bog180 pisze:
trzeba być wybitnym pr-owcem z opozycji żeby takie głupoty wypisywać
dla rzetelności :
1. te osoby zginęły bo tam mieszkały i sie nawąchały?
2. Za czasów LOK nic tam nie śmierdziało?
3. Częste napełnianie szamba czymś co śmierdzi to wina takich populistów jak ja?
4. Gronicz ma pieniądze i je przepija a Aniszkiewicz zaoszczędzi bo nie pije od jakiegoś czasu i będzie sadził tam lawende a na kolacje dla matek da pachnidła i szambo przestanie śmierdzieć?
Trzeba być ślepym poplecznikami władzy bądź samą władzą by takie pierdoły wypisywać
1. Tak te osoby zginęły bo tam mieszkały i ratowali życie człowieka, który też tam mieszkał
2. Z tego co się dowiedziałam burmistrz Gronicz zlecił firmie jednego z radnych wykonanie szamba, i od tego czasu jest prawdziwy problem z tym szambem
3. Nie potrafię stwierdzić o co tobie chodzi także komentarz pominę jak ktoś zrozumiał proszę o przetłumaczenie
4. Nie znam burmistrza Gronicz osobiście i nie mam wiedzy czy ma problem z piciem i czy przepija swoje pieniądze, jeżeli chodzi o lawendę to sądzę że silisz się na bycie chamem i wychodzi to Tobie
Po ostatnie nie zajmuje się PR
Tylko GObo mnie zmusił do zainteresowania się lokalną polityką, wszystko przez brak lekarzy w szkołach