Dzisiaj jest 11 maja 2025, 11:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

przemówienie przewodniczącego komisji jest żenujące, facet zapomniał, że występuje tu jako urzędnik państwowy i wszelkie "wycieczki" są nie na miejscu. Swój pogląd osobisty wyraził swoim głosowaniem a moment wręczenia niominacji nie jest odpowiednim do wyrażanie jego osobistych preferencji. ŻENADA

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

SanChin pisze:
neandertalski pisze:
[...]liczyłoby się to im raczej na plus jeżeli tak było...

"plus dodatni", czy "plus ujemny"?? :lol:

ja znam tylko plusy dodatnie, nie jestem sympatykiem prawej strony ringu ale jeżeli było to swego rodzaju odcięcie się od BEZSTRONNEGO to ich zaskakujące wspominanie o zasługach Fiedorowicza byłoby dla mnie czymś godnym uznania i niestety wychodziłoby jednak na wyrwane z kontekstu...

P.S.y
tylko, że jak tak sobie te filmiki oglądam to widać, ze przemówienia mieli Panowie przygotowane wcześniej i jechali raczej z kartki niż z glowy - stąd moje domniemania powyższe są raczej pobożnymi życzeniami jedynie o czym upewniam się śledząc wywiad z Tomkowem,
swoją drogą fajnie wyglądają rozmawiający ze sobą ludzie, ktorzy nie patrzą na siebie tylko na kamerę :-)))))

http://www.youtube.com/watch?v=FI1mLqpm ... ed&search=

Ostatnio zmieniony 05 gru 2006, 16:10 przez neandertalski, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
przy okazji z kolei pogratulować można wszystkim "bezstronnego" szefa komisji wyborczej:

http://www.youtube.com/watch?v=Tp_cnLe0 ... ed&search=

to jest normalnie dramat... co za "profesjonalizm"....

Tytuł:
pismak
pismak

:-D :-D :-D :-D :-D >>> http://www.tranceart.dj.pl/konstytucje_2006.mp3 <<< :-D :-D :-D :-D :-D

Tytuł: fotka
rekrut
rekrut

Mój Boże kto był fotografem tego zdjęcia ? to ja też chcę :oops: :wink: :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dwulicowość, przed wyborami było "be" a później całkiem dobre?
Zróbmy zdjęcie miasta bo nie wiadomo jak będzie wyglądało ze cztery lata, wiawat zastępcy spójrzcie na MDK to taki będzie nasze miasto!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

ZENADA ZENADA pierwszy dzien Rafala i taka wpadka sam sie niszczysz i reszt Twoich przydupasow wystawiaja Cie na posmiewisko to swiadczy tylko o jednym bedziesz sie slizgal na dokonaniach Mirka i napewno nie bedzie lepiej w naszym miescie juz teraz olewasz ludzi na forum powiem jedno '' koncz wasc wstydu oszczedz " temu Miastu i Ludzia.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Myrmidon pisze:
Zawsze mówiłem że politycy to prostytutki Sprzedają się za głosy za poparcie. powiedzą wszystko aby wygrać. ...

Dokładnie :!: Bez względu na przynależność partyjną czy szczebel władzy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie rozumien dlaczego pan Aleksander Pitura nie skomentujemy w ¿aden sposób swojego monta¿u (fajnie to nazwa³ zestawieniem), boi sie czego¶?. A swoja droga ciekawe ile dosta³ za sprzedanie praw do debaty kandydatów na burmistrza w MDK dla sztabu Fiedorowicza i czy przypadkiem nie by³ autorem tak zrêcznego skrócenia debaty z 90 min do 30.
Strasznie siê pan czepia nowego burmistrza, a starego to ci±gle wychwala np. ostatnio ¿e odchodzi z klasa .
Uwa¿am ¿e z Gronicz z klasa po¿egna³ Fiedorowicza i podkre¶li³ ¿e miasto wyglada jak wyglada dzieki jego pracy co na pewno nie oznacza ¿e go za to chwali.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Zgadzam się z przedmówcą...Być może Olek w sposób naiwny chce coś ugrać u nowego burmistrza??? Taktyka jak świat stara; dokopać żeby zamknęli usta,...czym??? :roll:
Chyba, że się mylę??? :twisted: :roll:

Tytuł:
VIP
VIP

re tom77:

to jest proste, ale skoro nie rozumiesz, to raczej nie zrozumiesz... było banalne a jak sam widzisz większość zrozumiała więc na twoim miejscu bym się nie przyznawał :twisted:

dla twojej informacji skoro znowu za ciężko ci śledzić wszystkie tematy na forum: nie miałem nic wspólnego z debatą wydaną przez sztab Fiedorowicza na DVD

Uważasz, że Gronicz pożegnał z klasą Fiedorowicza ? Twoje zdanie i masz do tego prawo. Podyskutuj na ten temat z innymi użytkownikami.

re przekorny:
Specjalnie dla ciebie informacja jako klakiera sztabu Gronicza: Lubię Rafała, ale nadal jestem od niego jako burmistrza niezależny co stawia mnie w bardzo komfortowej sytuacji: moge go krytykować ile mi się podoba.

Moja firma utrzymuje się z firm a nie z urzędu. Przez całą działalność rządów Fiedorowicza nie dostałem ani jednego zlecenia na zamieszczenie durnych reklam świątecznych czy innych podobnych, które wydały inne podległe pismaki, w tym ex twoja Powiatowa. Jestem przeciwny głupiemu wydawaniu pieniędzy, w związku z tym mam nadzieję, że Rafał ukróci takie praktyki.

Dlatego nie zależy mi. Podkreślam jeszcze raz żebyś przyjął do wiadomości: NIE ZALEŻY MI żeby cokolwiek ugrać od urzędu miasta. Zrozumiałeś ?

Mam nadzieję, że wszyscy inni, uważający mnie za zwolennika jakiegokolwiek układu zrozumieją w końcu, że istnieje coś takiego jak niezależność i w moim przypadku jest baaardzo duża. Co oczywiście nie zawsze podoba się władzy, ale o to nie dbam, oni są od tego, żeby służyć nam, mieszkańcom, dlatego macie moją gwarancję, że z mojej strony krytyki będzie dużo, nie dlatego że kogoś lubię czy nie, ale dlatego, że taka jest rola prasy.

skończyłem.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Zgadzam się z przedmówcą...Być może Olek w sposób naiwny chce coś ugrać u nowego burmistrza??? Taktyka jak świat stara; dokopać żeby zamknęli usta,...czym??? :roll:
Chyba, że się mylę??? :twisted: :roll:

wiesz co przekorny, póki co to raczej Ty wyszedłeś na tego, który przy nowym burmistrzu się wykarmi - jeżeli już.
a Alexa jeszcze trochę i zacznę podziwać, choć rok temu byłem od tego baaaaaardzo daleki. On prowadzi po prostu swój interes, czy to się komuś podoba czy nie i dzięki temu jest rzeczywiście zależny tylko od siebie, nie wiem czy potrafisz to zrozumieć, szczerze mówiąc wątpię bo sądząc po Twoich wpisach dzielisz ludzi tylko na tych, którzy już chapsnęli szyneczkę z UM i na tych którzy chcieliby takową chapsnąć, a tymczasem są jeszcze inne opcje na tym świecie.
nawiasem mówiąc uśmiałem się z wywiadu jakiego udzielił nowy burmistrz dla Tomkowa, w którym to Pan Tomków mówi o sobie o jako prawdziwych mediach niezależnych. Od jakiegoś czasu w naszym kraju istnieją tylko media lewicowe i niezależne, dzięki czemu np Pan Semka uchodzi za wiecznego dziennikarza/publicystę niezależnego. to naprawdę zajmujące, że nikt się nie odważy nazwać siebie albo kogoś innego dziennikarzem prawicowym, w związku z tym niezależność w naszym kraju powszechnie utożsamia się z prawicowościa co jest równie chore jak Twoje wpisy.
u mnie w każdym razie Alex ma oklaski, bo rzeczywiście póki co dowodzi swojej niezależności a nie prawicowości i wcale mnie nie dziwi, że nie możesz osbie z tym poradzić.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Aleksander:
Cytuj:
Specjalnie dla ciebie informacja jako klakiera sztabu Gronicza:

Jestem członkiem zarządu koła PO Zgorzelec i byłem nim już na długo przed wyborami. W pracę sztabu wyborczego również byłem głęboko zaangażowany i w jakimś , niewielkim stopniu, również i ja przyczyniłem się do wygranej w wyborach samorządowych Rafała Gronicza. Ale o tym doskonale przecież wiesz.
Dlatego nazywanie mnie czyimkolwiek klakierem odbieram z Twojej strony nie jako pstryczek w nos czy, tym bardziej, merytoryczną wymianę poglądów, ale jako bezczelność i złośliwość graniczącą z głupotą!!! Kolejny raz, zresztą!!!

Ze swoimi prawicowymi poglądami nie kryłem się i głośno o nich mówiłem jeszcze w okresie, kiedy Ty nie potrafiłeś pisać.
Jeśli więc chcesz mnie jeszcze w jakikolwiek sposób urazić czy obrazić, rób to, proszę, w jakiś rozsądny sposób. I przede wszystkim poszukaj jakieś solidne podstawy do tego. ZROZUMIAŁEŚ???

Co do "niezależności" mediów, w tym i Twojego również, to mam swoje własne, wyrobione już od dawna zdanie. :lol: :lol: :lol:

A teraz z niecierpliwością czekam na kolejną groźbę zablokowania mnie,... 8)

rekrut
rekrut

Występuje tu jakby powiedzieć brak logiki. Temat „bez komentarza” „skomentuj na forum”. Sam nie wiem? Komentować czy nie? Jak nie to z przekory dodam parę uwag.

1. Materiał zmontowany nieproporcjonalnie: około 15% czasu o negatywnej ocenie pracy poprzednika i około 85% o wydźwięku raczej pozytywnym. Bez komentarza.

2. Debata przedwyborcza oparta jest z natury na krytyce oponentów (rywali) wobec siebie. Byłbym zdziwiony gdyby się zaczęli wzajemnie wychwalać.

3. Kiedy pokonany schodzi ze sceny, kopać nie wypada. Ceremoniał pożegnania byłego burmistrza odbieram jako „zgodny z protokołem”. Dlaczego tak uważam?Przytoczę przypowieść:

Pewnego czasu w jakiejś rzadko odwiedzanej wsi żył sobie Onufry Majcher. Szachraj, nożownik, handlarz nierogacizną – jednym słowem typ spod ciemnej gwiazdy. Kiedy nadszedł jego sądny dzień, niewielka społeczność zgromadziła się na pogrzebie? Prowadzący ceremonię pogrzebową zapytał: czy ktoś ze zgromadzonych mógłby powiedzieć o zmarłym „coś dobrego”. Długa chwila ciszy nastała zanim wystąpił jeden śmiałek i rzekł: Drodzy sąsiedzi, jaki zmarły Onufry był za życia wszyscy doskonale wiemy i nie będę wspominał. Osierocił on jednak dwóch synalków. W porównaniu z nimi on był porządnym człowiekiem.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

recruit:

Cytuj:
Występuje tu jakby powiedzieć brak logiki.

Nie tylko tutaj, choć to rzeczywiście "najświeższy" tego przykład. Dodałbym, ze również kolejna jego nieudolna próba zdyskredytowania R. Gronicza w oczach mieszkańców. Zabawa w montowanie wyrwanych z kontekstu zdań,...to żałosne, moim zdaniem. Zwłaszcza w tym konkretnym przypadku.

Cytuj:
dlatego macie moją gwarancję, że z mojej strony krytyki będzie dużo
,

Alex, sięgnij wcześniej, proszę, po słownik i porównaj znaczenie słów krytyka i krytykanctwo.

Cytuj:
ale o to nie dbam, oni są od tego, żeby służyć nam, mieszkańcom,

Jesteś więc mieszkańcem Zgorzelca, rozumiem??? 8)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.