Dzisiaj jest 11 maja 2025, 1:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

...a ja sie chyba dzis nie wyrobie :( nie nawidze matmy :!: :!: :!: a w niedziele egzamin :? :? :?

mamy godzine 20.30 i 202 podpisy!!!! :) ciagle rosnie :) ...szkoda ze juz nie tak szybko :P

Brono jak bedziesz szedl zaniesc wszystkie pisemka to powiedz :) ja Ci wysle liste z podpisami :):):) oj beda mieli co czytac :D:D:D:D hehe

Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, 20:29 przez alien_zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

pisemka sie fajnie pisze :D szkoda ze nikt nie moze sie zebrac do burmistrza, bo mozna by wkoncu zaczac cos robic :) pozdrawiam wszystkich

Tytuł:
rekrut
rekrut

Po dzisiejszym zebraniu jestesmy pelni optymizmu i z cala pewnoscia mozemy stwierdzic iz........

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Prosiłam, aby odesłać mi poprawiony statut na maila... Heh...

Jeśli wybieracie się również do starosty to od razu mówię, że on interesantów przyjmuje tylko w poniedziałki i na dodatek wypadałoby się do niego wcześniej umówić na konkretną godzinę, bo często sobie w ten dzień wyjeżdża itd. :\

Czy mam coś jeszcze do roboty?

Tytuł:
rekrut
rekrut

kasiu dostaniesz statut jak pan prawnik go poprawi..a co do starosty to sie sutawie z nim jak znajde wiecej czasu niz godzine bo narazie tyle mam dziennie czasu dla siebie..mam tak wielka glowe od spraw ze bede potrzebowal chyba utwardzenia szyji bo mi peknie..pozdrowienia
Obrazek

Tytuł:
pismak
pismak

Bronek nie pekaj :) jeszcze troche :P 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

kasiu jesli nie masz co robic odezwij sie do mnie 1460829 pozdrawiam
potrzebuje kilka informacji od ciebie i jakies pisemko do napisania tez sie znajdzie :D czekam na kontakt

Tytuł:
pismak
pismak

a tak wogole to nie taniej byloby po prostu pomalowac sciany zwykla farba?? :P bo chyba puszki beda zdeczko drozsze :P :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Drogi alienie,
dla nas konkurs grafitti jam jest sprawa priorytetowa :D po wstepnej kalkulacji kosztow wyniesie to okolo 1 500zl. konkurs ten rozstrzygniety zostanie oczywiscie w momencie kiedy bedziemy posiadac srodki na jego realizacje, wiec moze to potrwac troche czasu. zainteresowani proszeni sa oczywiscie o cierpliwosc.
Drogi Maziuszu :)
veto zostalo wycofane z naszego statutu. jednak co do dzialan z naszej strony oczywiscie podyskutejemy jak codzien w przyszlej siedzibie naszego zarzadu :D mysle ze nadsylanie projektow nikomu nie zaszkodzi, a nam ulatwi sprawe zaplanowania kosztow calej imprezy. projekty powinny byc jak najbardziej dobre, ale rowniez ekonomiczne :)
Serdecznie pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dużo rzeczy zaczyna mi się nie podobać...
Po pierwsze: podejmowanie decyzji za plecami innych :\ Takie coś powinno odbywać się na zasadzie dyskusji ze wszystkimi osobami, które biorą jakikolwiek udział w tym projekcie :\ Mi np. bardzo nie podoba się pomysł grafitti na ścianach. Amfiteatr powinien być dla wszystkich, a nie z przeznaczeniem na hip hop. Poza tym alien_zgc ma rację - taniej i szybciej będzie, gdy ściany pomaluje się zwyczajnie.
Po drugie: dobrze, że zakładacie stowarzyszenie, ale wysokość składek (15zł) to trochę za dużo... Nie każdego na to stać, ja np. nie mam takich pieniędzy, zbieram na określony cel, pracuję i łapię się czego tylko mogę, aby go zrealizować i niestety, ale nie jestem w stanie przekazywać takiej kwoty na stowarzyszenie. No i teraz zbiórka od każdego po 30zł na zarejestrowanie stowarzyszenia... Tym bardziej odpadam, bardzo mi przykro. Nawet 5zł to niezłe dla mnie wyrzeczenie.

W każdym bądź razie nadal służę pomocą, choć myślę, że nie będę uczestniczyć w tym projekcie tak aktywnie jak do tej pory, ponieważ nie podoba mi się sposób w jaki go realizujecie. Nie macie żadnych pozwoleń, a już organizujecie konkurs :\
Jednak najbardziej denerwuje mnie to, że decyzje podejmowane są po cichu...

I kropka.

Tytuł:
pismak
pismak

a mi sie to odwidzialo :!: :twisted: po co graffiti :?: :!: to mialo byc dla wszystkich, mialo byc odremontowane, nie wszystkim starym babcia to sie bedzie podobac :!: ...a widze ze macie zamiar zrobic sobie faze a'la HH :? mialo byc dla wszystkich... takie bylo pierwotne zalozenie :!: napierw trzeba wszystko odnowic - sciany, lawki, parkiet :!: a Wy juz myslicie o graffiti jakby to bylo do szczescia potrzebne... :?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Alienie , Kasiu !
Wczesniej bylo pisane ,dlaczego Graffiti ! jezeli pomalujemy sciany normalnie na jeden kolor , to po 2 miesiacach beda one wygladaly jak teraz ! lub poprostu Chlopak robiacy wrzuty i tak na niej zrobi graffiti bo bedzie mial kozacka scianke ! wiec lepiej to zrobic legalnie i miec wplyw na to :) chyba ze bedziecie tam siedziec 24h i pilnowac zeby nikt nie bazgral! !! a Swoja Droga Graffiti to sztuka ! cos na czym bedzie mozna zawiesic oko! zanim ktos to pobazgrze 2 razy sie zastanowi! a my chcemy dawac szanse mlodym ! np: poprzez sciany go graffow !

Tytuł:
rekrut
rekrut

Alienie , Kasiu !
Wczesniej bylo pisane ,dlaczego Graffiti ! jezeli pomalujemy sciany normalnie na jeden kolor , to po 2 miesiacach beda one wygladaly jak teraz ! lub poprostu Chlopak robiacy wrzuty i tak na niej zrobi graffiti bo bedzie mial kozacka scianke ! wiec lepiej to zrobic legalnie i miec wplyw na to :) chyba ze bedziecie tam siedziec 24h i pilnowac zeby nikt nie bazgral! !! a Swoja Droga Graffiti to sztuka ! cos na czym bedzie mozna zawiesic oko! zanim ktos to pobazgrze 2 razy sie zastanowi! a my chcemy dawac szanse mlodym ! np: poprzez sciany go graffow !

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To ja mam chociaż nadzieję, że to będzie coś spokojnego i jasnego, bo inna wizja artystyczna mi po prostu nie pasuje do tego miejsca... Pamiętajcie, że to ma być nie tylko dla młodzieży.

Mam napisać projekt konkursu... Okej, nie ma sprawy, mogę to zrobić, ale moim zdaniem lepiej przygotować plakaty i je rozwiesić po mieście (nie tylko naszym) - na słupach, w szkołach itd., a projekt konkursu powrzucać na strony internetowe innych miast.
Jeśli wszyscy zgadzają się z moim zdaniem to wieczorem zrobię projekt konkursu i pozamieszczam na forach innych miast. Plakatami jednak ja nie mogę się zająć.
Pasuje wszystkim?

To jest jedna sprawa, a co z drugą?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jest to napewno dobry pomysl ! jednak mysle ze mozemy sie wstrzymac z tym az bedziemy mieli pozwolenia :!: :!: :!:
Bo co z tego ze oglosimy konkurs jak nie dostaniemy pozwolen :!:!:!
co do skladek to poruszymy ten watek na dzisiejszym walnym :wink:
POzdro !

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.