Dzisiaj jest 12 maja 2025, 3:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: miss
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Myślę, że nie jest tak jak myślisz madzia_zgc, ponieważ ja byłem praktycznie na każdej próbie. Ciekawy jestem skąd masz takie dane, że konkurs był poukładany (było wiadomo wcześniej kto wygra), bo ja powinienem wiedzieć również, a nic mi na ten temat nie było wiadomo. To są bzdury i wierutne kłamstwo!!! Myślę, że podczas 2 edycji specjalnej wyborów miss zgorzelec.info zatrudnimy sztab ludzi, którzy od choreografii poprzez wizję całego programu do walki o sponsorów zrobią to na medal (wnioskuję z postów). Skoro wszystko jest takie łatwe to w tym mieście milionerzy chodziliby czwórkami. Rozumiem krytykę, ale informacje wyssane z palca to przegięcie. Szukajcie więc sensacji dalej. Dla mnie to rozkoszna lektura na wieczór. Czekam na posty!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Asiu już chyba ze trzy razy pisałaś że do tematu nie wracasz a za każdym razem to robisz hłe hłe. "Coponiektórzy" :twisted: mają tutaj rację :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Qba Qba Qba Qba Qba jeeeeeeeee... czy ja mowilem ze chcialem wyslac glosy na prowadzacego? 8) bo prowadzacy to rowny chop :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Fajnie.
Z kisielem to najlepszy pomysł jaki padł dotychczas ,poza jedną propozycją pewnej pięknej Pani.
Padło,że lubią się lizać.Proponuję nowy konkurs.
Po walkach w kisielu ,wszystkich eliminacjiach itp.
Kiedy już w ścisłym finale spotkają się dwie finalistki.
Wtedy rozpoczyna się konkurs własciwy, która z której szybciej zliże cały kisiel.Oczywiście kamerlane lokum scisła grupa fanów,no naturalnie pez układów znajomości i organizacji którą można nazwać "Rozpierducha na pokładzie".
Ale ten kisiel.... to by ściągnęło tłumy.
Swoją drogą naprawde można cos takie zorganizować.
Nawet w Zgorzelcu znalazłyby sie panny,które poszłyby na taką zabawę oczywiście nie za darmo.Są dwie które ogłaszają się w pewnym portalu randkowym jako dwie 27 latki gotowe na wszystko.Portal randkowy raczej z nazwy ,wiadomo o co chodzi.
Ktoś taki jak nasz Admin z doświadczeniem w organizowaniu podobnych konkursów mógłby to zorganizować i jeszcze dobrze zarobić na tym.
Ale odnoszę wrażenie,że to taki bawidamek,wiecznie z komórką.
Facet,dziennikarz ale zawsze z młodszymi siksami u boku.
Jako facet jest ok,ale Aleksander bierz sie za starsze dojrzalsze kobiety ,nie dziewczyny.I pomyśl o propozycji która tu padła.
No chyba,że już zawsze będziecie się bawić w gładki konkurs "Miss Info".Trzeba tu trochę świerzego powietrza wpóścić.Nie inaczej.
Mam dobre dojście do kisielu,tani jak barszcz.Nawet tańszy od barszu.:)
Fajnie koleznaka w okularach zjechał koleżanke z Węglinca.
O inteligencji i wyglądzie.
Śmiesznie jest ale nieładnie.
Jak jest brzydka i tępa to pisz maile czy priv.Tobie też byłoby głupio gdyby ktoś Ci powiedział,ze jak na Zgorzelec to może jesteś niezła dupeczka,ale jak na Wrocła poniżej przeciętności.
Także czasem zanim komus sprawisz przykrośc to zastanów się jakTy otrzymałabyś takie podsumowanie.
To,że ktoś ma powietrze w głowie i parcha na twarzy nie znaczy,że mu o tym mówimy.Więcej wyczucie,bo nie zostaniesz dopuszczona do walk w kisielu.
Pozdrawiam Struga twenty two.

Tytuł:
pismak
pismak

szamo pisze:
Qba Qba Qba Qba Qba jeeeeeeeee... czy ja mowilem ze chcialem wyslac glosy na prowadzacego? 8) bo prowadzacy to rowny chop :lol:

Czy to jest Qba , który rozpoczął (raz a konkretnie) wątek o naborze chętnych do morskiego "wietrzenia" się? :)

Tytuł:
pismak
pismak

Ernesto pisze:
Fajnie.
Z kisielem to najlepszy pomysł jaki padł dotychczas ,poza jedną propozycją pewnej pięknej Pani.
Padło,że lubią się lizać.Proponuję nowy konkurs.
Po walkach w kisielu ,wszystkich eliminacjiach itp.
Kiedy już w ścisłym finale spotkają się dwie finalistki.
Wtedy rozpoczyna się konkurs własciwy, która z której szybciej zliże cały kisiel.Oczywiście kamerlane lokum scisła grupa fanów,no naturalnie pez układów znajomości i organizacji którą można nazwać "Rozpierducha na pokładzie".

>>>>>>>>> przystrzyżone :) <<<<<<<<<<<

Fajnie koleznaka w okularach zjechał koleżanke z Węglinca.
O inteligencji i wyglądzie.
Śmiesznie jest ale nieładnie.
Jak jest brzydka i tępa to pisz maile czy priv.Tobie też byłoby głupio gdyby ktoś Ci powiedział,ze jak na Zgorzelec to może jesteś niezła dupeczka,ale jak na Wrocła poniżej przeciętności.
Także czasem zanim komus sprawisz przykrośc to zastanów się jakTy otrzymałabyś takie podsumowanie.
To,że ktoś ma powietrze w głowie i parcha na twarzy nie znaczy,że mu o tym mówimy.Więcej wyczucie,bo nie zostaniesz dopuszczona do walk w kisielu.

To i ja się z jednej strony )- narażę, a z drugiej (może...? ;) ) zarobię punkta????

Brawo. :)

... ostrożnie..... :) bez hiper super entuzjazmu...... :)

PS.
To taki dziewczyński koloryt. :)
Nie ma litości. Żadne : Pardon!
"Wróg" ginie na polu walki!

:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Madziu tym postem wykazałaś właśnie na jakim poziomi jest twoja inteligencja- niezbyt wysokim zresztą. Pozatym gdybym chciała pisać z imienia to by tak było. To jest mój blog i nie będziesz mi mówiła co mam pisać. Z tego co piszesz to ja jestem zła a Aleks jeszcze gorszy . Super ! Tylko , że twoja opinia mi zwisa . Robisz może dobre wrażenie ( wyglądem) zamnim sie odezwiesz. Nie wiem dlaczego masz coś przeciwko miłym osobą , które piszę słodko . Ale twoja sprawa.

Mimo wszystko pozdrawiam :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ernesto pisze:

Ja również pozdrawiam, cieszę się, ze mój pomysł Ci się spodobał :)

Co do tego jak Madzia zjechała Asie. Uważam, że jest w tym troche racji... wystarczy przeczytać, co Asia napisała na nasz temat w swoim blogu (tak tak, nie-imiennie, ale każdy wie o kogo i o co chodzi) i to ona nas określiła jako nie-piękne i nie-inteligentne. Post Madzi był jedynie odpowiedzią na notkę w blogu, który Asia promuje pod każdym swoim postem :twisted: co znaczy, że chce, aby czytali go uzytkownicy naszego forum :twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No i Asia miała sobie dać już spokój a nadal atakuje i najeżdża na innych a w zasadzie na inne.

Cytuj:
Pozatym gdybym chciała pisać z imienia to by tak było.

Każdy wie o co chodzi to raz a dwa z imienia Ty ich nie wymieniłaś ale za to osoby czytające Ciebie tak.

Boże co za .............. nas tutaj otacza.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

becia pisze:
wystarczy przeczytać, co Asia napisała na nasz temat w swoim blogu (tak tak, nie-imiennie, ale każdy wie o kogo i o co chodzi) i to ona nas określiła jako nie-piękne i nie-inteligentne. Post Madzi był jedynie odpowiedzią na notkę w blogu, który Asia promuje pod każdym swoim postem :twisted: co znaczy, że chce, aby czytali go uzytkownicy naszego forum :twisted:

Sądzę,że się mylisz droga koleżanko.
Pod tekstem w blogu,jest możiwość skomentowania treści.
Wiadomo,że opisała Was dwie.Ale można zjechać jej wywody w komentarzach.A tu na forum ,po co?
Spójrz na to tak:
Pod blogiem madzia_zgc mogła wyrazić swoje zdanie anonimowo i opisać w mniej lub bardziej finezyjny sposób urodę i poziom intelektu włascicielki bloga.
Robiąc to na forum publicznym,naraziła się na krytykę,przy okazji ujawniając ciemniejszą stronę osobowości.
I tu jakby obróciło się to przeciwko niej.
Jest jeszcze możliwość,że wcale nie chciała być anonimowa i miała świadomośc,że narazi się na niepochlebne opinie po tym wybryku.
Jeśli była swiadoma konsekwencji to gratuluje i mogę powiedzieć ,że to madzia_zgc jest pusta .A z urodą jest tak małe miasto extra.Duże miasto poniżej krytyki.
Tak już jest ,można sobie jechac,czerpac z tego rozkosz ale robiąc to anonimowo.Publicznie jest to tak jak napisałem wyzej,poprosu puste.I co tu durzio pisac poprostu niekulturalne.
A w blogu mogę sobie pisać,że spałem z kazdą z miss info ,no i co blog jest mój,jak pamiętnik.
Mogę Ci to wyjaśnic na kawie Beciu jeśli dysponujesz czasem:)
PS.A co z tymi walkami?I może jakieś sugestie co do smaku kisielu.
Bo jak wiadomo kolor zalezy od smaku.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Sorry ,że tak post pod postem.
Ale chce przegonić Bombasa,nie no żarcik.
A tak poważnie to może założymy temat "Tu mozna sobie jechać".
Coś na wzór o słodzeniu,czasem mnie mdli jak tam czytam ,więc jakas równowaga może?
Nie można przeklinać ,odnościć się do rodziny i ujawniac faktów nie ujawnionych wcześniej.
Taki przykład:Ty xxxxx_xxx wkurzasz mnie,nie lubię Cię masz problem to bla,bla,bla....
Kiedy zebrałyby się kwasy w którymś z watków wtedy strony konfliktu spotykają się tam i uzywają sobie do woli.
Coś jak w dawnych czasach wrogie armie spotykały się na polu bitwy,a nie tak jak teraz czogłami po rabatkach.
Pamiętajcie młodzi historia uczy.

Tytuł:
obserwator
obserwator

:D :D Hehehe no ja tez nie rozumiem po co te klotnie, wyzywanie sie, upokarzanie...co to ma byc kacik nerwowych i zbuntowanych ludzi? :) :)

:arrow: :arrow: Wogole widze ze wszyscy tu jada Asiek_Isia, a ona przeciez tylko wyraza swoje zdanie, tak samo jak inni. Boze co Wy chcecie od tej dziewczyny, ona nawet po samym wygladzie sprawia wrazenie milutkiej i sympatycznej. :D :D

Dalej nie rozumiem tego wszystkiego, a co do Miss to niech sobie wszyscy robia to, co uwazaja za sluszne i procz organizatorow nikt nie powinien sie w to wtracac!! :roll: :roll:

A kolejne me zdanie to uwazajcie co piszecie, bo czasami tak smiac mi sie chce z tego forum :D :D :D

A na koniec to tylko napisze tak: PIEKNA POGODA, LATO, SLONCE, WIEC LEPIEJ POJSC NA SPACEREK NIZ SIEDZIEC PRZY TYM FORUM I PISAC JAKIES DUPERELKI :D :D :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ernesto pisze:
Mogę Ci to wyjaśnic na kawie Beciu jeśli dysponujesz czasem:)
PS.A co z tymi walkami?I może jakieś sugestie co do smaku kisielu.
Bo jak wiadomo kolor zalezy od smaku.

jasne, ale jak wrócę z praktyk (wyjeżdzam jutro), czyli po 21.lipca :)

jak dla mnie kisiel truskawkowy :) albo jabłkowy... albo z owoców leśnych :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dorianna2424 pisze:
:arrow: :arrow: Wogole widze ze wszyscy tu jada Asiek_Isia, a ona przeciez tylko wyraza swoje zdanie, tak samo jak inni.

Tak, Dorianko, tylko że to ona zaczęłą walkę. To ona pierwsza pojechała mnie, że wyrażam swoje zdanie. Zwróć proszę na to uwagę :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

po 1 -> wyrażac swoja opinie bede gdzie chce i w sposob na jaki w danym momencie mam ochote, taka juz jestem :D
po2 -> nie uważam sie za gwiazde jesli chodzi o urode,ale inteligencji mi nie brakuje,a jesli ktos nie potrafi tego dostrzec no to coz widocznie mnie nie zna,a prezencji swojej osoby nie bede robila na sile.
po3 -> nie mam ochoty sie plaszczyc i udawac,ze wszystko jest w porzadku skoro wedlug mojego mniemania tak nie jest. Juz taka jestem,ze wyrazam swoja opinie dosadnie czesto nie przebierajac w slowa,a jak ktos jest wrazliwy to bardzo mi przykro. Jak juz ktos decyduje sie na slowna walke z druga osoba to musi miec swiadomosc,ze moze byc mocniejszym lub dysponujacym wiekszym i bardziej "bolesnym" zasobem slow przeciwnikiem
po4 -> Ernesto ocene mojej urody pozostaw sobie,bo o gustach sie nie rozmawia. Ja krytykujac urode i domniemana inteligencje Aski zaczerpnelam cytatu z jej bloga, gdyby nie bylo tam obrazliwych slow pod moim i Beci adresem to ja rowniez siedzialabym cichutko i nie obrazalabym wlascicielki bloga na forum. I nie bede pisala jej komentarzy, bo lubie swoje opinie wyrazac dosadnie, skoro ona "reklamuje" swoje bloga pod kazdym postem to ja na notke w nim zawarta odpowiedzialam na forum, poniewaz komantarz w blugu mozna skasowac,a z moim postem Aska nic nie zrobi, chyba, ze moderator,ale on nie moze mi nic zarzucic :wink:

P.S. Pozdrawiam :twisted:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.