Dzisiaj jest 15 maja 2025, 23:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Dopisuje się:
Gero +1

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
skoro w piątek mają się odbyć Andrzejki forowiczów, to może czwartek odpuszczamy i ewentualne opłakiwanie, czy oblewanie przenieśmy na Andrzejki? ;)

Andrzejki w klimacie wyborczym? Zamiast się bawić mam przekonywać przekornego, że nie ma racji? Jakoś mi się to nie widzi.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Polejemy :lol: i ot co :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PiTeK pisze:
Zamiast się bawić mam przekonywać przekornego, że nie ma racji?

Czyżbyś nieskromnie pomyślał przez ułamek sekundy choćby, że Twoje zdanie na jakikolwiek temat ma dla mnie znaczenie??? Spieszę Cię poinformować, że ani teraz ani w przeszłości nie miało absolutnie żadnego! Skończ więc z tego rodzaju "pitu pitu" bo jak widzisz, w praktyce nie zdało egzaminu... :lol: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 13:52 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
a tak na marginesie to jak do tej pory przekorny, jednoznacznie nie określił czy przybędzie ;) 8)

Zamiast się bawić musiałbym oglądać przestraszoną, niepewną co do własnej przyszłości twarz PiTkA... Albo nawet okłamywać go, że nie ma powodu do zmartwienia. Jakoś mi się to nie widzi. 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Schizofrenia paranoidalna tyle w tym temacie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Schizofrenia paranoidalna tyle w tym temacie.

Będziesz próbował to leczyć??? :roll:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

E - chłopaki , dajcie sobie po strzale / 50 g/ w Kuźni i spoko :) , albo na Sylwestra , który będzie w stylu muzyki lat 60-70 -The Beatles , a niespodzianką będzie koncert grupy The Modts , oczywiście niezłomny Dj Czesio .
Wczoraj na spotkaniu nikogo nie było :cry:

Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 8:54 przez Robert Gruszecki, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Robert Gruszecki pisze:
E - chłopaki , dajcie sobie po strzale / 50 g/

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

turek pisze:
...wypijemy Wasze zdrowie...

Trzymam za słowo - zdrowie bardziej potrzebne wiesz komu więc wypijcie za Nią...

Dobrej zabawy Wam życzę - i wyjątkowo mi źle z tym , że nie będziemy uczestniczyć...

Tytuł:
pismak
pismak

przekorny pisze:
Czyżbyś nieskromnie pomyślał przez ułamek sekundy choćby, że Twoje zdanie na jakikolwiek temat ma dla mnie znaczenie??? Spieszę Cię poinformować, że ani teraz ani w przeszłości nie miało absolutnie żadnego!

To że jesteś "betonem", do którego nie przemawiają żadne argumenty to żadna nowina. O ile ten fakt nie przeszkadza mi podczas spotkań forumowiczów, to mi oraz mojej „+1” zabawa andrzejkowa kojarzy się z czymś więcej niż udowadnianie Tobie, że białe nie jest czarne. Osobiście przy innych okazajach mogę wysłuchiwać Twoich wywodów, patrzeć jak się przymilasz do jednych i zioniesz ogniem do drugich, ale moja „+1” najzwyczajniej nie ma ochoty przychodzić na imprezy, na których sprawy lokalnego samorządu są na miejscu pierwszym. Bo wiesz, ludzie potrafią żyć czymś innym niż polityką :smt058

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Określenie "beton" zwykle używa się w odniesieniu do partyjnych aparatczyków, bezkrytycznie i bałwochwalczo wielbiących swoich partyjnych przywódców.
Tak więc nie ubliżaj mi określając mnie tym epitetem - bo idealnie pasuje on do Ciebie, nie do mnie. :P

Jeśli zaś chodzi o Twoją partyjną +1 to możesz śmiało zakomunikować jej, że mnie nie będzie.

I jeszcze jedno - to właśnie zwykle Ty (bardzo zresztą nieudolnie) próbowałeś mi wmówić, że białe to właśnie czarne, a ja jedynie politowaniem przyglądałem się Twoim niezgrabnym, daremnym wysiłkom... :oops:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Określenie "beton" zwykle używa się w odniesieniu do partyjnych aparatczyków, bezkrytycznie i bałwochwalczo wielbiących swoich partyjnych przywódców.
Tak więc nie ubliżaj mi określając mnie tym epitetem - bo idealnie pasuje on do Ciebie, nie do mnie.

Nie znam PITka osobiście, ale myślę, że tutaj bardzo mylisz się drogi Przekorny: beton partyjny to skrajnie zachowawcza frakcja partii. Po wpisach zamieszczanych przez PITka nie sądzę, aby reprezentował zachowawcze skrzydło PO. Ale ty chyba wiesz lepiej - byłeś tam przez kilka lat.

przekorny pisze:
Jeśli zaś chodzi o Twoją partyjną +1 to możesz śmiało zakomunikować jej, że mnie nie będzie.

Wydaje mi się, że kwiaty na przeproszenie tutaj nie wystarczą. Zagalopowałeś się tutaj Przekorny niemiłosiernie. PITek napisał, że ze swoją "+1" nie planuje andrzejkować w twoim towarzystwie, a ty to przetranspolowałeś jak zwykle do sfery politycznej.
:oops: Ani chwili nie potrafisz wytrzymać, żeby komuś nie przyczepić jakiejś łatki! :oops:

I tradycyjnie donoszę, że jesteś aktywny na forum w godzinach zawodowych obowiązków - co na to pracodawca? :oops:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Czepialski pisze:
Ani chwili nie potrafisz wytrzymać, żeby komuś nie przyczepić jakiejś łatki! :oops:

I na tym , proszę , zakończmy OT-a w (chociaż) tym wątku... :-?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.