wiesiek pisze:
witam właśnie zalogowałem się jestem kierowcą w M.P.G.K sprawa śmieci jest problemem dla nas dojazdy są fatalne celowo zastawione pojemniki kontenery zastawione przez auta pojemniki na posesji prywatnej pochowane psy [agresywne] pogryzły ładowaczy na dodatek skargi że pies jest zestresowany bo pogryzł ładowacza a ten łotr zanieczyścił ogrodzenie rękawiczką za co zwymyślał go właśiiciel / ka posesji i tak na prawda jest tak czy pojemniki uliczne są na śmieci domowe czy na tz papierki okazionalne czyli opakowania małe a nie wory śmieci dlaczego nikt nie sprawdza czy sklepy warsztaty i mieszkańcy mają pojemniki skąd biorą sie dzikie wysypiska nikt niesprawdza co kto gdzie robi ze śmieciami a my sami niedamy rady jest mowa że my żądamy 550 zł podwyżki to nieprawda najpierw plan poprawienia wydajności to pogadamy ile firma jest w stanie zaoferować
Cześć,Wiesiek.
Prosiłbym o stosowanie przecinków.Nie jest to jakas złośliwa uwaga,ale będzie się kazdemu lepiej czytało:)
Zastawione wejścia do smietników czy zastawione boksy w lini płotu w willach widziałem niejednokrotnie.
Widziałem,tez śmieci w workach z mieszkań,wrzucone do kubła zawieszonego na latarni.
Nielegalne wysypiska,takie jak pomiedzy Groszową,a obwodnicą,nie biorą się ze śmieci z mieszkań.
Nikt przeciez nei będzie napierał z workiem 3 kilometry:)
Ktoś cos remontuje,sprzata i zamiast zamówic kontener wioli cochaczem wywieźć tam.
Nie wiem,czy dobrze skumałem,ale to pracownicy mają plan jak poprawic rentowność przedsiębiorstwa?
A dyrektor ,nie chce się do tego odnieść?
Z zakłądami sklepami itp.dobreby było skontrolować je.
Na Poniatowskiego z tyłu,sklepy mają swoje pojemniki pozamykane na kłudkę,czyli płacą za wywóz.Wydej mi się ,ża największymi dostawcami śmieci do lasów sa zakłady,bary czy nawet sklepy usytłowane na przedmieściach.
Z MPGK powinna wyruszyć jakaś komiscja czy jak to nazwac.
Od firmy do fimy i niech pokażą swój kubeł.
Jak nie kara 550zł:)
Jako pracownicy Wieśku plan macie dobry,tylko,żeby nie skończyło się na planach.