Dzisiaj jest 11 maja 2025, 11:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Rafał Gronicz zostaje burmistrzem. Chcę:
Czas głosowania minął 24 lis 2006, 10:34
samodzielnych rządów PO w urzędzie i w radzie 21%  21%  [ 3 ]
większościowych rządów z PiSem, nawet za cenę stanowiska wiceburmistrza lub przewodniczącego rady 57%  57%  [ 8 ]
większościowych rządów z PPP, j.w. 21%  21%  [ 3 ]
Liczba głosów : 14
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Wydaje mi się że admin nie powinien się wypowiadać (powinien być apolityczny), przynajmniej na tym forum, ma spore możliwości.

Przecież ja tylko powiedziałem co słyszałem :D To nie jest stronniczość.

ps. z tym drażnieniem to nie tak do końca, bo admin się wkurza z innych powodów a nie przez jakieś krytyki admina :D Wyższy cel mi przyświeca niż władza :smt075

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
Cytuj:
Wydaje mi się że admin nie powinien się wypowiadać (powinien być apolityczny), przynajmniej na tym forum, ma spore możliwości.

Przecież ja tylko powiedziałem co słyszałem :D To nie jest stronniczość.
ps. z tym drażnieniem to nie tak do końca, bo admin się wkurza z innych powodów a nie przez jakieś krytyki admina :D Wyższy cel mi przyświeca niż władza :smt075

Admin źle mnie zrozumiałeś,
administrator dba o forum w sensie technicznym, jest incognito- no chyba że sieć padnie i bossowie szukają ofiary
Aleksander jak najbardziej.
Nie odnosiłem się do Twojej ostatniej wypowiedzi. W zasadzie to tylko na tym forum można się coś dowiedzieć o aktualnej sytuacji w naszym mieście.

----------------------------------
Dzisiaj widać wyraźnie kratery na Księżycu

Tytuł:
rekrut
rekrut

Włodzimierz ma rację co do Branowskiego, Aleksander pisze żeby mu dać szansę, nie bądź śmieszny jaką szansę na kolejne lata leniuchowania, on miał taką szansę przez 11 lat i co ???? Może lepiej dać szanse komuś kto się zna na kulturze i jest pasjonatem a nie miernym nauczycielem jak pisze Włodzimierz. Dajcie spokój, Rafale co ty robisz, rozejrzyj się dookoła i posłuchaj ludzi kim się otaczasz. Baranowki to decyzja raczej pewna bo żegnał się z uczniami.

Tytuł:
rekrut
rekrut

przepraszam, że się wtrącę, ale czy nikt z Was nie zauważył jednej baaardzo ważnej rzeczy ?

http://www.debata.zgorzelec.info/index.php?k_d=489&

Już podczas debaty Rafał mówił "będziemy chcieli sięgnąć po środki unijne oczywiście" albo "...tu chodzi o podejście do sprawy. My chcielibyśmy stworzyć taką bazę, którą będą wyznaczały testy kompetencyjne w szkołach."

On jest kryty. Nie mówił "chcę" tylko "chcemy" więc już wtedy było widać, że startuje na burmistrza z kolegami :)

:smt059

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kryty? Jak będzie sie otaczał nieodpowiednimi ludźmi szybciutko skończy sie jego kariera i jeśli faktycznie ci ludzie będą z już przejrzałej nomenklatury to 4 lata skrócą się znacznie ,ale do niego decyzja należy zobaczymy na ile jest silnym i niezależnym człowiekiem a na ile "meduzą". :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pokaż mi swoich przyjaciół a powiem ci kim jesteś, jeśeli Rafał Gronicz jest pokroju Baranowskiego to ja wysiadam, Zgorzelc trzymaj się !!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.