Dzisiaj jest 11 maja 2025, 13:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona napisał:
Cytuj:
plakaty to chyba Wasz interes, a nie Aleksandra, wiec wy musiscie ruszyc dupe za przeproszeniem i je porozwieszac a nie czekac na az admin to zrobi...

Nigdzie nie napisaliśmy, że czekamy aż zrobi to Aleks. Plakaty rozwieszamy sami, a po Zgorzelcu rozwiesiły je odpowiedzialne za to służby. My zajmujemy się ich rozwieszaniem po sklepach, w szkołach, a także w innych miastach (m.in. Wrocław i Jelenia Góra), miasteczkach oraz na wsiach.

Cytuj:
wiem jak inni, ale wiem ze Krzy nie supportowal zadnego z tam wymienionych

Krzy napisał, że ich supportował, więc tak też napisaliśmy w jego opisie. Nie mamy powodu, aby mu nie wierzyć. Możliwe, że to Ty posiadasz błędne informacje.

Tytuł:
obserwator
obserwator

mam na to dowody:
1) Krzy nie gral w zadnym wiekszym klubie, gdzie oni wystepowali
2) Widzial ich i slyszal ich muzyke jedynie na Sunrise 2006 - ale to jedynie widzial i slyszal ich muzyke

aha no i moze na winampie ich tez slyszy <lol>

wydaje mi sie ze to 2 wystarczajace dowody na to, ze to co tam napisane to jest sciema. :)

to sa informacje ze 100% źródła - czyli ode mnie :)

aha i jeszcze jedno, edytuje edytuje i edytuje, ale nie wszystko napisze:P

poprosze o link, badz artykul z magazynu "LIFE" - o Grudzie i
Squrze - jak zobacze to moze uwierze :) - ale jak na terazniejsza chwile dla mnie to bajeczka ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona - nie wiem jak było naprawdę, ale nie mam żadnych podstaw, aby wierzyć Tobie, a nie jemu. Dodatkowo jest mi naprawdę przykro, że na siłę próbujesz podstawić nam jakiegoś haka, nie wiem co tak naprawdę Tobą powoduje, ale to, co robisz jest okropne.
Twoje słowa przeciwko jego słowom. Nie jesteś dla mnie żadnym "źródłem", wręcz przeciwnie.

Link podam, gdy znajdę, przecież niekoniecznie jest w necie.

Zapewniam wszystkich o jednym - nie mamy żadnych powodów, aby kłamać.

Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 13:53 przez kasia145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

dla mnie jest okorpne to jak mozna ludziom wciskac scieme! - nie rozumie tego w ogole, zreszta prosze spojrzec na to: www.djkrzy.go.pl mowi samo za siebie

a teraz pozwole sobie zacytowac wiadomosc z GG:

"2006-10-19Krzyzak16:47:56***** maras podał mi zły nr.konta bankowego i jakis typek dostał 100zł chyba za darmo

2006-10-19Kona, Dj Kona16:48:17kiedy supportowales Micra, Toxic'a itd?
2006-10-19Krzyzak16:48:26nie wiem16:48:32mowilem zeby to usuneli"

Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 13:56 przez marcin-kona, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona - strona Krzy to jego prywatna sprawa, prawda? Nie wtrącamy się w jego życie prywatne, bo po co mielibyśmy to robić? Nas interesuje jego muzyka, a nie to, co robi na codzień.
Sprawa z tą stroną jest też podejrzana... Chłopak, który ją zrobił, link do niej podał na swoim gg akurat w dniu powieszenia pierwszych plakatów, większość wpisów w księdze gości też jest z tego dnia (18.10.2006r.). Nie wiem czy zrobił to celowo czy to tylko dziwny zbieg okoliczności... Powtórzę raz jeszcze: życie prywatne Krzy nie jest naszą sprawą.

Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 14:00 przez kasia145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

to teraz poczytaj wyzej i pomysl nad tym za co mnie jedziesz ;) - nie bede z tego powodu plakal, ale na wszystko jest wytlumaczenie :)

pozdrawiam, Kona

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona - jak już wspomniałam wciąż mam wrażenie, że szukasz na nas jakiegoś haka, ale nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo wbrew pozorom nie ma o co. Teksty w wiadomościach prywatnych można zmieniać, dlatego zapewniam, że ta sprawa zostanie wytłumaczona. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 21 paź 2006, 14:01 przez kasia145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

nie szukam haka, ja poprostu szukam prawdy we wszystkim :) kiedys byla "burda" teraz są "haki" a po imprezie beda?... komenty, zobaczymy jakie...

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
„Laif” - „Pierwsza Klubowa Mapa Polski”
tak pisze na naszej stronie :!: Wiesz co to jest MAPA :?: ...to jest takie duże coś co możesz powiesić na ścianie, zazwyczaj ilstruje jakiś kraj albo region, pomniejszony w odpowiedniej skali - w tym przypadku jest to mapa naszego kraju (Polski) :!: przeczytaj jak pisze na stronie... jesteś zainteresowany sprawdzeniem tych informacji to pisz tutaj:
leszczynski@laif.pl
albo
redakcja@laif.pl
..któryś z tych adresów napewno działa.
Może Leszcu będzie tak łaskawy i Ci odpisze :lol:

A wracając do linku to chyba przesadą byłoby zamieszczanie na stronie wersji elektronicznej mapy o wymiarach wiekszych niż standardowy plakat, do tego dwustronny. Tak jak Ci powiedziałem na GG - nie wierzysz to zakup sobie wszystkie archiwalne numery Laif'a i poszukaj, bo ja nie mam czasu na takie głupoty :twisted: Ja mam ten nr Laif'a w domu i mi to wystarczy... Ty zapewne tylko słyszałeś o takiej gazecie :lol: ...ale powiem Ci tyle - teraz juz tego magazynu "nie ma", wiec obojetnie czy kupisz sobie "Bravo Girl" czu "Laif'a" :lol: :lol: :lol:
milej lekturki.... hehe

PS. Numery archiwalne tez mozna sobie zakupic :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

moze o Tobie i nijakim SQurze pisali w "Bravo Girl" ale nie mam zamiaru wydawac kasy na jakies glupie gazety <lol>. Skoro tak napisles, to to udokumentuj! a co do krzy,to sami z nim na powaznie pogadajcie, bo jego slowa to JEDNA WIELKA SCIEMA - zenujace to, ale taka prawda niestety

udokumentuj (czyt. wstaw link do jpg, gdzie mozna to zobaczyc) i nie obchodzi mnie czy nie masz czasu czy nie masz skanera itd... skoro chcesz potwierdzic prawde to zrob to - skoro tego nie zrobisz i napiszesz - znajdz sobie sam - chyba kazdy zrozumie jako klamstwo... pzdr

Tytuł:
pismak
pismak

To ciekawe co Ty czytasz :?: :lol: "Bravo Boy" :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: hehe
Tak pozatym to nie mam takiej potrzeby, żeby cokolwiek Ci udukomentowywać :) Gdzie Ty żyjesz :?: W średniowieczu :?: Podałem Ci maila więc jak czegokolwiek chcesz się dowiedzieć na ten temat to napisz i jeżeli oni Ci tą informację zanegują to bardzo proszę, możesz zamieścić to na forum hehe... :D
Widze, że bardzo szukasz dziury w całym. Więc jeszcze raz Ci powtarzam, że nie mam czasu szukać dla Ciebie jakiejś badziewiastej mapy w wersji elektronicznej, albo skanować czegokolwiek :!: Chcesz to mapisz do redakcji i się zapytaj gdzie można kupić 37 numer "Laif'a" i zaspokoisz swoją ciekawość :lol: :lol: :lol:
Śmiać mi się chce z Ciebie hehe :lol: to jest tylko taki drobny szczegół, który został wpisany na stronę żeby tam cokolwiek było - miałem co o sobie i o SQurze napisać więc napisałem :!:

PS. Gdzie kupujesz te "Bravo Boy" :?: ...bo może tam jakieś ciekawe płytki z muzą zapodają... gazetaka za 3zl. więc się bedzie oplacać :lol: :lol: :lol: hehe

Tytuł:
obserwator
obserwator

1) wiesz, Twoje teksty zaczynaja juz mnie nudzic, porpstu nie wiecie jak macie odpowiadac i sie zwieszacie na to co pisze, bo jak napisalem o krzy i o Tobie i SQurze to nie wypowiedzieliscie sie na temat prawie nic, tylko uciekacie od odpowiedzi. Nie interesuje mnie, co robiliscie, gdzie graliscie, gdzie wy nie byliscie... ja poprostu chce potwierdzic ludziom to, co tam napisaliscie, ale jak narazie nic z tego.

2) dla mnie taki temat na forum jest w ogole dziwny, impreza ma byc zaskoczeniem, a nie tarabanicie tu tylko TY, kasia i jeszcze jakies 2 inne osoby, po co to? plakaty wisza, wiec ludzie zobacza! po co pisac to, co zrobiles czego nie zrobiles? co to kogo obchodzi? dla mnie to jest dziwne... i to bardzo, ale to wasza sprawa i nie bede sie w to wszystko mieszal. pzdr

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona napisał:
Cytuj:
jak napisalem o krzy i o Tobie i SQurze to nie wypowiedzieliscie sie na temat prawie nic, tylko uciekacie od odpowiedzi.

Oj przepraszam Cię bardzo, ale napisałam wyraźnie, że link niekoniecznie jest na necie i jak się okazało nie ma go tam, jest w archiwalnym numerze tego magazynu i jedyną możliwością przedstawienia go tutaj jest zeskanowanie go, a na to nie za bardzo teraz alien_zgc ma czas. Brak czasu nie powinien dziwić skoro jest on głównym organizatorem Progressive Night i ma mnóstwo spraw do załatwienia.

Piszemy o imprezie na forum, ponieważ (jak już wcześniej było wspomniane) pomysł Progressive Night powstał na forum, tworzą go osoby z forum, które poznały się głównie dzięki forum. Śmiesznie to zabrzmi, ale gdyby nie to forum to do niczego by nie doszło ;) Dlatego właśnie bieżące wydarzenia są tutaj opisywane.

Tytuł:
obserwator
obserwator

to ja bede pisal, bo poznalem wiele osob na tym forum i bede pisal o tym co zalatwilem...

1) teraz ide do sklepu na zakupy - zakupy zrobione
2) pozniej ide do kolegi na chwile pozyczyc zeszyt - zeszyt przepisany
3) a pozniej pogram sobie w jakas giere - teraz gram :)

cdn...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Miałam nadzieję, że mam do czynienia z poważnym człowiekiem...
Widocznie się pomyliłam.
Popadasz w głupią skrajność, dobrze wiesz o czym mówię, po co się wygłupiasz?

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.