[quote="aleksander"]re tom77:
to jest proste, ale skoro nie rozumiesz, to raczej nie zrozumiesz... by³o banalne a jak sam widzisz wiêkszo¶æ zrozumia³a wiêc na twoim miejscu bym siê nie przyznawa³
dla twojej informacji skoro znowu za ciê¿ko ci ¶ledziæ wszystkie tematy na forum: nie mia³em nic wspólnego z debat± wydan± przez sztab Fiedorowicza na DVD
Uwa¿asz, ¿e Gronicz po¿egna³ z klas± Fiedorowicza ? Twoje zdanie i masz do tego prawo. Podyskutuj na ten temat z innymi u¿ytkownikami.
quote]
Ad zrozumienia twojego monta¿u - to nie mogê zrozumieæ intencji jakie ci przy¶wiecaj± w puszczaniu takich szczurów - mieszasz fragmenety kampanii wyborczej z normalnym funkcjonowaniem urzêdnika pañstwowego i dziwisz ¿e siê to nie wszystkim podoba . Wed³ug twojego rozumowania to Gronicz powinien powiedzieæ po przejêciu urzêdu do Fiedorowicza spieprzaj dziadu . Wed³ug mnie funkcja któr± sprawuje Gronicz i formu³a która go teraz obowi±zuje zosta³a zachowana.
Ad ¶ledzenia wszystkich tematów na forum - ty chyba jeste¶ niepowa¿ny , my¶lisz ¿e nie mam co robiæ tylko ca³ymi dniami przegl±daæ forum. Niektórzy maj± rodzinê,pracê, dom i nie powinno cie dziwiæ ¿e co¶ przoczy³em . Nie mo¿esz twierdziæ ¿e nie masz nic wspólnego z DVD sztabu Fiedorowicza bo to nie ja mu ten materia³ sprzeda³em. Na pewno domy¶la³e¶ do jakich celów go u¿yj±.
Ad Po¿egnania Fiedorowicza - to po obejrzeniu ca³ego materia³u w TV tomków to twierdzê, ¿e przesadzasz i wyolbrzymiasz ten fakt. Po co to podkre¶lanie "Pierwszy raz w historii istnienia zgorzelec.info prezentujemy co¶, czego nie skomentujemy w ¿aden sposób."