Dzisiaj jest 10 maja 2025, 21:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

Moje zdanie jest takie, że pomimo tylu przygotowań, stresu i czasu jaki spędziliśmy nad choreografią, przygotowaniem opasek, szarf, spotów rekalmowych, wyborem ubrań itp. - Warto było.

Następnym razem będzie lepiej. :)

Niedociągnięcia były, ale dziewczyny miały przednią zabawę, a sponsorzy reklamę, więc chyba cel został osiągnięty.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Alex... no i :?:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hehe Ernesto i tutaj kolejny przyklad Twoich niepotrzebnych komentarzy i OZNAKA TWOJEJ SLABOSCI :D :D :D

Piszac moj post mialam na celu sprawdzenie, czy ktos to zauwazy i kto "ponownie" zaatakuje hihihihihihi :D :D :D No to widze kto wygral GRATULUJE takich szybkich nerwow :D :D :D :D

Nie ludzie normalnie SMIECH NA SALI jak to kiedys ktos powiedzial :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ostatnio zmieniony 10 lip 2006, 8:42 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

I jeszcze cos, ja nie chce sie tu klocic, ale Ernesto Ty sam nie wiesz czego chcesz i to Twoje posty sa jakies niepoukladane :P :P :P Od tej pory bede tez wszystko komentowac A CO TAM :P :P :P :P Zastanow sie zanim jeszcze ktorejs dziewczynie wyslesz zdjecia swojej sylwetki hehe :P :P :P :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Zgadza się dorianno śmiech na sali ale z Ciebie i Twoich postów. Poza tym nie pisz jednego posta pod drugim tylko edytuj nie nabijaj sobie sztucznie licznika bo to wbrew regulaminowi :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jagna ja mam w pupie ten caly licznik :D :D :D Bede pisac co mi sie podoba, tak samo jak pozostali :P :P :P A Ty niby co piszesz, jak tylko glupoty dotyczace moich postow, ktore ci sie nie podobaja :P :P :P :P :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No ja przynajmniej piszę coś sensownie odnoszącego się do konkretnej osoby, pisze o czymś a nie tak jak Ty o wszystkim czyli o niczym :twisted:
I nagle ze słodkiej panienki robi się z Ciebie diablica :twisted:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.dorianna2424.fotka.pl

I wszystko jasne.

Tytuł:
rekrut
rekrut

I tak z dyskusji nt. wyborów miss zinfo zrobiło się bagno.... jedna piękna pani stara się drugiej pięknej pani udowodnić, że jej IQ jest niższe niż szczupaka... w trakcie akcji dołączyła się kolejna pani i na dodatek pan... ludzie... a może lepiej, bezpieczniej, milej i kulturalniej byłoby wrócić do dyskusji na temat wyborów? Zrobiło się niemiło... :?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Umiesz liczyc, licz na siebie :P :P :P :P :P

Ostatnio zmieniony 10 lip 2006, 8:43 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

dorianna2424 pisze:
www.Ernesto.fotka.pl :twisted: :twisted: moze juz zamiescisz swoje zdjecia, zeby ich kazdej dziewczynie nie wysylac z osobna??

Spadam z tego forum, bo tu wszystko sie robi jakies zlosliwe i zamiast tematu o Miss to jest wzajemna, ostra wymiana pogladow :twisted: :twisted:

Jagna ja jestem DIABEL z natury i nie bede siedziec cicho :!: :!: Jagna ja tez Cie lubie, wiec nie wchodzmy sobie w droge i prosze nie wtracaj sie w moje sprawy ok??

Wszystko spoko ale to nie moje zdjęcie.Tani, płytki chwyt.
Jak już zapowiadałaś wielokrotnie wkońcu spadaj,ileż można czekać.
Wszystko przestanie być złośliwie pod warunkem,że nie popełnisz więcej żadnego posta.
Skoro nie będziesz "z natury"siedzieć cicho,to po co wbiłaś się w dyskusję która omija cię szerokim łukiem?Tak dla zasady?

A na koniec małe podsumowanie Twojej skromnej osóbki.
Pojawiasz sie niewiadomo skąd,wtrącasz w dyskuaję innych osób i próbujesz ustalać swoje pożądki.
Przychodzisz tu jakby w gości podzielić sie swoimi poglądami.No to dobre wychowanie wymaga grzeczności.
Ale twierdząc,że Twoi znajomi smieją się z tego forum,wychodzi ze też z Ciebie.
My to sobie rozmawiamy jak przy stoliku,a nagle jakaś rozkapryszona panna wtrąca się i ustawia wszystkich po kątach.Zakładam ,że wiesz jak takie zachowanie i takich ludzi się określa.
Jeśli chcesz możemy ciągnąć tą polemikę dokąd Ci się nie znudzi.
Ja mam czas i chęci ,więc nie widzę przeszkód.Ale wiem,że będziesz odnosiła się do każdego posta na Twój temat.Chocby dotyczył Ciebie pośrednio.Naprzykład jaką komórką robić sobie zdjęcia .Albo na którym portalu lepiej się lansować.I podobne.
Mas zochote ok ja tu bedę.Ale skoro zapowiadasz,że już spadasz to spadaj księżniczko z nutka bałkańskiej urody.
A to dla Jagny to ultimatum?

Niezrozumiałe zwroty są dostępne w wikipedi Dorianno 2424.Rozumiem,że to talia, biust czy moze pas:)W centymetrach oczywiście.
Nie pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ernesto to mial byc zarcik, ale sorry widze, ze sie nie znasz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jestem na tym forum dosc dlugo co widac po dacie i rozmawialam z innymi osobami wiecej niz Ty i wez sie nie popisuj swoja pomyslowoscia, bo wcale mnie Twoj czar i urok nie zachwyca, a moze podnieca hehe :) :) :) Sam mnie doprowadzasz do ataku migreny, ktorej nigdy nie mam hehe :P :P

Wiesz co zakonczmy juz na tym, bo nawet nie mialam okazji, by z Toba normalnie pogadac, a musze sie z Toba klocic okey??

Acha i nie zamierzam sie lansowac, czy emanowac, jarac jarac i jarac tymi postami...jestem BO TAK FAJNIE MI JEST i postanowilam sobie diabelkiem pobyc troszku :twisted: :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator

SIE ZYJE FAJNIE JEST>>SIE PIJE, SMIEJE, WARJUJE ZYJE!!!

LUZIK ZIOMALKI LECIMY DALEJ Z TEMATEM MISS :P :P :P

NO WIEC CO MYSLICIE O NOWEJ MISS Z BLOND WLOSKAMI, A MOZE KTOS MIAL SWOJ TYP KANDYDATKI, KTORA CHCIAL WYSTAWIC JAKO NR 1 ??

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

dorianna2424 pisze:
A MOZE KTOS MIAL SWOJ TYP KANDYDATKI, KTORA CHCIAL WYSTAWIC JAKO NR 1 ??

Dorianna2424,to byłby mój typ.
Tym razem żart z mojej strony.

Tytuł:
rekrut
rekrut

taki sobie gosc pisze:
hehe ludzie gadacie a nic nie wiecie!!! ja bylem prawie na kazdym przygotowaniu dziewczyn do konkursu!!i powiem tyle ze alex nie pomagal im tytlko bardziej przeszkadzal bo sie wtracal bez przerwy!!!i zawsze wszystko zalatwial na ostatnia chwile!!dziewczyny do konca nie wiedzialy czy beda mialy w czym wyjsc!!a ten konkurs byl juz rozstrzygniety przed niedziela!!!otuz ania janik dostala dzien wczesniej kupon do glosowania!!to jet sprawiedliwe??

Hehe ale to jest wszystko śmieszne, skąd wy wiecie takie rzeczy ?
Fakt faktem, dostałam kupon-jeden, ale tylko po to by zanieść go na solarium,żeby tam panie miały liste dziewczyn. (Kupon leży tam do dnia dzisiejszego) zalecam sprawdzenie:).
Co do calego konkursu, to bylo wszystko ok, nikt nie oszukal, nikt nie wiedzial kto wygra. Ale co ja bede pisala, i tak wszyscy inni wiedza lepiej.
Pozdrowienia dla Kuby i Aleksa :) oraz wszystkich dziewczyn z ostatniej edycji : Madzi, Kasi, Olgi i Klaudii :)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.