re tom77:
to jest proste, ale skoro nie rozumiesz, to raczej nie zrozumiesz... było banalne a jak sam widzisz większość zrozumiała więc na twoim miejscu bym się nie przyznawał
dla twojej informacji skoro znowu za ciężko ci śledzić wszystkie tematy na forum: nie miałem nic wspólnego z debatą wydaną przez sztab Fiedorowicza na DVD
Uważasz, że Gronicz pożegnał z klasą Fiedorowicza ? Twoje zdanie i masz do tego prawo. Podyskutuj na ten temat z innymi użytkownikami.
re przekorny:
Specjalnie dla ciebie informacja jako klakiera sztabu Gronicza: Lubię Rafała, ale nadal jestem od niego jako burmistrza niezależny co stawia mnie w bardzo komfortowej sytuacji: moge go krytykować ile mi się podoba.
Moja firma utrzymuje się z firm a nie z urzędu. Przez całą działalność rządów Fiedorowicza nie dostałem ani jednego zlecenia na zamieszczenie durnych reklam świątecznych czy innych podobnych, które wydały inne podległe pismaki, w tym ex twoja Powiatowa. Jestem przeciwny głupiemu wydawaniu pieniędzy, w związku z tym mam nadzieję, że Rafał ukróci takie praktyki.
Dlatego nie zależy mi. Podkreślam jeszcze raz żebyś przyjął do wiadomości: NIE ZALEŻY MI żeby cokolwiek ugrać od urzędu miasta. Zrozumiałeś ?
Mam nadzieję, że wszyscy inni, uważający mnie za zwolennika jakiegokolwiek układu zrozumieją w końcu, że istnieje coś takiego jak niezależność i w moim przypadku jest baaardzo duża. Co oczywiście nie zawsze podoba się władzy, ale o to nie dbam, oni są od tego, żeby służyć nam, mieszkańcom, dlatego macie moją gwarancję, że z mojej strony krytyki będzie dużo, nie dlatego że kogoś lubię czy nie, ale dlatego, że taka jest rola prasy.
skończyłem.