Dzisiaj jest 11 maja 2025, 0:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

bombas3 pisze:
Gdyby jednak ubrać to w jakąś troszkę zinstytucjonalizowaną /przepraszam za to słowo :) / formę, mogłoby iść łatwiej.

Kasiu a może stowarzyszenie... :?: :roll: :wink: :P Łatwiej, szybciej, prościej :) Wiesz ja już dziś 4 raz przerabiałem fakturkę z drukarni, bo kasa była raz tu, poźniej okazało się że jeszcze któs tam nie wpłacił na konto, poźniej znowu okazało się że jednak poprzednio było dobrze, a dziś się okazało znowu coś innego... :? :? ehhh... papierkowa robota :?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mając stowarzyszenie lub fundację byłoby dużo prościej, wtedy wiele furtek się nam otwiera, jednak nie zapominajmy o tym, że samo założenie stowarzyszenie trwa dość długo i nie jest wcale takie proste, a na dodatek za wpis do KRS trzeba sporo zapłacić (tak mi się to z Grzybiarzami kojarzy).
W każdym bądź razie ja jestem jak najbardziej "za".

alien_zgc napisał:
Cytuj:
Daj mi to na jedną noc

Jak znajdę jakiś fajny projekt to Ci dam, polejesz wodę znowu... ;) Ale narazie nie mam na to zbyt wiele czasu - próbne :\

Tytuł:
pismak
pismak

kasia145 pisze:
a na dodatek za wpis do KRS trzeba sporo zapłacić (tak mi się to z Grzybiarzami kojarzy).

a od czego są sponsorzy :?: :D zasponsorowali PN to taka sumka to w sumie nic :P :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hehehehe, fajna sprawa z tym szukaniem sponsorów na forum hehehehe. Mam rozumieć to w ten sposób - dajemy ogłoszenie na forum i czekamy aż ktoś się zgłosi. A jak nikogo nie będzie to trudno chceliśmy zrobić, ale nikt nie pomógł. Buhahahahbuhaa
Śmiechu warte... a to dlatego, źe znam kilku ludzi którzy też organizują imprezy i niestety sami musza wyszukiwać potencjalnych sponsorów. Panowie do roboty, samo nic nie przyjdzie. A jak się uda kogoś złapać to satysfakcja będzie lepsza i przy oragnizowaniu kolejnej edycji będzie już łatwiej. Życzę powodzenia

Tytuł:
pismak
pismak

s1wy pisze:
Hehehehe, fajna sprawa z tym szukaniem sponsorów na forum hehehehe. Mam rozumieć to w ten sposób - dajemy ogłoszenie na forum i czekamy aż ktoś się zgłosi. A jak nikogo nie będzie to trudno chceliśmy zrobić, ale nikt nie pomógł. Buhahahahbuhaa
Śmiechu warte... a to dlatego, źe znam kilku ludzi którzy też organizują imprezy i niestety sami musza wyszukiwać potencjalnych sponsorów. Panowie do roboty, samo nic nie przyjdzie. A jak się uda kogoś złapać to satysfakcja będzie lepsza i przy oragnizowaniu kolejnej edycji będzie już łatwiej. Życzę powodzenia

no ja się z tym do końca nie zgodzę :D dobrze, że piszą, ale bardzo niedobrze że napisali tylko raz i coś ucichło :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

Może już się zniechęcili, bo przy organizacji to jest, faktycznie, sporo roboty.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jeśli faktycznie już się zniechęci to szkoda... Bo warto się narobić, aby mieć później chociaż satysfakcję... Projekt wstępnie uznaję za dość ciekawy, czyżby z niego jednak miało nic nie wyjść..?

Tytuł:
rekrut
rekrut

poprostu nie mozemy cos znalesc sponsorow

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kurna, porwaliście się trochę z motyką na Słońce, bo do 25.11 mało czasu zostało i jeśli do tego czasu znaleźlibyście sponsorów to naprawdę w kaftan musieliby mnie ubrać... ;)
Latać trzeba, szukać, kombinować...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a co do szukania sponsorow na forum to raczej nie jest to smiechu warte jezeli to jest zrodlo poboczne. Szukac sponsorow mozna w tradycyjny sposob ale szukanie na forum jest dobrym dodatkiem?
a noz sie ktos trafi, nic sie nie traci a zyskac mozna :)

ciao

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

krishna pisze:
zablokowane

1 post

huh?

Tytuł:
pismak
pismak

krishna pisze:
poprostu nie mozemy cos znalesc sponsorow

widzicie hehe... ja się naszukałem :P na GG do Was napisałem, odpowiedzi nie dostałem :? nie wiem czemu to tak, ale jak się nie może czegoś zrobić to zawsze można kogoś o pomoc poprosić 8)
Czasu jest nie za wiele ale ja koszty takiej imprezy szacuje na ok 1200zł. a to są max. 3 dni poszukiwań :wink:
Kolega SPEED DVD zapewne zarzuciłby jakaś sumką :) ...no ale cóż, prosiłem o projekt, albo o jakieś informacje, no i niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi z Waszej strony :?
Szkoda, że rezygnujecie bo czasu jest akurat na zrealizowanie tej "misji" :)
Jakbyście do piątku uzbierali jakieś 500zł. to już można działać :) W piątek wieczorkiem oddajecie plakacik do druku, w poniedziałek go już macie więc można rozwiesić go po miescie :) Część ochrony odrazu macie opłacone. Najprawdopodobniej lokal i sprzęt byłby za free ;) I pozostają Wam praktycznie 2 tygodnie na uzbieranie reszty niezbędnej kwoty :) Nawet jak zabraknie Wam tych 400zł. to robicie wstęp 5zł., a pieniądze uzyskane z biletów bankowo pokryją Wam wszystkie koszty :):):)

Ja zrobiłem tak na Progressive Night z kwotą prawie 3000zł :P i wyszedłem na -130zł. :P Byłoby idealne zero gdyby nie to, że firma sprzedająca alkohol najzwyczajniej w świecie zrobiła nas w balona :? Ani picia i alkoholu dla artystów, ani drugiej sceny, nie wspomnę już o tych 200zł. co miały być jako sponsoring :? :? :? :evil: ...do tego zawineli swoje stoisko przed 2 w nocy, bo zapewne już im się nie chciało siedzieć :? Niestety tak to bywa jak się sprawy "na gębę" załatwia. Osobiście odradzam Wam jakichkolwiek układów z takimi ludzimi, ludzmi którzy nastawieni są tylko i wyłącznie na to aby zapchać swój portwel :!: Ja już mam nauczkę, ponieważ dokładnie 140zł poszło na picie dla dejotów....

PS.
Najważniejsze jest to aby nie dopłacić do tego interesu, bo satysfakcja z zorganizowania czegoś takiego naprawdę jest ogromna :) :wink: ...a więc warto coś robić :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

juz mielismy chwilowego dola, ale teraz juz nie wiem... odezwe sie do ciebie na gg ... :)

Tytuł:
pismak
pismak

Ciebie* :P

Tytuł:
pismak
pismak

alien_zgc pisze:
Ciebie* :P

Ile bierzesz za korepetycje w przedmiocie "Dobre Wychowanie"? :lol:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.