YELLO_35 pisze:
przekorny - próbujesz mnie oczernić , a wybielić I.O.
Litości się upraszam... Ani nie próbuję Ciebie oczernić, ani tym bardziej wybielić I.O,.. bo nie wiem z czego miałbym go wybielać. Ty mi przecież nie chcesz odpowiedzieć. Posługujesz się plotami jak baba na targowisku, która wszystko wie najlepiej, ale kiedy wchodzi się w szczegóły okazuje się, że nie wie nic. Jedynie słyszała co kuma jej mówiła, która słyszała z kolei od sąsiadki "co to wie najlepiej", której naopowiadała szwagierka brata męża...
Podałem przykład jak rodzą się durne plotki pozbawione sensu i podstaw, a Ty bierzesz to za próbę oczerniania Ciebie. Daj spokój, nie wierzę, że tego nie zrozumiałeś...
Jedyne co dobrego wyszło z naszej dyskusji to być może uświadomienie Tobie, jak bolą bezpodstawne oskarżenia i plotki. I że nieładnie się nimi posługiwać...
YELLO_35 pisze:
ja Ci posady nie zaproponuję..
Ja posadę mam, nie oczekuję propozycji...
I znowu posłużę się Twoją retoryką.
Nie jestem w stanie Ci niczego zaproponować, dlatego też siejesz jakieś dwuznaczności, z porozumiewawczym mrugnięciem okiem w tle...
Ale Ty zapewne oczekujesz propozycji i stąd Twoje agresywne oskarżenia???
Ja rozumiem, że jesteś wdzięczny obecnej władzuni za pomysł na zorganizowanie wystawy fotograficznej, za otwarcie innej przez samego burmistrza - ale spróbuj zerknąć nieco dalej, aniżeli na czubek własnego nosa...
![]:->](./images/smilies/077.gif)