Dzisiaj jest 11 maja 2025, 5:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 651 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 44  Następna
Autor Wiadomość
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja już z Tobą dyskutować nie mam zamiaru - to kopanie się z koniem. Idź do Twojego guru w punkcie konsultacyjnym, może dostaniesz zdjęcie z autografem.

obserwator
obserwator

Gobo to po co zakładasz zakładasz temat jak później dyskutować nie chcesz ?
Zdecyduj się proszę, Nie masz dużo argumentów i jesteś mało przekonujący, ale tak klasycznie się pogrążasz, że pisać się chce i temat kontynuować należy :smt068
Nie daj się prosić :smt026
Pozdrawiam

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Pogrąża się Twój bożek rzucając kolejne hasła - szczury. Dziwnym trafem nie pisze nic o sposobach rozwiązania problemów, ani o źródłach finansowania.
A dyskusję kończę z Tobą, bo z zasady z fanatykami nie dyskutuję. Wątek pozostaje otwarty. Mam nadzieję, że zawita tu kiedyś sam wielki ANISZKIEWICZ.
Ikonki sobie wstawiaj na profil na facebooku, bo to trochę infantylne.
Piotr

obserwator
obserwator

Jak zwykle wracasz do formy obrazić i sprowokować. Fanatykiem to jest chyba wydawca reklamowanego przez Ciebie zinfoid -a który próbuje w przśmiewczy sposób zdyskredytować Aniszkiewicza a nie np Gronicza choć tu miałby większe poletko do popisu :grin:
Widzę jednak że uwagi Aniszkiewicza coraz mocniej trafiają, bo milczysz i nie prześmiewasz tematów przez niego podejmowanych. Emotikonki lubię to :) do ikonek się przyczepiasz, infantylne, proszę Cię. Chodzi o to że pismo obrazkowe lepiej do ciebie trafi, łatwiej pojmiesz
:smt053

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czy dociera do Ciebie, że nie pracuję dla nikogo, nie mam związków z lokalną polityką, radnymi i nikogo nie reklamuję?
Ile razy muszę to jeszcze napisać, by coś do Ciebie trafiło?
Nie prześmiewam ostatnich pomysłów Aniszkiewicza, bo nawet nie ma czego. Teraz został szambonurkiem i będzie udrażniał kanalizację w Domu Samotnej Matki. Weźmie się za to tuż po odbudowaniu Kina Grunwald. Co tu komentować.

obserwator
obserwator

GoBo mijasz się z Prawdą starą jak świat :grin:
Jaką kanalizację przecież tam nie ma co udrażniać i tu jest problem, ale żeby wiedzieć o czym się pisze to może zrób sobie spacer i wtedy podyskutujemy, jakim odbudowanie kina przecież tam znaleziono 2 nagie miecze tak właśnie tam pod Grunwaldem -udostępniłeś, czytałeś i nie pamiętasz?

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wiem, że jest tam oczyszczalnia przy budynku - nie masz monopolu na wiedzę. Wiem też, że jest tam coś nie tak, bo ścieki wylewają i śmierdzą.
Nie wiem tylko co Aniszkiewicz Mądra Głowa zaradzi problemowi. Jeśli myśli, że jest oryginalny i pierwszy namierzył ten problem, to jest w błędzie. Jeśli nie ma rozwiązań problemu, to po co o nim pisze? Dla zasady?

Publikacja o mieczach jest u mnie na tej samej półce, co obietnice Aniszkiewicza. Etykieta na niej to: FIKCJA LIETERACKA.

obserwator
obserwator

zgadzam się z Tobą w 100% nie mam monopolu na wiedzę.zresztą tak samo jak Ty. Co zaradzi się pytasz ? Roziąże problem a nie schowa głowę w piasek jak dzisiejsza władza.Smród z tego szamba jest dla Ciebie brednią i fikcja literacką cóż wyparcie Masz coraz większe porozmawiaj więc z kobietami, które tam mieszkają z dziećmi dla zachowania minimum rzetelności dziennikarskiej (Jesteś przecież moderatorem)stanowisko wymaga. TO NIE SĄ BREDNIE ANISZKIEWICZA to są nie spełnione obietnice Gronicza :smt027
Jest ich trochę także twoja półka się zapełni.

Ostatnio zmieniony 02 sie 2014, 14:11 przez Martaw33, łącznie zmieniany 1 raz

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

MartaW to jest nik jednegon ze spindoktorów Aniszkiewicza al może ktoś mi powie czy szambo byłoby problemem gdyby było na czas opróżniane sam zapach nie jest szkodliwy a jak Paniom przeszkadza to można szambo przenieśc lub uszczelnić ale czy z moich podatków może z oszczędności ANISZKIEWICZA ON JUŻ RAZ POKAZAŁ JAKS IĘ TWORZY OSZCZĘDNOŚCI jak był u władzy.

obserwator
obserwator

bog180 pisze:
?...... czy szambo byłoby problemem gdyby było na czas opróżniane sam zapach nie jest szkodliwy a jak Paniom przeszkadza to można szambo przenieśc lub uszczelnić ale czy z moich podatków może z oszczędności ANISZKIEWICZA..........

brawo dla tego PANa, Brawo zapach nie jest szkodliwy, ja bym Ciebie tam wsadzilła i kazała wąchać, a co do szkodliwości szamba to przekonało się o tym 6 osób które tragicznie zginęły przez opary z 3 tygodnie temu w okolicach Żar. Boże wybaw mnie od takiej znieczulicy szok.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

trzeba być wybitnym pr-owcem z opozycji żeby takie głupoty wypisywać
dla rzetelności :
1. te osoby zginęły bo tam mieszkały i sie nawąchały?
2. Za czasów LOK nic tam nie śmierdziało?
3. Częste napełnianie szamba czymś co śmierdzi to wina takich populistów jak ja?
4. Gronicz ma pieniądze i je przepija a Aniszkiewicz zaoszczędzi bo nie pije od jakiegoś czasu i będzie sadził tam lawende a na kolacje dla matek da pachnidła i szambo przestanie śmierdzieć?

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

a wydawanie kasy odbywa sie bez udziału gremium ,które nazywa się Rada Miejska i tych moralizatorów ,którzy w niej zasiadają

obserwator
obserwator

bog180 pisze:
trzeba być wybitnym pr-owcem z opozycji żeby takie głupoty wypisywać
dla rzetelności :
1. te osoby zginęły bo tam mieszkały i sie nawąchały?
2. Za czasów LOK nic tam nie śmierdziało?
3. Częste napełnianie szamba czymś co śmierdzi to wina takich populistów jak ja?
4. Gronicz ma pieniądze i je przepija a Aniszkiewicz zaoszczędzi bo nie pije od jakiegoś czasu i będzie sadził tam lawende a na kolacje dla matek da pachnidła i szambo przestanie śmierdzieć?

Trzeba być ślepym poplecznikami władzy bądź samą władzą by takie pierdoły wypisywać
1. Tak te osoby zginęły bo tam mieszkały i ratowali życie człowieka, który też tam mieszkał
2. Z tego co się dowiedziałam burmistrz Gronicz zlecił firmie jednego z radnych wykonanie szamba, i od tego czasu jest prawdziwy problem z tym szambem
3. Nie potrafię stwierdzić o co tobie chodzi także komentarz pominę jak ktoś zrozumiał proszę o przetłumaczenie
4. Nie znam burmistrza Gronicz osobiście i nie mam wiedzy czy ma problem z piciem i czy przepija swoje pieniądze, jeżeli chodzi o lawendę to sądzę że silisz się na bycie chamem i wychodzi to Tobie

Po ostatnie nie zajmuje się PR
Tylko GObo mnie zmusił do zainteresowania się lokalną polityką, wszystko przez brak lekarzy w szkołach :smt027

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

widać że szambo to twoje naturalneśrodowisko i dlatego nie mogę dale z tobą dyskutować

obserwator
obserwator

Martaw33 pisze:

Trzeba być ślepym poplecznikami władzy bądź samą władzą by takie pierdoły wypisywać

Z tego co się dowiedziałam burmistrz Gronicz zlecił firmie jednego z radnych wykonanie szamba, i od tego czasu jest prawdziwy problem z tym szambem

Poszła kasa a smród został

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 651 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 44  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.