Hamster pisze:
zuter pisze:
Jednak sam przyznasz (przejde na Ty - bo na forum zawsze panuje
taka przyjazna atmosfera koleżeństwa) że podpis mógł
rzucić cień na uczciwość takiej firmy...
Oczywiście, że mógł i właśnie dlatego uwielbiam wręcz społeczności internetowe, które bardzo dokładnie sprawdzają i wytykają błędy. Stopka została wprowadzona z projektu, ponieważ w pierwotnej wersji CMS miał być pisany "spod palca". Wdrożony został jednak CMS Joomla! po licznych modyfikacjach z naszej strony.
Co do układu serwisu. Jest masę serwisów w sieci o układzie 3 kolumnowym. Każdy jeden portal teoretycznie ma taki układ - jest jeden główny powód - jest to bardzo funkcjonalne i sprawdzone, dlatego powielane. W takim przypadku nikt nikogo się nie czepia, że tak jest. Co do wyglądu. Jeszcze raz napiszę, że projekt graficzny został od podstaw zrobiony pod Urząd według wytycznych wcześniej ustalonych i przedyskutowanych.
Na stronie pojawi się jeszcze jedna niespodzianka nad którą pracujemy, ponieważ mamy problemy z kodowaniem znaków, ale wszystko jest na dobrej drodze, żeby to zadziałało.
Serwis dla mnie też jest priorytetem. Wcześniej wykonywałem jako osoba prywatna duże portale dla instytucji, ale pod inną firmą - to jest mój pierwszy, tak duży projekt pod własnym szyldem, który będzie perełką w moim portfolio - już ja się o to postaram.
Jeszcze raz dziękuję za czujność i zapraszam do testowania i komentowania. Jest to bardzo pomocne, ponieważ człowiek jest istotą mylącą się i nie wszystko jest w stanie wychwycić.
Pozdrawiam
A no widzisz... Czasami łatwo przeoczyć taki mały drobiazg... który w gruncie rzeczy
zmienia bardzo wiele i narusza prawo...
Jednak jak się okazuje przyznać się do błędu jest zazwyczaj bardzo ciężko...
Admini lub jak kto woli pseudo admini boją się tego jak ognia.
Ty otwarcie mówisz - pomyliłem się, przepraszam itp. Świadczy to o tym,
że jesteś osobą dojrzałą i odpowiedzialną (obym się nie pospieszył z oceną ).
Popraw te wszystkie błędy jakie są ( chyba że już to zrobiłeś ) i będzie spoko...
[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 3:12 pm ]
Alek... zmień info na głównej stronie
Jak to jest w trakcie testów to nie można oceniać nieskończonej pracy
Widać że kolo wie co jest na rzeczy i czeka na wyłapanie błędów...
Powinniśmy jednak mu pomóc
Strona miasta powinna wyglądać elegancko - dajmy mu się wykazać.
Potem osądzimy jego wypociny
Co wy na to?