Pisząc dzisiejszą informację, chciałem założyć wątek na forum, ale niestety nie zdążyłem, bo musiałem w yjść z biura, widzę, natomiast, że sami sobie poradziliście
Odpowiadam na kilka informacji z głowy:
Szefem lokalu jest Sarandis Gudiadidis
Skontaktowałem się przed chwilą z samym Nikosem i poprosiłem o włączenie się do dyskusji dlatego mam nadzieję, że tu zawita.
Co do pomysłu samego w sobie, powiem tyle, że razem z Nikosem i jego zespołem byłem w Kołobrzegu kiedy występował z Roussosem oraz dwa dni później w Sopocie. Przyznaję, że organizacja pierwszej imprezy organizowanej przez niego była godna podziwu. Poza tym zespół jest dobrze zgrany i wszystkie posunięcia, ustalenia itp dograne sa na tip top. Ponadto z tego co wiem Nikos jest wyłącznym menagerem Roussosa na Polskę. Poznałem Demisa osobiście i spędziłem z nim trochę czasu i stwierdzam, ze takiego aroganta i marudy jeszcze nie widziałem. Mimo humorów Nikos radził sobie z nim bez problemów.
Jak moze być w przypadku MDK ? Szczerze powiem, że nie wiem, ale jeżeli padną jakieś deklaracje, że prywaty nie będzie i że będzie dyskutował na z ludźmi przed imprezami pytając o to czego oczekują to ja mogę tą kandydaturę poprzeć.