Dzisiaj jest 13 maja 2025, 0:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

tadam pisze:
ale o ssso chodzi?
o to, ze sie spóźnili???

Może dla Ciebie to mało znaczy - dla mnie trochę więcej widocznie ;)
Minus wielki za spóźnienie - a jeszcze większy za głupie gadanie na forum. I tyle.
Zresztą opisałem o co mi chodziło - nie będę się powtarzał jak z czasem i ilością aut na placu.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Minus wielki za spóźnienie

zgoda w zupełności spóźnienie jest minusem ale ja nie tutaj sie pogubiłem :grin:

Jagna pisze:
Fajna sprawa, ale mało rozreklamowana to po pierwsze.

YELLO_35 pisze:
A tak to po prostu przereklamowana sprawa była.

yARO_81 pisze:
kolo reklamuje zlot jako mega wydarzenie roku.

nadal mam wrażenie, ze coś przegapiłem ;)

wg relacji seba zlot wyglądał jak zlot miłośników czegoś tam, widziałem takich kilkanaście w moim życiu i tak one właśnie wyglądały. Poza spóźnieniem sie nie zauważyłem jakiś cech dyskwalifikujących tego typu imprezę w mieście...

YELLO_35 pisze:
jeszcze większy za głupie gadanie na forum

są przykłady głupszego gadania na forum. dużo...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Nie chodzi o spóźnienie tylko o to jak potraktowano mieszkańców którzy tym się zainteresowali.
To tak jakbyś np poszedł na Dni miasta a tam o umówionej porze nic by się nie działo, po jakimś czasie jakiś gostek wyszedłby zaśpiewał "Śpiewać każdy może...." amfiteatr nie byłby przygotowany, jeden wielki bałagan i nikogo kto interesowałby się przybyłymi ludźmi. No a było info z zaproszeniem na super imprezę.

Łapiesz już tadam??

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Łapiesz już tadam??

Łapie już dawno - tylko nas wkręca ;)

Nie wierzę tadam , że nie wiesz o co loto ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie wierzę tadam , że nie wiesz o co loto ;)

bo Jemu to lotto... :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam wszystkich
Jako , że byłem uczestnikiem III zlotu BMW7 Klub Polska muszę wyrazić swoją opinię w tej sprawie.
Może na wstępie przeproszę tych co byli punktualnie o godzinie 11:00 i zobaczyli 2 auta. Wyszło głupio gdyż tak naprawdę techniczne możliwości wszystkich uczestników zlotu były ograniczone.
Organizator zlotu Sebek wszystkich poinformował o planach (czyli godzinie 11:00 w niedziele) jednak o braku punktualności z Naszej strony zadecydował upojny wieczór w restauracji Kaprys oraz indywidualna kuracja każdego z uczestników.

YELLO_35 : Nie musiałeś się tłumaczyć znajomym bo to nie Twoja wina , że punktualność nie jest najlepszą Naszą stroną. Auta były brudne bo to nie był pokaz mody tylko finish zlotu.
Ernesto : Twoje posty nie nadają się nawet do komentarza bo są przejawem populistycznej ergonomi myślenia oraz wypowiadania się na forum.
Yaro81: Być może faktycznie zloty Hondy są bardziej przyciągające i widowiskowe ale pamiętaj , że tak jak w polityce są zwolennicy driftu a także zwolennicy dostojnej jazdy.
Może to cię przekona : http://www.7-forum.com/mein7er/treffen/ ... _p0380.jpg
Turek : nikt nie obraził mieszkańców miasta bo do tego prawa nikt z Nas nie miał. Problem jest taki , że my niedotrzymaliśmy punktualności a Wy czepiacie się brudnych aut.
Jagna : mogę powtórzyć się i powiedzieć przepraszamy za spóźnienie.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

O proszę kolega umiał się fajnie zachować i mądrze napisać.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
O proszę kolega umiał się fajnie zachować i mądrze napisać.

Też tak pomyślałem - ale mam jedno "ale" ;)

Cytuj:
Wszystkie samochody będą przygotowane do oglądania dla odwiedzających

Taki reklamowy tekst był na zgorzelec.info - więc moje czepianie się brudu aut uważam za uzasadnione.

inter pisze:
Nie musiałeś się tłumaczyć znajomym bo to nie Twoja wina

Tak już mam , że jak kogoś o czymś informuję to poczuwam się do winy jako ten co źle coś przekazał. Wtedy nie znałem szczegółów Waszej nocnej biby ;)

Ale generalnie uważam kolego inter , że można tym akcentem zakończyć dysputę ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam wszystkich podzielam uwage kolegi INTER ja tam bylem i bylo fajnie fajne auta a jesli dla was zlot oznacza darmowe piwo i palenie gum to wlasnie jedzcie na zlot hondy jesli ktos zauwazyl te samochody nie sa za sportowe wiec i nie bylo glupiego jak dla mnie palenia gum Czego wy ludzie sie spodziewacie auta przejechaly niektore nawet po 800km do zgorzelca i wy chcecie czyste auta?? Acha dodam jeszcze ze wiekszosc ludzi ktorzy sie dlugo nie widza to maja ochote sobie pogadac przy piwku no i tu fakt spoznili sie ale jak dla mnie to z was wlasnie bije jakias zazdrosc bo takie glupoty piszecie ze brak slow i dlatego mysle ze wlasnie na tym forum nie ma za duzo ludzi ktorzy tam byli pozdrawiam wszystkich tych ktorzy tam byli i im sie podobalo i tym ktorym sie nie podobalo Co do aut to jedni lubia hondy inni bmw ale ci co lubia bmw nie krytykuja tych co lubia hondy i ich strasznie mega fajnych zlotow ( bo duzo dymu i kielbasek z grila haha) po prostu super

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

A już było światełko w tunelu po poście intera...

Damianos pisze:
Czego wy ludzie sie spodziewacie auta przejechaly niektore nawet po 800km do zgorzelca i wy chcecie czyste auta??

Głupa jarasz czy nie wiesz co to takiego myjnia samochodowa???

Damianos pisze:
z was wlasnie bije jakias zazdrosc bo takie glupoty piszecie ze brak slow i dlatego mysle

Myślenie sobie odpuść , bo za dobrze Ci to nie wychodzi ;)
Zazdrość? Daruj sobie takie uwagi ;)

Damianos pisze:
bo duzo dymu i kielbasek z grila haha) po prostu super

Każdy robi to co uważa za słuszne - jeden kiełbachy wsuwa , a drugi się nawali i spóźni ;)

PS. Alex - zamknij proszę ten wątek , bo nie wyjadę spokojnie na urlop ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Damianos, nie krytykuje BMW bo nie jest Honda. Krytykuje zlot. Lubie BMW, kiedys marzyla mi sie trojka w E30, pozniej E36 ale jest Civic Coupe. Pomyliles chyba watki bo piszesz o czyms co nie bylo napisane :smt044

Nie chodzilo mi o palenie gumy czy cos podobnego tylko przytoczylem przyklad jak wygladaja zloty Hondy bo cos o nich wiem (duuuuuzo typa ze swoimi polowkami, sponsoring dilerow itp). I wygladaja o WIEEEELE lepiej niz ten ogolnopolski 7er.
Na zlotach CKPL nie ma palenia gumy czy driftu. tam wszyscy szanuja auta, w ktore wkladaja mase serca i pieniedzy. a proby sprawnosciowe swoja droga.

Pozdro.

edit:
inter, gdyby chociaz w polowie lub 1/4 tak wygladal Wasz zlot to posikalbym sie ze szczescia i nie wiedzialbym, od ktorej "siodemki" zaczac fotografowanie :]

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Damianos naucz sie czytać ze zrozumieniem to po pierwsze a po drugiej zacznyj myśleć co piszesz. jedynymi którzy wspominali o alkoholu jesteściw Wy uczestnicy. Nie jeden pewnie na bani jeszcze przyjechał skoro impreza do świtu była. Poza tym powinniście wysłuchać naszych sugestii i poprawić co nieco albo po prostu nie dawac takich info do mediów i nie zapraszać do oglądania aut osób postronnych. Na głównej nie było info że impreza jest zamknięta i zaproszenie dla mieszkańców było zgadza się?? To więc jeśłi kogoś się zaprasza to osoba taka zwana jest "gościem" a jemu należy się szacunek od zapraszającego nie uważasz?? Odpowiednio do sprawy podszedł kolega inter i widać że chyba jako jedyny z was poza olejem w aucie ma także olej w głowie.

POZDRAWIAM

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jagna pisze:
Damianos naucz sie czytać ze zrozumieniem to po pierwsze a po drugiej zacznyj myśleć co piszesz. jedynymi którzy wspominali o alkoholu jesteściw Wy uczestnicy. Nie jeden pewnie na bani jeszcze przyjechał skoro impreza do świtu była. Poza tym powinniście wysłuchać naszych sugestii i poprawić co nieco albo po prostu nie dawac takich info do mediów i nie zapraszać do oglądania aut osób postronnych. Na głównej nie było info że impreza jest zamknięta i zaproszenie dla mieszkańców było zgadza się?? To więc jeśłi kogoś się zaprasza to osoba taka zwana jest "gościem" a jemu należy się szacunek od zapraszającego nie uważasz?? Odpowiednio do sprawy podszedł kolega inter i widać że chyba jako jedyny z was poza olejem w aucie ma także olej w głowie.

POZDRAWIAM

Koleżanko sugestii to my wysłuchaliśmy i to że się spóźniło spotkanie to też wiemy ale sugestie sugestiami a straszliwa krytyka to duża różnica osobiście znam kilkanaście osób jak i dużo osób z widzenia którzy tam byli robili zdjęcia pytali itd. itp. W sumie było 19 aut. Jak możecie krytykować że auta brudne i wogule stare. Czy ktoś pisał że będą same nówki, powiedz mi jaka myjnia ( oczywiście ręczna ) jest otwarta żeby można było oglądać czyste autka a nie liczyć muchy tak właśnie piszecie. Więc nie pisz że nie potrafie zrozumieć co pisze bo wiem dokładnie co pisze. Impreza była zamknięta w piątek i sobote ale na stronie zgorzelec info przeczytałem że jeśli ktoś by chciał to podany był meil można było się zapisać. Spóźnienie jest faktem i tego niestety nie przeskoczymy ale dalej to nie macie racji. Zresztą świadczą o tym zdjęcia na www.7er.pl Acha i jeszcze jedno ci ludzie co tam byli nie są w żadnym finansowanym przez BMW klubie tylko sami od początku się zrzeszyli i tak już się spotykają. Co jak myśle jest mega wielkim wyczynem bo widać że łaczy ich wielki szacunek do aut pozdrawiam

[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 7:18 pm ]
przepraszam zapomniałem dopisać że w niedziele ( chodzi mi o myjnie )

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Damianos pisze:
powiedz mi jaka myjnia ( oczywiście ręczna ) jest otwarta żeby można było oglądać czyste autka a nie liczyć muchy tak właśnie piszecie.

Ja mam słabe auto to myję je na ręcznej myjni - ale nie spodziewałem się , że BMW boi się szczotek myjni automatycznej ;)

Damianos pisze:
Acha i jeszcze jedno ci ludzie co tam byli nie są w żadnym finansowanym przez BMW klubie tylko sami od początku się zrzeszyli i tak już się spotykają. Co jak myśle jest mega wielkim wyczynem bo widać że łaczy ich wielki szacunek do aut pozdrawiam

Nie dodawaj sobie tak bardzo - mega wyczyn to nie jest. No chyba , że inaczej rozumiemy ten tekst - a na to mi wygląda ;)

Damianos pisze:
Więc nie pisz że nie potrafie zrozumieć co pisze bo wiem dokładnie co pisze.

Tak , tak - i tym miłym akcentem naprawdę zakończmy rozmowę ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tak mówicie że chwalą ten wasz zlot ale jakoś tutaj słów pochwały nie czytałam. Sądzę że w temacie wszystko już powiedziane. Krytyka była, obrona była tylko jakoś pochwał zabrakło.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.