Dzisiaj jest 10 maja 2025, 21:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: miss
rekrut
rekrut

podacie jakieś wyniki... przed nowym rokiem?? :> wiem teraz są Święta ale we wtorek :D:D

Tytuł:
VIP
VIP

witam, 3 nowe kandydatki dołączyły do konkursu.

Ponadto na stronie już dostępne sa wyniki.

www.miss.zgorzelec.info

Tytuł:
rekrut
rekrut

Musze powiedzieć, że sam pomysł wybierania kandydatek przez smsowanie jest dobry, ale z przykroscia musze stwierdziec, ze u nas sie to nie nadaje. Po pierwsze (kolejny raz powtarzam) ze smsuja tylko same dziewczyny , kandatki, chodza po znajomych i proszą o glosy. Byla tez taka sytuacje, ze jedna z kandydatek oddawala pienidze znajomym za oddane glosy. Dla mnie to paranoja. Nieliczna grupe osob, odwiedzajacych portal zgorzelec.info interesuje zeby wyslac smsa na kandyatke. Po co w sumie maja tracic pienadze na kogos, kogo nie znaja, i nic z tego nie beda miec. Na razie nie mam pomyslu, ale trzeba zachecic, do glosowania , np. do wygrania auto :P hehehe. A tak serio, to nie ma co patrzec na wyniki glosowan smsow, bo sa to glosy wyslane przez same kadndatki lub za namowa przez ich znajomych.
Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

I jeszcze moja jedna uwaga:) W regulaminie pisze, ze kandydatka powinna dostarczyc 2 fotki. Moze tak ta 2 fotke tez byscie umiescili?? Te same fotki juz troszke sie znudzily:P [/b]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A mnie się nie znudziły, jakby nawet tak było, to se wezmę Playboya i po kłopocie :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

znudzily sie, oczywiscie bylo w przenosni. Moje zdanie jest takie, ze trudno oceniac kandydatke po jednym zdjeciu.
Jezeli juz baiwmy sie w powazne wybory miss (np glosowanie smsowe) to zauwazmy, ze nie wybiera sie nigdzie kandatek z 1-2 zdjec. minimum jest 5.
ale to tylko moja uwaga:)
Pozdrawiam wszystkie kandyatki i internautow i zycze szczesliwego Nowego Roku :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tak - sama rowniez uwazam ze sa to dobre pomysly ! Hahaha - to glosowanie pewnie faktycznie przeradza sie w paranoje skoro panny biegaja po znajomych :shock: - coz skor tak bardzo chca wygrac- jak dla mnie to jest poprostu zabawa :) Kiedy beda zdiecia miss grudnia ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a może tak, zamiast zdjęć, krótkie filmiki, toples, bikini i dla równowagi - strój wieczorowy :?: :shock:

rekrut
rekrut

Mam pytanie: Kto liczy te głosy z miss??
mieliśmy swoją kandydatkę na miss, ja ze swojego telefonu za każdą osobę z mojej rodziny wysłałam 7 sms,mam biling z wysłanych smsów, moi znajomi też wysłałi po 20smsów z innych numerów i co? dlaczego nasza kandydatka ma ich tylko 3??????
a jeśli liczy się sms to powinna być adnotacja,że liczy się tylko jeden sms z danego numeru.A MY,ŻEŚMY TYLE KASY STRACILI I NIC Z TEGO... KTO NAM TERAZ TĄ KASĘ ODDA??????? TE GŁOSOWANIE TO wielkie oszustwo!!!!!!!!!!!!

rekrut
rekrut

edytazdw pisze:
mieliśmy swoją kandydatkę na miss, ja ze swojego telefonu za każdą osobę z mojej rodziny wysłałam 7 sms,mam biling z wysłanych smsów, moi znajomi też wysłałi po 20smsów z innych numerów i co? dlaczego nasza kandydatka ma ich tylko 3??????
a jeśli liczy się sms to powinna być adnotacja,że liczy się tylko jeden sms z danego numeru.A MY,ŻEŚMY TYLE KASY STRACILI I NIC Z TEGO... KTO NAM TERAZ TĄ KASĘ ODDA??????? TE GŁOSOWANIE TO wielkie oszustwo!!!!!!!!!!!!

>Uważam,że z tymi głosami to oni faktycznie przeginają,wybieraja po znajomościach,albo czekają aż im ktoś w łape da i dadza ja wtedy na pierwsze miejsce,albo im sie podoba panienka! Ja tak samo uważam,że to głosowanie to jedno wielkie oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pismak
pismak
Awatar użytkownika

edytazdw pisze:

A to dobre.

edytazdw pisze:
TO wielkie oszustwo!!!!!!!!!!!!

Tez sie tym zgadzam. Wysylanie za kogos to wielkie oszustwo.

Nie wiem jak to jest z tym liczeniem, i czy wybieraja po
znajomosci, ale adminki konkursu powinni wyjasnic ta
sytuacje.

pozdr.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mandaryna pisze:
[...] wybieraja po znajomościach,albo czekają aż im ktoś w łape da i dadza ja wtedy na pierwsze miejsce,albo im sie podoba panienka! [...]

Nie wiem czy kojarzysz po co jest konkurs. Wybiera
sie wlasnie 'panienke' ktora sie podoba. Wiec wybacz,
ale co to za argument [quote]albo im sie podoba[/quota],
przeciez o to w tym chodzi.

Btw. czyzbys nie wygrala i nie mozesz tego przebolec?

pozdr.

Tytuł:
rekrut
rekrut

no wlasnie, o to mi chodzilo :/
ale wpaldem na pomysl, ze juz lepiej zrobic glosowanie internetowe, np zaglosowac na kandyatke (zrobic zabezpeiczenie, np na adres IP) a jezeli beda problemy, zrobic glosowanie na adres e-mail np. http://moja.gazeta.pl/wh/Guest?page=sit ... grp=szkola i tym spsobowem o wiele wiele wiecej osob bedzie glosowac. Pomysl Alex.
Pozrowka. pa

Tytuł:
obserwator
obserwator

emandzg pisze:
...zrobic zabezpeiczenie, np na adres IP)

Już widze oburzenie tych którzy np. mają jeden IP na dwa bloki - a to częsty przypadek w zgc. A modemowcy i neostradowicze mogli by głosować wielokrotnie.
emandzg pisze:
a jezeli beda problemy, zrobic glosowanie na adres e-mail

no napewno plusem tego by było to, że kandydatki opanowały by do perfekcji zakładanie darmowych kont email :lol:

Idealnych rozwiązań nie ma, może podpis elektroniczny by pomógł ale to raczej dłuższa perspektywa :roll:

Pozdr.

Tytuł:
rekrut
rekrut

tez prawda:)
ale coz zrobisz, i tak i tak jest zle
jezeli na serio chodzi, zeby ludzie z zewnatrz glosowali, to wg mnie najszybszym rozwiazaniem jest glosowanie internetowe, bo z smsami wyjasnilem juz jak jest.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.