krytyczny:
Cytuj:
Za wszelką cenę starasz się udowodnić, że moje opinie są uzależnione od kogoś lub kogoś po za sobą reprezentuję.
Po raz kolejny powaliłeś mnie swą przenikliwością i,...nadinterpretacją moich wypowiedzi.
Jeśli jednak sam "zahaczyłeś" o ten temat, pozwolę sobie zauważyć, że grot Twoich krytycznych wypowiedzi wciąż skierowany jest tylko w kierunku prawej strony naszej lokalnej sceny politycznej. Nie jesteś "skłonny" zauważać ruchów strony lewej. Wniosek jaki nasuwa się ma charakter dwojaki:
a/ uważasz, że kampania wyborcza z tej strony przebiega w sposób uczciwy, ludzie biorący w niej udział nie podlegają żadnej krytyce a ich dotychczasowa kariera polityczna nie budzi niesmaku czy też wątpliwości co do szczerych intencji budowania na naszym terenie "oazy" szczęśliwości,
b/ po prostu nie możesz czy też być może nie chcesz ich poddać swej "ostrej" krytyce.
Tak czy siak, jeśli miałbym mieć (Twoim zdaniem!!!) jakiekolwiek podejrzenia co do Twojego obiektywizmu,...sam sobie jesteś winien
Cytuj:
Być może powinienem pod niebosa wychwalać zgorzeleckie PO...
Myślę, że zgorzeleckie PO, z trudem bo z trudem, ale jakoś "przeżyje" brak Twojego entuzjazmu w swych opiniach o sposobie prowadzenia kampanii samorządowej.
złośliwy:
Cytuj:
pewnie (przewrotnik!)chce to podac w sposób zawoalowany.
Nie bądź, proszę, złośliwy,...