Dzisiaj jest 13 maja 2025, 0:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

A dla mnie dopiero taka pobudka będzie i obudza się jeszcze wszyscy co tak pluja na PiS... ja również upewniłem się w przkonaniu że dobrze głosowałem, a głosowałem na PiS.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Oczywistą oczywistością jest to że Pis trzeba odciągnąć od władzy bo robią się coraz bardziej niebezpieczni. Raul mówisz że to jest takie modne ale zauważ że wszyscy mówią że pis jest zły niedobry itp a jednak Kakczka dalej ma możliwość wygrać :cry:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Renegat i bardzo dobrze i ja pójdę i dam jak to mówisz Kaczce możliwosc wygranej, bo po tych dwóch latach jestem pewien że Kaczorowi Donaldowi jej nie dam a juz tym bardziej komuchom pijaczkom.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tyle że oddając głos na PIS tez oddajesz głos na lewicę :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Raul a słyszałeś że kradzież księżyca przez Kaczyński to był początek walki z układem ... słonecznym :lol: A tak poważnie to co takiego Kaczyńscy dobrego zrobili że zamierzasz znowu dać im kredyt zaufania ?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tak andrus a swistak siedzi i zawija... może ty jednak wróc do klocków lego...

Renegat ano wzięli sie np za łapówkarzy (mi to wystarczy), nie liżą d.... niemcom, ruskim i innym, a poza tym jak sie rzuca na każdym kroku komuś kłody pod nogi to za wielie nie da sie zrobić, platforma taka za ojczyzną to czemu do koalicji nie weszła, tylko później opluć potrafiła, scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak ich słysze. Komuchy i inni obrońcy blid i tym podobnych, jakby ona taka niewinna była to by sobie w łeb nie strzeliła, do mnie mogli by wpaść o pierwszej w nocy ale jak nic nie zrobilem to sie przeciez nie zabije, bo mi chłopaki za późno do domu wparowali.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Raul wzieli sie za łapówkarstwo - może jakiś konkretny przykład ?
"Nie liźą pupki" ale prowadzą taką politykę zagraniczną że wszyscy z nas się śmieją
Jeśli mówisz o wizytach to czemu nie powiesz o Kaczmarku którego łamiąc prawo zgarnęli aby społeczeństwo się nie dowiedziało jak to rządzi naszym krajem Pis. To że ludzie z najwyższej półki w pis odchodzą do Po to też nic nie znaczy. A to że mówią jedno a robią drugie to inna mało ważna sprawa ( Jak jeden z braci będzie prezydentem drugi nie będzie premierem, nie będzie koalicji z samoobroną, nie będą więcej działać z ludźmi o marnej reputacji itd )
Masz prawo głosować na kogo Ci się podoba ale moim zdaniem korzystniejsze było by zagłosowanie na UPR albo na partie Kobiet niż na Pis ale to tylko moje suwerenne zdanie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No Renegat zgodze się lepiej głosować na UPR ( czyli KW LPR)- prawica nareszcie się zjednoczyła.
Zaś raul wskaż mi jedną rzecz w której PIS jest prawicowy?? :-? to postsanacja, komunizują i populizują w gospodarce,są przeciwni ulgą podatkowym ( ostatnie głosowania w sejmie) w sprawach społecznych stoją po stronie LID, w sprawach polityki zagranicznej nie robią nic ( szczególnie w sprawie niemiec czy ukrainy) . Bardzo cię proszę raul wskaż dlaczego PIS to prawica proszę.... :)

Tytuł:
pismak
pismak

oho znowu agituja, jeden za kanapa brunatnych koszul a drugi za pzpr bis, placa wam za to czy jak?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

brunatne koszule o co ci chodzi ?? choć wiem ty jestes za socjalizmem w czystej postaci 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

raul0505 pisze:
do mnie mogli by wpaść o pierwszej w nocy ale jak nic nie zrobilem to sie przeciez nie zabije, bo mi chłopaki za późno do domu wparowali.

pożyjemy - zobaczymy.

...Drwią sobie z naszego narodu, kpią z jego tradycji, drwią z tego co jest w nim tak na prawdę najlepsze. Drwią, bo nas nie lubią, a często nawet nienawidzą, bo chcieliby, żeby rządzili tacy sami jak oni... jarosław k. premier. o smsie :shock: :smt021 :smt044

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

raul0505 a czy nie zauważyłeś, że Twój ukochany PIS, to nic innego jak odłam polityczny Radia Maryja. Przecież tak szczeże mówiąc Kaczorki chyba dostają dyspozycje od ojca dyrektora, bo tak mocno go wspierają, że aż mnie szlag trafia. A może robią to, bo co druga taca trafia do nich?

Powiedz mi chłopie co PIS zrobił dobrego?
1. Zmniejszył bezrobocie - doprowadzając do masowej emigracji młodych produktywnych ludzi do Anglii i Irlandii, bo nie zrobił nic, aby mogli normalnie zarabiać w Polsce
2. Poprawił stan służby zdrowia - mniej szpitali = mniej wydatków= mniejszy problem, tylko umieralność większa, a przyrost naturalny ujemny i ciekawe kto na Twoją emeryturę zarobi?
3. Postawił na oświatę - wprowadzając religię do średniej ocen - a co z innowiercami, bo nie są z niej oceniani, a przedmiot etyki nie występuje we wszystkich szkołach i wobec powyższego dzieci i młodzież nie są traktowani równo - o ile wiesz o czym mówię
4. Poprawił bezpieczeństwo obywateli - wprowadzając 24-ro godzinne sądy dla rowerzystów (mordercy, gwałciciele, itp... dalej cieszą się wolnością, bo czekają na miejsce w więzieniach z powodu ich przepełnienia przez rowerzystów) ale statystyki idą w górę - zwyżka wykrywalności jest? ano jest.
5. A gdzie się podziały obiecywane mieszkania?
6. Co z autostradami (nie ma szans, by zdążyć do 2012 r)?
7....
... mógłbym jeszcze długo wymieniać, ale po co pisać coś, co jest zupełnie oczywistą oczywistością - cytując Twojego ulubionego polityka. Ja osobiście obserwując tę kampanię stwierdzam jedno, że od czasu, kiedy mogę (bynajmniej tak mi się wydaje) decydować o losach "MOJEGO" kraju, a trwa to już 22 lata, pierwszy raz widzę naprzeciw siebie ludzi chamskich, obrzydliwych, skorumpowanych, widzących tylko i wyłącznie swój własny interes, którym dobro Polski i Polaków dosłownie wisi i powiewa. Takiej kampanii wyborczej, polegającej na wzajemnym opluwaniu się, jeszcze w życiu nie widziałem i mam nadzieję, że tym razem ludzie nie uwierzą w te obietnice gruszek na wierzbie i zagłosują może nie za kimś, ale przeciw komuś. Przeciwko kłamstwu PIS-u (Kaczyński Prezydentem - Rokita Premierem to obietnica z ostatnich parlamentarnych). Wykręcili naród jak mało kto i jeszcze mają czelność zabiegać o mój głos. NIGDY!!! Bardzo spodobał mi się pomysł z rękawiczkami. Przeciw PIS, ale bez aprobaty dla reszty. Obserwuję ich pilnie i na bank oddam głos ... w rękawiczkach.

Tytuł:
obserwator
obserwator

A Platforma Obywatelska :
CBA zatrzymało Beatę Sawicką - posłankę PO, która jako pośredniczka przyjęła 100 tys. zł łapówki.
Ktoś na tym forum mocno chwalił tą panią.

menelopa pisze:
krytyczny pisze:
Dorota Sawicka (PO)

(...) Przez 131 dni obrad sejmu złożyła 135 interpelacji, 16 zapytań, 4 pytania i 8 oświadczeń. Prawie wszystkie jej interwencję w sprawach regionu dotyczą głównie Jeleniej Góry a dokładnie rzecz ujmując Jelfy. Nie mniej zapracowała przez dwa lata na miano najbardziej pracowitej posłanki byłego województwa jeleniogórskiego

To powinno przekonać każdego wątpiącego w sens mienia posła ze swojego regionu

Nie wspomnę już o Donaldzie Tusku z jego specyficznym wyrazem twarzy...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Górnik grałeś kiedyś w statki?
Ta Pani trafiona za chciejstwo to poprostu zatopiony jednomasztowiec. Ale Minister Spraw wewnętrznych + komendant głowny policji + minister Sportu+ nacpany fagas z kancelarii prezydenta to poprostu GAME OVER.
Drugi jednomasztowiec zatopiony to Mieszczuch, mam wrażenie ze przegiął ostro z posłem z regionu w stosunku do tej łapowniczki, Ciekawe czy miał mozliwość z nią rozmawiał czy chwalił ją na podstawie opinii kolegów partyjnych. To jest właśnie pełny sens wyborów na listę.
Niech zyją wybory w obwodach jednomandatowych.

Tytuł:
pismak
pismak

gornik pisze:
Nie wspomnę już o Donaldzie Tusku z jego specyficznym wyrazem twarzy...

Tzn co z jego wyrazem twarzy jest nie tak?
Teraz glosujemy na ladne buzki?
No to samo dobro nie ma zbyt duzych szans jesli przyjmiemy takie kryteria, Donald ma przynajmniej prawdziwe zeby a nie stara zdezelowana sztuczna szczene.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.