Witam, wszystkich forumowiczów
Po pierwsze zastanawiam sie dlaczego temat znalazl sie z dziale RAFAŁ GRONICZ ( Kuba to nie miejsce
) liczycie na to, ze nasz nowy burmistrz wejdze nie strone, przeczyta, ba malo tego z miejsca poprze pomysl napisze posta zebyscie przyszli po pieniazki?
heh
po drugie widze dosc spore zainteresowanie ta sprawa, sama jestem zainteresowana i z checia przyczynilabym sie do tego aby powstalo miejsce gdzie mozna sie wyszalec poniewaz wielu moich znajomych spedza czas jezdzac na desce.
po trzecie zbliza sie zima wie wydaje mi sie ze to najlepszy okres zeby zalatwic formalne sprawy. Pofatygujcie sie pojechac chocby do Bogatyni porozmawiac z tymi ktorym udalo sie doprowadzic do zbudowania skateparku. ( nie wiem czy wiecie ze skatepark powstal z inicjatywy mlodziezy ktorzy stworzyli petycje ) Zapytajcie o koszta, co ile kosztuje, rozejrzyjcie sie za ewentualnym miejcem, oblicznie ile tego miejsa jest wam potrzebne,co chcielibyscie miec w tym skateparku i gdzie to mozna kupic, zrobcie kosztorys, wlozcie to wszystko w worek z napisem MAMY CHEC POMOC , wydelegujcie ze 3 osoby i heja do Burmistrza na powazna rozmowe. Samo to ze pofatygujecie sie o niezbedne informacje w oczach innych bedzie wyglada jak powazne podejscie do sprawy. Bo pewna jestem ze wlasnie tego beda od Was oczekiwali w urzedzie. To w waszych rekach wszystko. W rekcha burmistrza pozostaje, pomoc waszej inicjatywie - nie odwrotnie. Jesli uporacie sie z tym wszystkim i dacie rade to kto wie moze jesienia bedziecie mieli miejsce do jezdzenia.
Jak wspominalam na poczatku jestem ZA, wiec jesli bedziecie mieli jakies pytanie czy problemy - SMIAŁO - postaram sie pomoc.