Dzisiaj jest 10 maja 2025, 20:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czyli Ernesto uważasz, że wśród tych, którzy oblali ostatnio Maturę, są geniusze i Gigaedukator Roman zrobił słusznie z amnestią. To po co w takim razie Technikum, po co Ogólniak, po co studia????? Niech od razu wszyscy dostaną magistra! Jeszcze w Gimnazjum.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Roger po co gimnazjum ??Nie lepiej po przeczkolu ??

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
Nie lepiej po przeczkolu ??

Złota trzcionka.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Roger00 pisze:
Czyli Ernesto uważasz, że wśród tych, którzy oblali ostatnio Maturę, są geniusze i Gigaedukator Roman zrobił słusznie z amnestią. To po co w takim razie Technikum, po co Ogólniak, po co studia????? Niech od razu wszyscy dostaną magistra! Jeszcze w Gimnazjum.

No co Ty.
Chodziło mi o szufladkowanie absolwentów techników i szkół wieczorowych jako gamoni z kasą.
Giertych to dno,nie pisze o nim bo i po co.
Cała ta amniestia to dziwny pomysł,ale w\g Giertycha dobry sposób na złapanie elektoratu.Bo chyba o to mu chodziło.

mrbyte pisze:

Złota trzcionka.

Nie trzcionka tylko czciąka.Pisac nie umiesz:):)??
Ale chyba tak będzie wyglądało każde forum za jakiś czas,zwłaszcza te ,na których będą pisać objęci amnestią.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A co z prawem jazdy??? Ja też zrobiłem w roku 90 bez łapówy, a teraz bez zapłaty nie zrobisz. ... i co ? Dramat na drodze...a ten temat jest TABU.....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

To,ze bez przeplaty nie ma co isc na egzamin to chyba dla kazdego oczywiste nie ma przebacz gotowke w kopercie posiadac trzeba :? a pozniej co ?? wypadki ... pijani kiedrowcy ... i wszyscy wielce zaskoczeni :shock:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Roger00 pisze:
A co z prawem jazdy??? Ja też zrobiłem w roku 90 bez łapówy, a teraz bez zapłaty nie zrobisz. ... i co ? Dramat na drodze...a ten temat jest TABU.....

To się juz powoli kończy.
Znam osoby ,które za 9 czy 10 razem"mądrzały" i za łapówkę przechodziły egzamin.Znam tez takie ,które w czasach największej liczby oblanych zdawały za pierwszym razem.
Łapówkarstwo egzaminatorów nie przekłada się na sytuację drogową tak jak Ci się wydaje.Najpierw trzeba zmienić system kursów.
Sposób szkolenia i egzaminowania.
Nie ma u nas jazd w nocy,nie ma na drogach szybkiego ruchu o autostradach nie wspomnę.Wypadki te oczywiście zawionione przez głupotę i brak wyobraźni,powodują kierowcy mający prawko od 30 lat czy od 30 dni.
To,że dał łapówkę znaczy,że egzaminator ja wziął i nie przyczepił się do 10cm przed linią.
Podsumowując,nie łapówkarstwo na egzaminach ale brak wyobraźni i brawura powodują wypadki.
Odsetek wypadków ,które spowodowali kierowcy z przepłaconym prawem jazdy jest taki sam jak odsetek kierowców jeżdżących z takim prawkiem.Gdyby egzaminatorzy nie brali to ci ludzie i tak by jeździli zdając normalnie.
Przecież ten kto spowodował wypadek nie musi mieć kupionego prawka.

madzia_zgc pisze:
To,ze bez przeplaty nie ma co isc na egzamin to chyba dla kazdego oczywiste nie ma przebacz gotowke w kopercie posiadac trzeba :? a pozniej co ?? wypadki ... pijani kiedrowcy ... i wszyscy wielce zaskoczeni :shock:

Nie obraź się ale bzdury piszesz.

Tytuł:
pismak
pismak

No tak z tematu matur weszliśmy na łapówki. Uwaga bo inny nowy minister się weźmie za nas, posadzi i zmusi do gadania. To też już niedługo nikogo nie będzie zaskakiwało.
Wiecie jak można teraz pozbyć się przeciwnika politycznego w wyborach wystarczy zgłosić się i zeznać, że dałeś mu łapówkę i gościu praktycznie może być natychmiast zatrzymany. Prasa ma temat, przeciwnik znika a że to pomówienie trudno takie życie. Już niktórzy zastanawiają się nad cennikiem dla zeznających na ochotnika.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Romuś przegina na maxa :twisted: Kolejny jego pomysł to wprowadzenie jednakowych mundurków. Pięknych czasów dożyliśmy.
Pewnie następnym krokiem będą zdjęcia na słupach dzieci, które nie chcą uczyć się religii :!: :!: :!:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Za wprowadzeniem mundurków to akurat i ja jestem, ponieważ dość mam pokazówki w szkołach, wystawiania metek na pokaz, licytacji cen itd.
Chodziłam do SP nr 3, w której mundurki były jeszcze do niedawna, bo bodajże do mojej trzeciej klasy - mieliśmy granatowe fartuszki i nikomu to nie przeszkadzało. Tarcze zniknęły rok po zlikwidowaniu fartuszków, ponieważ Rada Rodziców zaczęła na to naciskać (jedyna szkoła z mundurkami - obciach).
Ja już pewnie się na mundurek nie załapię, ale jak już pisałam - jestem za ich wprowadzeniem. Nawet w prywatnych szkołach dzieci mają mundurki, to te szkoły odróżnia od siebie... No i nie ma tej obrzydliwej pokazówki.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Odnosnie nowych warunkow zaliczania matury, dla osob, ktorych przerosl prog 30% - z tego co slysze osoby te nie maja jakichkolwiek szans na dostanie sie na studia, nawet w przypadku dodatkowych naborow. Osoby z gorsza srednia, ale z NORMALNIE zdana matura dostana sie na uczelnie.
Dla mnie to dobra wiadomosc, gdyz pokazuje ona, ze przynajmniej sa jeszcze osoby w Polsce, ktore nie zostaly do konca oglupione propaganda sukcesu lansowana przez idiotow z PIS, LPR czy innej Samoobrony. Mam nadzieje,ze rektorzy uczelni wyzszych nie ugna sie i beda konsekwentni w dzialaniu.
Mam tez nadzieje,ze za rok juz nie bedzie koalicji, ktora serwuje nam takie i jeszcze ciekawsze pomysly.
Pozdrawiam
Piotrek

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rozpoczynając studia na pierwszym roku Inżynierii były orły, które nie potrafiły policzyć delty, to obecnie po "genialnych" zmianach Romana G. na studiach pierwsze zajęcia będą dotyczyły dodawania ułamków. :oops:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hej
Ja konczylem informatyke i u mnie na piatym roku zdarzali sie ludzie, ktorzy nie potafili absolutnie nic. Studia zeszly im na imprezowaniu, kupowaniu projektow, poprawkach poprawek, warunkach itd.
Ja juz dosc dawno temu stwierdzilem, ze jakosc ksztalcenia zeszla na psy, ale teraz to juz bedzie tragedia....
Teraz wystarczy sobie wyobrazic, jak dobrze wyksztalcony musi byc lekarz, ktory wiekszosc egzaminow przechodzil "na amfie" i niewiele mu w glowie zostalo.
Pozdrawiam
Piotrek

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Hej
Jak wyksztalcony musi byc lekarz, ktory wiekszosc egzaminow przechodzil "na amfie" i niewiele mu w glowie zostalo.
Pozdrawiam
Piotrek

I dzięki takim fachowcom wiesz Piotrek co mnie spotkało. Ostatnio byłem świadkiem, jak zabierali niedaleko mojej chaty gościa z urazem kręgosłupa. Lekarz oszołom, faceta potraktowali jak worek ziemniaków, nawet kołnierza na szyję mu nie założyli. I pewnie klient resztę życia spędzi na wózku.
A teraz za Romana Edukatora każdy tępak będzie mógł zostać lekarzem (warunek: przynależność do oszołomiastej LPR i wizyty w kościele przynajmniej raz w tygodniu).

Tytuł:
pismak
pismak

Oszołomstwo będzie przechodziło w swojej szokujacej edukacji rok po roku byle dalej no i ważne, że w jednakowych mundurkach jak z jednego sierocińca. Chyba słusznie, bo ta ekipa rządząca musio mieć sukces jak w Chinach jadnakowi bez wyróżnienia ale posłuszni i dyspozycyjni. Ładnie wyjdą na zdjęciach, wszyscy poniżej 30%. Bez potrzeby wysiłku, liczyć się będzie kto prędzej wstąpi do PiS-u lub wszechpolskiej, kto zakabluje kolegę i uważniej słucha radia M lub w niedzielę jest aktywniejszy.
Naprzód Polska Młodzieży nadchodzi IV RP, a że w jednakowych mundurkach, przecież najbardziej posłuszne w wykonywaniu rozkazów muszą byc służby mundurowe. Więc zastanówcie się młodzieży bo IV RP od Was zależy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.