dorianna2424 pisze:
www.Ernesto.fotka.pl

moze juz zamiescisz swoje zdjecia, zeby ich kazdej dziewczynie nie wysylac z osobna??
Spadam z tego forum, bo tu wszystko sie robi jakies zlosliwe i zamiast tematu o Miss to jest wzajemna, ostra wymiana pogladow
Jagna ja jestem DIABEL z natury i nie bede siedziec cicho :!: :!: Jagna ja tez Cie lubie, wiec nie wchodzmy sobie w droge i prosze nie wtracaj sie w moje sprawy ok??
Wszystko spoko ale to nie moje zdjęcie.Tani, płytki chwyt.
Jak już zapowiadałaś wielokrotnie wkońcu spadaj,ileż można czekać.
Wszystko przestanie być złośliwie pod warunkem,że nie popełnisz więcej żadnego posta.
Skoro nie będziesz "z natury"siedzieć cicho,to po co wbiłaś się w dyskusję która omija cię szerokim łukiem?Tak dla zasady?
A na koniec małe podsumowanie Twojej skromnej osóbki.
Pojawiasz sie niewiadomo skąd,wtrącasz w dyskuaję innych osób i próbujesz ustalać swoje pożądki.
Przychodzisz tu jakby w gości podzielić sie swoimi poglądami.No to dobre wychowanie wymaga grzeczności.
Ale twierdząc,że Twoi znajomi smieją się z tego forum,wychodzi ze też z Ciebie.
My to sobie rozmawiamy jak przy stoliku,a nagle jakaś rozkapryszona panna wtrąca się i ustawia wszystkich po kątach.Zakładam ,że wiesz jak takie zachowanie i takich ludzi się określa.
Jeśli chcesz możemy ciągnąć tą polemikę dokąd Ci się nie znudzi.
Ja mam czas i chęci ,więc nie widzę przeszkód.Ale wiem,że będziesz odnosiła się do każdego posta na Twój temat.Chocby dotyczył Ciebie pośrednio.Naprzykład jaką komórką robić sobie zdjęcia .Albo na którym portalu lepiej się lansować.I podobne.
Mas zochote ok ja tu bedę.Ale skoro zapowiadasz,że już spadasz to spadaj księżniczko z nutka bałkańskiej urody.
A to dla Jagny to ultimatum?
Niezrozumiałe zwroty są dostępne w wikipedi Dorianno 2424.Rozumiem,że to talia, biust czy moze pas:)W centymetrach oczywiście.
Nie pozdrawiam.