Dzisiaj jest 12 maja 2025, 2:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

aleksander:

Cóż, wypada mi tutaj jedynie wyrazić radość z tego powodu, że zdania o sobie mamy bardzo zbliżone!! :D
Ponieważ jednak nie pierwszy już raz straszysz mnie blokadą konta nie rozwinę tej myśli.
Na innym forum, gdzie nie miałbyś pod ręką przycisku z napisem "blokuj" dyskusja nasza zapewne wyglądałaby inaczej. I ja nie zamierzam z Tobą więcej dyskutować tutaj w sytuacji, kiedy przemawiasz z pozycji "siły".
Tracisz w moich oczach w zastraszającym wręcz tempie co zapewne tyle Cię obchodzi co mnie Twoja opinia na mój temat. :twisted:

Ostatnio zmieniony 22 lis 2006, 13:46 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny:
Powiem tylko tyle, że obaj nie jesteśmy prawnikami i tej kwestii tutaj nie rozstrzygniemy. Wypada więc poczekać na proces cywilny który, mam nadzieję, R.Gronicz wytoczy właścicelowi tego portala. I jego wynik mam nadzieję da nam odpowiedź na wszystkie nurtujące nas kwestie m.in dot. tego, czy R.Gronicz jest już osobą publiczną jako kandydat na stanowisko burmistrza i czy materiały z debaty bez jego wyraźnej zgody mogły być sprzedane. 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Krytyczny, dzieki za odpowiedz, jak słusznie zauwazyłeś pytanie skladało się z dwóch części. W pierwszej części chodziło mi o wytłumaczenie, sądząc po tym,że jesteś zwolennikiem MF i przebywasz w otoczeniu innych zwolenników myślałem, że spróbujesz przeanalizować dlaczego nieprawdziwe dane się znalazly. przyjmuje Twoją odpowiedz iż nie wiesz. Druga część pytania "czy częste mijanie się z prawdą..." dotyczyła MF, to ,ze politycy często tak robią jest znanym faktem, chodziło mi o to, czy MF mijając się z faktami robi to w celu "podkolorowania", czy może to wynika z braku wiedzy. np. sprawę partnerstwa publiczno-prywatnego na Przedmieściu NYskim to jak potraktować? Sam przyznałeś, że takowego nie ma, MF twierdzi że jest. Przyznasz, że inaczej ocenimy kogoś kto koloryzuje, a inaczej gdy nie wie.
I jeszcze, koloryzowanie, jak to nazywasz, różni się od mówienia nieprawdy, jak tu można koloryzować liczby? minus 159 to jet minus a nie plus!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
sprawę partnerstwa publiczno-prywatnego na Przedmieściu NYskim to jak potraktować? Sam przyznałeś, że takowego nie ma, MF twierdzi że jest.
a cóż to za błahostka w porównaniu z darmowym Internetem :D

Ostatnio zmieniony 22 lis 2006, 15:06 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

z wypowidzi kręgów zbożowych wynika jedno, ze tak długo jak długo Alex mówił źle o burmistrzu był niezależny, natomiast obecnie już nie :-)
faaaajnie
Alex mój szacunek!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tak sobie myślę - może dobrym rozwiązaniem byłoby dostarczenie płytki DVD do UM po drugiej turze wyborów?
Odpada wtedy możliwość manipulacji przed głosowaniem.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Zaraz przeczytam, że portal zgorzelec.info jest wrogim portalem osoby prywatnej, mianowicie pana R. Gronicza, a cała debata była jednym wielkim spiskiem, mającym na celu zniwelować jego szanse na objęcie funkcji burmistrza.
Poczynania sądowe pana Gronicza traktuję jako strzał z dubeltówki w głowę. Zastanawiam się, czy sam na to wpadł, czy został w to wmanewrowany.

ps. uśmiałam się z tego straszenia sądem... doprawdy... zabawne :-D

Tytuł:
VIP
VIP

Jacoo idąc tym tokiem rozumowania tak samo po drugiej turze należało by zrobić tą nieszczęsną debatę... nie uważasz ? :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z tego co słyszałem to pan, panie Pitura przesłał jakieś dokumenty kandydatom z opisem co ma być na debacie i gdzie ma być publikowana. Więc, jeżeli to prawda, to pokaż pan to na jakiejś tronie i będiemy wiedzieli czy ten Gronicz się kompromituje, czy pan coś nie do końca prawdę mówisz.

Tytuł:
VIP
VIP

Kober stosuj się do założeń tego forum a będzie ci łatwiej :)

Cytuj:
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.

proszę bardzo:

http://zinfo.hostings.pl/al3xand3r/gron ... debata.jpg

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

a w niektórych kręgach mówią , że alex był niezależny do festiwalu w sopocie. a co to ostatni taki festiwal.
jesli chodzi o płytkę to powinni dla celów archiwalno - edukacyjnych kupic sobie obaj kandydaci albo ich komitety wyborcze i tu bym aleza rozgrzeszał nawet jakby im oddawał za darmo ale UM pod rzadami jednego z kandydatów to poprostu cios ponizej pasa i strzał w sam srodek głowy zarówno MF jak i AP
PS mysle ze dla tego forium nalezy jednak zastosowac ograniczone zaufanie.

Tytuł:
VIP
VIP

dobra, w ramach informacji dla teorii spisku wykreowanej przez bog180: Urząd dofinansował wyjazd kwotą kilkuset złotych, a cały wyjazd mnie wyniósł kilka tysięcy. Ponadto zauważ jedną rzecz: miasto, gmina, starostwo itp na różnego rodzaju ogłoszenia w gazetach wydaje setki tysięcy rocznie. Teraz skup się: zgorzelec.info nie ma z tej kwoty nic. Nie robimy wielkich reklam dla górników, elektryków, świątecznych itp. Weź sobie przedświąteczne wydanie czegokolwiek papierowego i sprawdź. Moja firma utrzymuje się wyłącznie z reklam firm ze Zgorzelca i Goerlitz. Cennik masz na www.reklama.zgorzelec.info

Dalej uważasz, że byłbym w stanie się "sprzedać" za kilkaset złotych ? Jeżeli tak, to się mylisz.

Ten portal i wszystko ci się na nim dzieje to moja pasja. Coś czego nie można kupić. Dlatego zastanów się co piszesz, bo pisząc co myślisz nie zawsze myślisz co piszesz.

Tyle w ramach informacji technicznych. Teraz wracamy do tematu przewodniego: czyli Rafał Gronicz vs. Mirosław Fiedorowicz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja chciałam tylko dodać, że dostałam dzisiaj od koleżanki, która pracuje w UM, płytkę z nagraniem debaty. Dając mi ją powiedziała: "Obejrzyj, abyś wiedziała, na kogo nie głosować" - stukała palcem w M.F. Dziwnie trochę się poczułam, debatę oglądałam, nie zmieniła ona jakoś drastycznie mojego zdania na temat obu kandydatów. W ogóle to ja nie wiem o co cały ten ambaras... Wkrótce pokłócicie się o to, że w kiosku dostajecie gadżety M.F., a nie R.G. - dzisiaj mi pani w kiosku do gazety dodała takie dziwne, pomarańczowe coś, mała kulka taka, nie wiem jak fachowo to się nazywa... A obok na wstążeczce napis: "Głosuj na M.F." - kioski Ruchu są w układzie? ;)
Z całej tej kampanii wyborczej przed drugą turą to się można tylko śmiać - mniej więcej tak jak M.F. na swoich plakatach zrobionych w takim "amerykańskim stajlu" ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

bog180 pisze:
a w niektórych kręgach mówią...

w tych ? :lol:

Obrazek

tylko się upewniam...

Ps. neandertalski jak widzisz Twoje kręgi jednak są... :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
Kober stosuj się do założeń tego forum a będzie ci łatwiej :)

Cytuj:
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.

proszę bardzo:

http://zinfo.hostings.pl/al3xand3r/gron ... debata.jpg
a można używać '' towarzysz'' bo nie wiem jak się zwracać do fjedji.... :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.