krishna pisze:
poprostu nie mozemy cos znalesc sponsorow
widzicie hehe... ja się naszukałem

na GG do Was napisałem, odpowiedzi nie dostałem

nie wiem czemu to tak, ale jak się nie może czegoś zrobić to zawsze można kogoś o pomoc poprosić
Czasu jest nie za wiele ale ja koszty takiej imprezy szacuje na ok 1200zł. a to są max. 3 dni poszukiwań :wink:
Kolega SPEED DVD zapewne zarzuciłby jakaś sumką

...no ale cóż, prosiłem o projekt, albo o jakieś informacje, no i niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi z Waszej strony
Szkoda, że rezygnujecie bo czasu jest akurat na zrealizowanie tej "misji"
Jakbyście do piątku uzbierali jakieś 500zł. to już można działać

W piątek wieczorkiem oddajecie plakacik do druku, w poniedziałek go już macie więc można rozwiesić go po miescie

Część ochrony odrazu macie opłacone. Najprawdopodobniej lokal i sprzęt byłby za free

I pozostają Wam praktycznie 2 tygodnie na uzbieranie reszty niezbędnej kwoty

Nawet jak zabraknie Wam tych 400zł. to robicie wstęp 5zł., a pieniądze uzyskane z biletów bankowo pokryją Wam wszystkie koszty

:):)
Ja zrobiłem tak na Progressive Night z kwotą prawie 3000zł

i wyszedłem na -130zł.

Byłoby idealne zero gdyby nie to, że firma sprzedająca alkohol najzwyczajniej w świecie zrobiła nas w balona

Ani picia i alkoholu dla artystów, ani drugiej sceny, nie wspomnę już o tych 200zł. co miały być jako sponsoring

:evil: ...do tego zawineli swoje stoisko przed 2 w nocy, bo zapewne już im się nie chciało siedzieć

Niestety tak to bywa jak się sprawy "na gębę" załatwia. Osobiście odradzam Wam jakichkolwiek układów z takimi ludzimi, ludzmi którzy nastawieni są tylko i wyłącznie na to aby zapchać swój portwel :!: Ja już mam nauczkę, ponieważ dokładnie 140zł poszło na picie dla dejotów....
PS.
Najważniejsze jest to aby nie dopłacić do tego interesu, bo satysfakcja z zorganizowania czegoś takiego naprawdę jest ogromna

:wink: ...a więc warto coś robić