Azja:
Cytuj:
A teraz ponawiam swoje zapytanie dot. Gronicza - czym On może się pochwalić? Bo "wiedzę" i "doświadczenie" już mieliśmy okazję poznać na debacie
Akademia Ekonomiczna we Wrocław
specjalizacja: Zarządzanie przedsiębiorstwem
Studia Podyplomowe:
Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu
Finanse i Bankowość
Już na początku kariery zawodowej:
Zwycięstwo w konkursie „Grasz o staż” organizowanym przez
PriceWatersCooperhouse i praktyka w koncernie Siemens.
Pierwsza praca w firmie produkcyjnej – po pół roku awans na kierownika marketingu, następnie propozycja pracy w jednej ze spółek KGHM S.A. na stanowisku specjalisty ds. marketingu – tam zajmował się prowadzeniem kampanii reklamowej z budżetem ponad 1 mln pln, następnie przed sprzedażą tej firmy innej, mając świadomość, że firma która przejmie jego spółkę ma swój dział marketingu, zmuszony byłem poszukać pracy w Zgorzelcu (do tamtej dojeżdżał ponad 60 km w jedną stronę). Rozpoczął pracę na stanowisku Doradcy w PKO BP S.A. po roku awansował na stanowisko Kierownika Zespołu.
Od 2004r. szef PO w Zgorzelcu – od tego momentu zgorzeleckie koło PO zaczyna odnosić sukcesy w kolejnych wyborach – Parlament Europejski, Sejm, wybory samorządowe.
Zaręczam Ci, że choć PO Zgorzelec skupia wokól siebie ludzi ambitnych o wysokich aspiracjach, nikt nigdy nie kwestionował jego przywództwa w kole. W wyborach na stanowisko przewodniczącego otrzymywał zawsze 100% legitymację do zarządzania od członków.
Z całą pewnością jest świetnym organizatorem i koordynatorem, dał sie poznać jako doskonały analityk i strateg czego dowodem są ostatnie wybory samorządowe.
Jeśli to dla Ciebie za mało a debatę bierzesz jako jedyny wyznacznik jego umiejętności, to tylko świadczy o tym jak ślepo i bezkrytycznie zapatrzona jesteś w MF i jak brak Ci obiektywizmu w ocenie kandydata PO na stanowisko burmistrza. Ale to już Twój problem,..
Teraz ja mam prośbę do Ciebie.
Spróbuj zdobyć informację co takiego zdołał zrobić Fiedorowicz do chwili kiedy osiągnął wiek 33 lat.