Przepraszam, masz racje. Zabrzmiało stronniczo

Nie było fantastycznie (co widać było na debacie) i nie jest. No cóż, nasz burmistrz krasomówcą nie jest - jego poprzednik wypadał lepiej. Czy to wynikało z żołnierskiego drygu czy z obycia, w sumie 12 lat w UM potrafiło coś zmienić. Na obronę powiem, że p. burmistrz na spotkanaich PO jest mniej spięty

więc jest szansa, że ochłonie i przyzwyczaji się do operatora Alexa i redaktora Krytycznego
Ogólnie to mi się nie podobało. W takiej formie to można sobie rozmawiać... przy piwie. Co do treści to mówiąc delikatnie - szału nie było

Czy Urząd Miasta nie ma rzecznika prasowego?
Z tego co słychać w wypowiedzi burmistrza, nie czyta postów skierowanych do niego jak i innych tu zawartych. A szkoda, bo powinien przygotwać się do tego wywiadu - wówczas jego odpowiedzi miałby szansę być pełniejszymi i bardziej rzeczowymi. Co do pytań, to nie wszystkie powinny być kierowane bezpośrednio do burmistrza. Ale o tym pisałem wcześniej.
[ Dodano: Pon Sty 15, 2007 2:48 pm ]Krytyczny, mam nadzieje że się nie obraziłeś. Sądzę, że wypadłbym gorzej od Ciebie
Sądze że w wywiadzie powinny być zadawane pytania, które usatysfakcjonowały by Ciebie jak również innych. Pytajmy o to czego nie dowiemy się od jego zastępców i naczelników wydziałów.