Dzisiaj jest 12 maja 2025, 23:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

xionc, nie chodzi o to kto ma lepsza fure tylko o to, ze kolo reklamuje zlot jako mega wydarzenie roku. a dretwizna byla. to ja tylko pokazuje co to znaczy fajny i atrakcyjny zlot.

kilka brudnych aut i kierowcow lekcewazacych plan wymyslony przez organizatora i ponarzekac nie mozna bo to BMW, ktorego sie nie krytykuje ;p

moje OT bylo niepotrzebne i leci do kosza :]

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ni no kolo Sebek pojechał po bandzie (byle karoserii nie porysował :) ) najpierw chłopaki zareklamowali imprę na zgorzelec.info, zapodali link do strony klubu, zaprosili mieszkańców miasta (tak bynajmniej to odebrałem), a następnie się na nich obrazili, że przyszli i wybrzydzają :roll:
Panowie! Jeżeli robicie zlot dla grupy zamkniętej - nie powiadamiajcie o nim na miejscowym portalu opinii publicznej :roll:
Jeżeli już jednak to zrobiliscie to nie dziwcie się, że ludzie przyszli (niektórzy chyba nawet ekstra znajomych wyciągnęli) specjalnie, by Was obejżeć - pokazać, a zastali parę brudnych aut wystawionych "specjalnie dla nas" - bo szlachta (na marginesie po takiej szlachcie to mój dziadek po wojnie na konia wsiadał) musiała się wyspać bo przejechała dzień wcześniej 300 km (!) - ch....e jakieś te auta skoro po przejechaniu 300 km trzeba na drugi dzień do południa wypoczywać ;)
Na zakończenie - onanizujcie się tym swoim sprzętem do nieprzytomniści nawet, z częstotliwością nawet 3 razy w miesiącu, tylko jedna prośba nie bliżej niż 300 km od Zgorzelca.
Nie ma u was palenia gumy itd, poważni goście tylko zrzeszeni... po takich postach jak te od "poważnego" gościa Sebka - to ja już wolę rodzimych "sportowców" palących gumy swoich BMW 3 na każdej krzyżówce - swojsko tak jakoś bardziej i mniej dystyngowanie ;-) Pozdro!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ilu z was bylo w niedziele przed Stadthalle i upewnilo sie na wlasne oczy co sie tam dzialo, kto byl i jak to wygladalo ?

Z tego co mi sie wydaje to chyba najwyzej 2-3 osoby ktore zajely glos na samym poczatku .... i wyrazily swoje niezadowolenie - spowodowane mala iloscia starych i brudnych samochodow.

Wiec nie oceniajcie tego czego nie widzieliscie ......

Moja odpowiedz dotyczy glownie tych reakcji - bo nie sa adekwatne do tego jak bylo w rzeczywistosci.

W tekscie na zgorzelec.info pisalo ze okolo 11 pojawia sie samochody uczestnikow - przygotowane do ogladania - specjalnie dla mieszkancow miasta. Nikt nie zapowiadal mega Event´u ani nowych aut z salonu.

Zlot byl impreza zamknieta w piatek i sobote - a niedzielne poludnie bylo zarazerwowane dla mieszkancow.

Tak tez bylo - byli zainteresowani - ktorzy rozmawiali z wlascicielami, siadali do samochodow - a nawet przejechali sie samochodami uczestnikow.

Pogoda dopisywala - wszyscy w dobrych humorach spedzali czas - a Wy jedziecie z gory do dolu po wypowiedziach dwoch uzytkownikow zgorzeleckiego forum. Z tego co slyszalem i widzialem - spacerowiczom ze Zgorzelca bardzo sie podobalo.

Najwidoczniej byli to ludzie nie odwiedzajacy tego forum.

W tym momencie nie chodzi wogole o samochody - ich ilosc, o to czy sa to BMW czy male Fiaty .....

Grupa ludzi - fascynatow danego przedmiotu - chciala zaprezentowac mieszkancom - swoje objekty zainteresowania - i to zrobila, a osoby zaczynajace ten watek tego nie poszanowaly - i to nie jest w porzadku.

Dziekuje za wszystkie wypowiedzi - osob postronnych nie bioracych udzialu w niedzielnej imprezie - a szczegolnie za przyjacielskie nastawienie do gosci odwiedzajacych "nasze" miasto - bo takze ja tutaj sie urodzilem.

Pokazaliscie na prawde wielka klase !

Kazdy z was dolozyl jeszcze wiecej do pieca - bo swojego trzeba bronic - nawet gdy nie ma sie o sprawie zielonego pojecia.

Pozdrawiam

Sebek

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

turek pisze:
szlachta (na marginesie po takiej szlachcie to mój dziadek po wojnie na konia wsiadał) musiała się wyspać bo przejechała dzień wcześniej 300 km (!) - ch....e jakieś te auta skoro po przejechaniu 300 km trzeba na drugi dzień do południa wypoczywać ;)

Jakie 300 km? Kolega wyraźnie napisał, że spóźnienie wynikało z porannego kaca - uczestnicy zlotu po staropolsku dali wieczorem w palnik, to i rano nie bardzo było jak wsiąść do pojazdu. Zresztą i słusznie, jeden taki dopiero co wsiadł i źle na tym wyszedł.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Sebek zakończ pisanie w tym temacie i nie pogrążaj jeszcze bardziej swojego (szacownego) zrzeszenia siódemek :roll: Poczytaj czlowieku swoje pierwsze posty i chociażby ten ostatni - ze skrajności w skrajność / jedno zaprzecza drugiemu :roll:
Daliście panowie "pupki" i tyle w temacie, olaliście "gapiów" i teraz trzeba jakoś z tego wybrnąć :roll: Tylko, że do mnie (i do innych raczej też nie - sadzac po wypowiedziach) takie coś nie przemawia i jest mało wiarygodne ;)
Szkoda, że te zadowolone wypowiedzi "odwiedzających" słyszałeś tylko Ty, jakoś na forum się oni nie udzielają i wybacz, ale jeżeli wszyscy twierdzą (z tych co byli i naocznie widzieli (choćby było ich dwóch - a na pewno było więcej Yello - fotograf i Jagna - ze znajomymi-przyjezdnymi (liczba nie znana)), że była kicha to sorry, ale prędzej zaufam im niz tobie po takich tekstach i zadufanym podejściu do szarej "gawiedzi" bez BMW serii 7 :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
ale prędzej zaufam im niz tobie

"oni" pisali, ze aut było sztuk 2, wiec bardziej wierze sebkowi, no chyba ze zdjęcia w foto-szopie sklonował ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

mam znajomych, którzy są w klubie bmw. i to sa super goście, na poziomie. bez względu na rocznik auta i model. a że trochę oszołomstwa wybrało sobie tę markę - cóż, mieli prawo.
ale zlot fajna sprawa.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

sebek pisze:
bo nie przyjechal zaden synalek 7mka za pol miliona - bogatego tatusia

To fajnie zabrzmiało - widać jak we własnej marce lubicie się wzajemnie ;) Jakoś zawiścią zawiało ;)

tadam pisze:
"oni" pisali, ze aut było sztuk 2, wiec bardziej wierze sebkowi

Wyjaśnię więc godzinowo:
11.00. - tłumaczę się bratu dlaczego są na placu tylko 2 auta ,
11.15. - brat tłumaczy się koledze dlaczego jest tylko 5 aut i jakoś tak pustawo ;)
12.00. - wracam do domu , a brat melduje , że stoi (już?) kilkanaścia aut.
12.30. - odwiedzam "zlot" - jest ich kilkanaście - nie liczę aut tylko muchy na masce ;)
Takie są fakty - zresztą sam Sebek przyznał , że się spóźnili.

Dodam jeszcze , że największym błędem (wg mnie) było reklamowanie zlotu na portalu - bo gdybym usłyszał o tym pokątnie to nie byłoby sprawy. A tak to po prostu przereklamowana sprawa była.

Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, 7:11 przez YELLO_35, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tadam nie oni pisali tylko YELLO napisał że o 11 aut było sztuk - 2 a później koło 12:30 kilkanaście(co ja potwierdziłam) ale to i tak nie zmienia faktu że była to kicha. Olali zaproszonych mieszkańców. Połowa tych uczestników siedziała sobie w cieniu i nawet mmo zainteresowania ich autem nie reagowali na to. Racja byli tacy co wsiadali do aut i bardzo ich one interesowały ale średnia ich wielu nie przekraczała raczej 15lat. I racja - nie zaszczycajcie nas już więcej tym że będzie to zorganizowane u nas i że dla nas pokażecie swoje "autka".

P.S. Sebek masz coś to tych bogatych "synalków" co to jeżdżą nowszym modelem niż wasze?? Zazdrościsz czy jak??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
A tak to po prostu przereklamowana sprawa była.

O! I o to chodzi Panowie! :roll:

Ps. Też znam wielu fajnych ludzi jeżdżących tą marką ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
P.S. Sebek masz coś to tych bogatych "synalków" co to jeżdżą nowszym modelem niż wasze?? Zazdrościsz czy jak??

O patrz - a ja o tym samym :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO bo odgapiasz ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
nie zaszczycajcie nas już więcej tym że będzie to zorganizowane u nas i że dla nas pokażecie swoje "autka".

myślę, ze danie powinno brzmieć: następnym razem nie spóźniajcie się.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jak ma być prościej to : Nie przyjażdzajcie więcej.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Jak ma być prościej to : Nie przyjażdzajcie więcej.

ale o ssso chodzi?
o to, ze sie spóźnili??? na prawdę nie łapie tematu, może coś ominąłem?

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.