Dzisiaj jest 11 maja 2025, 12:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Czy Nikos nadaje się na dyrektora MDK?
TAK 21%  21%  [ 9 ]
NIE 79%  79%  [ 34 ]
Liczba głosów : 43
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mieszczuch pisze:
Plotka nieaktualna. Potrzebne wyższe wykształcenie.

Ale dla pełniącego obowiązki niekoniecznie...:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mieszczuch pisze:
re zubek;
Nikos przesłał pocztą wyjaśnienie- JEST WPORZO DZIĘKUJĘ ZA TO NIE PROSZĘ O WIĘCEJ.

mieszczuch - ja to wyjasnienie zrozumiałem tak - nie jestem właścicielem pałaca, nie bedzie konfliktu interesów - więc nie widzę przeszkód...
Nikos Rusketos pisze:
WITAM
Proszę poinformować tych wszystkich zainteresowanych moją osobą i klubem Palace że od co najmniej 5 lat nie jestem wspówłaścicielem Palace, ani też jego pracownikiem.Z tego co wiem obecni wspólnicy zamierzają po 15 latach tą działalność zaprzestać.

chyba że jest jeszcze jakieś inne sprostowanie

Tytuł:
obserwator
obserwator

Odpowiadając na waszą dyskusję na forum estem mile zaskoczony, bo pierwszy raz taką informacje słyszę o sobie.Niestety nikt do tej pory z taką propozycją nie wyszedł.Dlatego, też przedwczesne są głosy za i przeciw.Nie mniej jednak jeśli coś kogoś trapi ,to proszę o kontakt nie koniecznie na forum lecz na mojego emeila .

Tytuł:
VIP
VIP

Pisząc dzisiejszą informację, chciałem założyć wątek na forum, ale niestety nie zdążyłem, bo musiałem w yjść z biura, widzę, natomiast, że sami sobie poradziliście :)

Odpowiadam na kilka informacji z głowy:

Szefem lokalu jest Sarandis Gudiadidis :)

Skontaktowałem się przed chwilą z samym Nikosem i poprosiłem o włączenie się do dyskusji dlatego mam nadzieję, że tu zawita.

Co do pomysłu samego w sobie, powiem tyle, że razem z Nikosem i jego zespołem byłem w Kołobrzegu kiedy występował z Roussosem oraz dwa dni później w Sopocie. Przyznaję, że organizacja pierwszej imprezy organizowanej przez niego była godna podziwu. Poza tym zespół jest dobrze zgrany i wszystkie posunięcia, ustalenia itp dograne sa na tip top. Ponadto z tego co wiem Nikos jest wyłącznym menagerem Roussosa na Polskę. Poznałem Demisa osobiście i spędziłem z nim trochę czasu i stwierdzam, ze takiego aroganta i marudy jeszcze nie widziałem. Mimo humorów Nikos radził sobie z nim bez problemów.

Jak moze być w przypadku MDK ? Szczerze powiem, że nie wiem, ale jeżeli padną jakieś deklaracje, że prywaty nie będzie i że będzie dyskutował na z ludźmi przed imprezami pytając o to czego oczekują to ja mogę tą kandydaturę poprzeć.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Brawo, brawo dla Nikosa za to, że się pojawił na forum i zabrał głos. Chociaż zaskoczył mnie stwierdzeniem, że o całej sprawie dowiedział się od nas.
Mam jednak pytanie do niego: jeżeli otrzymasz propozycję objęcia stanowiska dyrektora MDK( bo jakby nie było to w każdej plotce jest ziarno prawdy), to czy ją przyjmiesz? I co zamierzasz zrobić, aby ta placówka zaczęła świecić przykładem dla innych?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tylko konkurs może komuś sensownemu się uda , dość pana Baranowskiego, ten to się umie ustawić 11 lat marazu w MDK teraz 4 w Urzędzie Miasta, rodzinny interes, czy nikt tego nie widzi,tyle się o nim pisało i nic. Rusketos nie może być dyrektorem!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
Szefem lokalu jest Sarandis Gudiadidis :)

Nie znam sie dokładnie na prawie ale ustawa chyba stanowi:
Radny nie może prowadzić działalności na mieniu gminy.
Z tego co wiem to właścicielem Palace był pan Nikos.
Ze względu na wymogi ustawy (utrata mandatu) parę lat temu przepisał lokal na kolegę. Tyle w tym prawdy .

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Jest aktywnym członkiem PO (od samego zarania ...)
powtarzam po raz kolejny: nie byłem nigdy członkiem zadnej partii w tym również Platformy Obywatelskiej 8) :)
Cytuj:
w Sopocie. Przyznaję, że organizacja pierwszej imprezy organizowanej przez niego była godna podziwu. Poza tym zespół jest dobrze zgrany i wszystkie posunięcia, ustalenia itp dograne sa na tip top
każdy powinien robić to co potrafi najlepiej, i tam, gdzie mu to wychodzi
Cytuj:
... a Kononowicz dyrektorem Muzeum Łużyckiego
tego to już nie potrafię skomentować, tym bardziej, że napisał to zubek, jeden z pomysłodawców i organizatorów Muzeum Łużyckiego :shock: :o /jaka będzie dalsza historia jego powstawania w świetle zmiany władz? :? /

Tytuł:
pismak
pismak

Więcej wiary w stosunku do nowej władzy.To tylko plotka.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Powtarzam, o tym pomyśle dowiedziałem się od was.Jeśli by ktoś sie do mnie z tą sprawą zwrócił, co jest mało prawdopodobne, to muszę odpowiedzieć tak:że nigdy od siedemnastego roku życia nie pracowałem dla innych, tym bardziej dla instytucji miejskich.Zawsze prowadziłem i prowadzę swoje zespoły i działalnośc gospodarczą.W mojej działce w Zgorzelcu nie ma chyba osoby, z tak dużym doświadczeniem w dziedzinie kultury.Odpowiadając na pytanie, czy bym przyjął taką propozycję to, jęśli by była sensowna i dawałaby mi satyswakcję oraz swobodę w realizacji spektakularnych posunięć, które nie zawsze były realizowane w budynku MDK w porozumieniu z przełożonymi TO TAK.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

plotka w kręgu władzy oznacza że jest ona niewiarygodna /władza nie plotka/a fakt jej rozprzestrzeniania oznacza że władza o wiarygodnośc nie walczy. Jest to znany syndrom powyborczy. Nikos a czy umiałbyś swój luz finasowy związany z własną działalnością zamienić na kaganiec budżetowy. Przetargi ,roliczenia, RIO itp?
Organizowanie kultury niekomercyjnej często utopijnej od samego początku do końca. A to są między innymi obowiązki MDK

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Powtarzam, o tym pomyśle dowiedziałem się od was.Jeśli by ktoś sie do mnie z tą sprawą zwrócił, co jest mało prawdopodobne, to muszę odpowiedzieć tak:że nigdy od siedemnastego roku życia nie pracowałem dla innych, tym bardziej dla instytucji miejskich.Zawsze prowadziłem i prowadzę swoje zespoły i działalnośc gospodarczą.W mojej działce w Zgorzelcu nie ma chyba osoby, z tak dużym doświadczeniem w dziedzinie kultury.Odpowiadając na pytanie, czy bym przyjął taką propozycję to, jęśli by była sensowna i dawałaby mi satyswakcję oraz swobodę w realizacji spektakularnych posunięć, które nie zawsze były realizowane w budynku MDK w porozumieniu z przełożonymi TO TAK.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

MDK podlega UM! Nie ma miejsca na prywate, chyba ze cos przegapilem...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nikosa stanowisko już znamy.

Jeżeli prawdą jest że Baranowski odejdzie z MDK, to możemy tylko czekać na ruch obecnych władz - mam nadzieję że rozpiszą konkurs na to stanowisko i zgłosi się wielu chętnych. Żeby było z czego wybrać tego najlepszego. Tego życzę sobie i całemu miastu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Żeby było z czego wybrać tego najlepszego. Tego życzę sobie i całemu miastu.

Przed wyborami mówiłem wybrać mniejsze zło... Teraz włączcie RM i czekajcie na CUD...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mniejsze zło? Przecież jeszcze nic się nie stało, a nawet jeśli się stanie nie tak, jakbyśmy chcieli to po czasie może okazać się, że to my się mylimy. Bez ryzyka nic nie osiągniesz BELUSHI ;)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.