[quote="bog180"]bell Kani mam nadzieje że nigdy nie bedziesz na stanowisku wyzszym od bezrobotnego- nadzieje mam taką po twoim oświadczeniu o ludziach pracujacych miast i wsi, quote]
Ale mi dokopał
W sumie to ma racje.
[quote='Ball Kani"]Mam natomiast na względzie warunki, w jakich ten szary lud zgorzelecki żyje, bo sam nim jestem. quote]
Przecież napisałem, że jestem tym samym właśnie szarym ludem miast i wsi ale nie chciało się Bog180 zauważyć tego.
Wniosek. Pewnie na garnuszku władzuni.
Co do stanowiska, to masz rację jestem właśnie na bezrobotnym i z nudów wypisuję te bzdety, bo ja mam czas, wolno mi i żyję z Twoich pieniędzy a Ty pewnie ćwiczysz w pracy internet.
Nie zdziwiłbym się, jak byłoby to na polecenie przełożonego, który sam nie ma czasu, kreować swojej postaci i zlecił Tobie to zaszczytne działanie.
Kto wie. Może pracujesz w jednostce samorządu i dostałeś właśnie od władzuni podwyżkę?
W takim przypadku jesteś usprawiedliwiony
Dyletantem to moze i jestem ale Ty nigdy nie bedziesz wiedział w jakiej dziedzinie.
Co do pracy w jednostkach samorządu terytorialnego to mam pytanie:
A za jaką karę miałbym pracować w jednostce samorządu terytorialnego?
Może i jestem głupi ale nie aż tak, aby tam szukać pieniędzy.
Wiemy przecież kto z reguły pracuje w jednostkach samorządu terytorialnego.
Smutny to Ty jesteś, bo nie rozumiesz co piszę lub nie wolno Ci zrozumieć co piszę, lub wiesz co piszę ale nie wolno Ci napisać nic innego.
Co do trenowania pamięci to wierzcie mi będzie dobra przez długie jeszcze lata i zrobię z niej odpowiedni użytek.
Pozdrawiam
Ball Kani