Dzisiaj jest 17 maja 2025, 5:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
hehe przekorny - nie brzydzisz się nawet takich płytkich metod... :roll:

Zastosowałem jedynie metodę, którą Ty od dłuższego czasu się posługujesz - jeśli się nie domyśliłeś...heh. I to jedynie po to, żeby Ci uświadomić czym sam się posługujesz. Dobrze, że w końcu padło odrobinę samokrytycyzmu z Twojej strony, kiedy określiłeś tego rodzaju metody mianem "płytkich"...
Miło, prawda??? ;-)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny - próbujesz mnie oczernić , a wybielić I.O. Ja wiem , że ja Ci posady nie zaproponuję...i dlatego to rozumiem ;)

Z mojej strony EOT - mam inne (niż forum) zajęcia :smt058

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dla mnie każdy kandydat dobry byle nie z PO.
]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
przekorny - próbujesz mnie oczernić , a wybielić I.O.

Litości się upraszam... Ani nie próbuję Ciebie oczernić, ani tym bardziej wybielić I.O,.. bo nie wiem z czego miałbym go wybielać. Ty mi przecież nie chcesz odpowiedzieć. Posługujesz się plotami jak baba na targowisku, która wszystko wie najlepiej, ale kiedy wchodzi się w szczegóły okazuje się, że nie wie nic. Jedynie słyszała co kuma jej mówiła, która słyszała z kolei od sąsiadki "co to wie najlepiej", której naopowiadała szwagierka brata męża...

Podałem przykład jak rodzą się durne plotki pozbawione sensu i podstaw, a Ty bierzesz to za próbę oczerniania Ciebie. Daj spokój, nie wierzę, że tego nie zrozumiałeś... :oops:
Jedyne co dobrego wyszło z naszej dyskusji to być może uświadomienie Tobie, jak bolą bezpodstawne oskarżenia i plotki. I że nieładnie się nimi posługiwać...

YELLO_35 pisze:
ja Ci posady nie zaproponuję..

Ja posadę mam, nie oczekuję propozycji... 8)

I znowu posłużę się Twoją retoryką.
Nie jestem w stanie Ci niczego zaproponować, dlatego też siejesz jakieś dwuznaczności, z porozumiewawczym mrugnięciem okiem w tle... ;-)
Ale Ty zapewne oczekujesz propozycji i stąd Twoje agresywne oskarżenia??? :roll:

Ja rozumiem, że jesteś wdzięczny obecnej władzuni za pomysł na zorganizowanie wystawy fotograficznej, za otwarcie innej przez samego burmistrza - ale spróbuj zerknąć nieco dalej, aniżeli na czubek własnego nosa... ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Dla mnie każdy kandydat dobry byle nie z PO.

Oczywiście najlepszy to:
IRENEUSZ ANISZKIEWICZ
http://www.wir-zgorzelec.pl/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Ja natomiast zapytałem o to, co masz do I.O bo A.P nie ma w komitecie Walotki

Osobiście, to nie chciał bym aby Owsik dobrał się do majątku Gminnego ani innego państwowego, który jest mój, Twój i wszystkich innych. A dlaczego ? bo zrobi to w czym jest najlepszy,na przyklad.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Marcopollo, spieszę Cię uspokoić zapewniając, że nie musisz się o nic lękać. Zapewne nie zauważyłeś, że I.O nie kandyduje na stanowisko burmistrza Zgorzelca??? W związku z powyższym wszelkie Twoje obawy jakby nie mają podstaw, nie sądzisz???

To na burmistrzu/wójcie spoczywa odpowiedzialność za wydatkowanie miejskiej kasy. Tylko i wyłącznie on może podpisywać wszelkie faktury które następnie oddawane są do realizacji w Wydziale Finansowym.Uspokoiłem Cie nieco....??? ;-)

Ale ale,... jak zobaczyłem ten artykuł sprzed 11 lat zamieszczony w tak "poważanym i szanowanym" piśmie, wpadło mi do głowy, żeby również spenetrować internet w poszukiwaniu jakiś tanich sensacyjek.
Być może natrafię na jakąś wzmiankę o kimś, kto swojego czasu potwierdził własnym podpisem kłamstwo odnośnie własnego wykształcenia. Kto wie, może trafię również na wzmiankę o nieprawnie nabytej nieruchomości która musiał zwrócić...
Internet to prawdziwy ocean danych w którym można wyłowić niejedną "perełkę"... :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Ja nie muszę szukać w internecie, by przekonać się kto jest najlepszym kandydatem na Burmistrza Miasta ZGORZELEC. to oczywiście osoba najlepiej prześwietlona, bo była sprawdzana przez obecnego BM co najmniej dwa lata. To człowiek, który od pierwszego dnia funkcjonowania będzie wiedział o co chodzi i fachowo zacznie zarządzać Zgorzelcem. Nie będzie kolejnym stażystą, bo jest osobą realistycznie podchodzącą do życia. Jak sam o sobie mówi też zdarzały mu się błędy, jest przecież człowiekiem, potrafi się jednak do nich przyznać i za nie przeprosić.

MIROSŁAW FIEDOROWICZ BURMISTRZEM ZGORZELCA

Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 19:42 przez Marko, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
To na burmistrzu/wójcie spoczywa odpowiedzialność za wydatkowanie miejskiej kasy. Tylko i wyłącznie on może podpisywać wszelkie faktury które następnie oddawane są do realizacji w Wydziale Finansowym.Uspokoiłem Cie nieco....??? ;-)

Najlepsze z tego cytatu jest to oczko mrugające na końcu. :lol:

przekorny pisze:
Zapewne nie zauważyłeś, że I.O nie kandyduje na stanowisko burmistrza Zgorzelca

Z tego powodu wyłącznie się cieszę.

przekorny pisze:
Ale ale,... jak zobaczyłem ten artykuł sprzed 11

Kłamstwa nie napisali. Posłużyłem się tym artykułem, bo chciałem przedstawić osobę Owsika tym którzy jeszcze go nie znają.

MARCO pisze:
To człowiek, który od pierwszego dnia funkcjonowania będzie wiedział o co chodzi.......Jak sam o sobie mówi też zdarzały mu się błędy, jest przecież człowiekiem, potrafi się jednak do nich przyznać i za nie przeprosić.

I sprzeda resztę miasta których nie sprzedał przy poprzedniej kadencji. Ja nie słyszałem, aby za coś przepraszał....

WOJCIECH LESZCZYŃSKI BURMISTRZEM ZGORZELCA

Tytuł:
pismak
pismak

Tak sprzedawał głównie ludziom mieszkania bo na to czekali i dzisiaj mogą sami decydować o miejscu, w którym żyli dziesiątki lat.

[b[glow=blue]]FIEDOROWICZ NAJLEPSZYM BURMISTRZEM ZGORZELCA[[/glow]/b][glow=blue][/glow]

Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 20:55 przez Marko, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

[shadow=blue]! KAZIMIERZ WALOTKA BURMISTRZEM ZGORZELCA ![/shadow]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tylko IRENEUSZ ANISZKIEWICZ

[ Dodano: Nie Paź 31, 2010 7:30 am ]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marko pisze:
Tak sprzedawał głównie ludziom mieszkania

Mowa była o sprzedaży gruntów dla swoich kolesi.

WOJCIECH LESZCZYŃSKI BURMISTRZEM ZGORZELCA

.

Tytuł:
rekrut
rekrut

A ja proponuję, żeby poprowadzić dyskusję w stronę, czego oczekuje się od przyszłego burmistrza. Może w ten sposób będzie wiadomo, który z kandydatów nie spełnia oczekiwań.
Alboo do konkurencji oficjalnie zaprosić sztaby wyborcze, by to one ze sobą walczyły z otwartą przyłbicą, a nie przez "zamaskowanych"wielbicieli.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Prośba do Aleksa - uzyskaj informacje od wszystkich kandydatów o ewentualnych zastępcach. Mogą być ciekawe nazwiska.

Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, 10:14 przez gumek, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.