Ni no kolo Sebek pojechał po bandzie (byle karoserii nie porysował

) najpierw chłopaki zareklamowali imprę na zgorzelec.info, zapodali link do strony klubu, zaprosili mieszkańców miasta (tak bynajmniej to odebrałem), a następnie się na nich obrazili, że przyszli i wybrzydzają
Panowie! Jeżeli robicie zlot dla grupy zamkniętej - nie powiadamiajcie o nim na miejscowym portalu opinii publicznej
Jeżeli już jednak to zrobiliscie to nie dziwcie się, że ludzie przyszli (niektórzy chyba nawet ekstra znajomych wyciągnęli) specjalnie, by Was obejżeć - pokazać, a zastali parę brudnych aut wystawionych "specjalnie dla nas" - bo szlachta (na marginesie po takiej szlachcie to mój dziadek po wojnie na konia wsiadał) musiała się wyspać bo przejechała dzień wcześniej 300 km (!) - ch....e jakieś te auta skoro po przejechaniu 300 km trzeba na drugi dzień do południa wypoczywać
Na zakończenie - onanizujcie się tym swoim sprzętem do nieprzytomniści nawet, z częstotliwością nawet 3 razy w miesiącu, tylko jedna prośba nie bliżej niż 300 km od Zgorzelca.
Nie ma u was palenia gumy itd, poważni goście tylko zrzeszeni... po takich postach jak te od "poważnego" gościa Sebka - to ja już wolę rodzimych "sportowców" palących gumy swoich BMW 3 na każdej krzyżówce - swojsko tak jakoś bardziej i mniej dystyngowanie

Pozdro!