Dzisiaj jest 09 cze 2025, 5:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
W moim nieoficjalnym rankingu zgorzeleckich lokali Kuźnia stanowi bardzo mocny punkt :smt023
................jak zwykle PRYWATA.................

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

akitu pisze:
YELLO_35 napisał/a:
W moim nieoficjalnym rankingu zgorzeleckich lokali Kuźnia stanowi bardzo mocny punkt
................jak zwykle PRYWATA.................
A Widzisz coś złego w wyrażaniu swojego zdania? :roll: Przecież wątek jest o wydarzeniach w Kuźni :roll: Skoro Admin zezwala na istnienie takiego wątku na forum, to chyba nie bez przyczyny? :roll: Czy jak ja napiszę, że u mnie Kuźnia stanowi również bardzo mocny punkt w naszym mieście, to też będziesz krzyczał, że to prywata? :roll:
A tak, na marginesie, pisałeś kiedyśna forum, że posty YELLO_35 nie wiele wnoszą do tematu a c oTwój post wniósł do tematu, poza nie udolną prywatną wycieczką do moderatora? :roll: Na jego miejscu, to bym Ci bez żadnej dyskusji wlepił kolejne ostrzeżenie, za takie bzdety a może nawet i bana ]:->
I też uważam, że Kuźnia to jeden z niewielu, lokali w mieście promujący jakąkolwiek kulturę w dobrym tego słowa znaczeniu :grin:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

turek przecież ty złego słowa na kumpla nie powiesz a co do ostrzeżeń to ty masz najmniej do powiedzenia ..........no i co mi zrobisz piszę co chcę i jak chcę .......a ty to możesz czytać i nie musisz ,możesz komentować i nie musisz bo mnie to wisi co ty napiszesz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

akitu pisze:
piszę co chcę i jak chcę
do czasu :|
akitu pisze:
a co do ostrzeżeń to ty masz najmniej do powiedzenia
Przekonany jesteś o tym? ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

turek pisze:
do czasu :|
naradź się z kolegami co mi zrobicie najlepiej w tej knajpie co się w niej spotykacie przy piwku i orzeszkach
turek pisze:
Przekonany jesteś o tym? ]:->
jak się czujesz na siłach to zaproś mnie gdzie w cztery oczy przedyskutujemy nurtujący cię problem... ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

akitu , muzyka łagodzi obyczaje - zapraszam na koncert Piwnicy Pod Baranami lub jeśli to ci nie odpowiada to do Pozytywki na coś mocniejszego / przegląd mocnego uderzenia/ . Mam nadzieję że to ci nie przeszkodzi iż organizują to prywatne osoby .
P.S - wejściówka dla ciebie zagwarantowana

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
akitu , muzyka łagodzi obyczaje - zapraszam na koncert Piwnicy Pod Baranami lub jeśli to ci nie odpowiada to do Pozytywki na coś mocniejszego / przegląd mocnego uderzenia/ . Mam nadzieję że to ci nie przeszkodzi iż organizują to prywatne osoby .
P.S - wejściówka dla ciebie zagwarantowana
.............no Grucha ty to fajny jesteś zawsze mnie lubiłeś , :smt058 a ta wejściówka to na jakie hasło i gdzie ją odebrać :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

akitu pisze:
naradź się z kolegami co mi zrobicie najlepiej w tej knajpie co się w niej spotykacie przy piwku i orzeszkach
Uwierz mi przy piwku i orzeszkach, w tej knajpie, gdzie spotykamy się z kolegami, to mamy o wiele ciekawsze tematy do omówienia ;)
akitu pisze:
jak się czujesz na siłach to zaproś mnie gdzie w cztery oczy przedyskutujemy nurtujący cię problem...
do tego nie trzeba siły ;) Zapraszam, przyjdź na spotkanie do tej knajpy i przy piwie, i orzeszkach przedyskutujemy - Wyjaśnisz mi, dlaczego czepiasz się (moim zdaniem nagminnie) wspomnianego kolegi ;) Może otworzysz mi oczy, na problemy, których ja nie widzę ;) Kto wie, może nawet będzie i sam kolega, któremu też prosto w oczy będziesz miał okazję wyłuszczyć, swoje przemyślenia :) Już nie raz bywały sytuacje, gdzie komuś nie podobała się dzialalność YELLO_35 na forum i mówiono mu o tym prosto w oczy, otwarcie :) Spotkania nasze nie są zamknięte i chętnie podyskutujemy z kolejnymi forumowiczami :smt026 A i w cztery oczy też można ;) przy "stoliku zwierzeń" ;) także bez obaw ;) inni nie będą słyszeć naszej dyskusji 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Jeśli koledze yARO_81 fotki wyszły

Arek no prosze Cie... Twoja ironia zabija no chyba, ze faktycznie tak o mnie myslisz. Fotki widziales, podobaly Ci sie a teraz drwisz :P

YELLO_35 pisze:
W moim nieoficjalnym rankingu zgorzeleckich lokali Kuźnia stanowi bardzo mocny punkt :smt023

turek pisze:
I też uważam, że Kuźnia to jeden z niewielu, lokali w mieście promujący jakąkolwiek kulturę w dobrym tego słowa znaczeniu :grin:

Cholera... i ja tak mysle. przepraszam akitu :smt044

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
Arek no prosze Cie...

No przecież łacha drę :roll:
Pokazujesz czy gadasz? ;)

turek pisze:
Na jego miejscu, to bym Ci bez żadnej dyskusji wlepił kolejne ostrzeżenie, za takie bzdety a może nawet i bana

Rzadko bywam sędzią w swoich sprawach...
akitu mnie nie obraził - co najwyżej rozśmieszył ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Czy ja również mam przeprosić? Popełniłem obecność na dwóch ostatnich koncertach w Kuźni... z własnej woli :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ach ta PRYWATA :grin: to i ja przepraszam że robię to :oops: . akitu bilet do odebrania w Kuźni hasło PRYWATA

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
bilet do odebrania w Kuźni hasło PRYWATA

OK :D

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
akitu bilet do odebrania w Kuźni hasło PRYWATA
No i teraz wszyscy znają hasło :| i będą się podawać za mnie :cry:

Ostatnio zmieniony 16 gru 2009, 10:29 przez akitu, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

E, myślę że nie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.