Dzisiaj jest 12 maja 2025, 0:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny pisze:
bog180 pisze:
a w niektórych kręgach mówią...

w tych ? :lol:

Obrazek

tylko się upewniam...

Ps. neandertalski jak widzisz Twoje kręgi jednak są... :)

oszty w dziób :-)
ciekawe co na to przekorny, bo tak zwracając mu honor to jednak on te KRĘGI pierwszy zauważył :-)
krytyczny dzięki wielkie, więc jednak ONI istnieją i nie jesteśmy sami we wszechświecie!
teraz ja się będę rozglądał czy za mną nie chodzą, a powiadali, ze Mars to czerwona planeta... jak to się można na czerwonych przejechać... ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut

xionc pisze:
nikita pisze:
dlaczego byli komuniści dalej są przy władzy...??? :? :? właśnie taki gronicz... człowiek bez komunistycznej przeszłości bez dwulicowości powinien zostać burmistrzem...

Ja odpowiem: bo kandyduja a ludzie ich wybieraja, proste. Lud ma co chce, a najwyrazniej nie chcial R.G. w 2002 i potem w 2004. Nawet zmiana partii nie pomogla. Ale teraz sie w koncu przynajmniej czesciowo udalo, wiar wieje w zagiel PO to moze nie zatonie jak kiedys UW.
nic innego nie potrafia robić...pasożyty :evil: dla nich liczy sie tylko koryto...ale na szczęście już się to kończy.....ludzie przejżeli na oczy...mają dosyc zgorzeleckiej sitwy i ''towarzyszy pasożytów''.... :?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Niestety nie mam żadnych złudzeń obecni rządzący nie są niczego więcej warci. Ostatnie rządy czerwonych były juz lekko cywilizowane , obecne rządy Pisiorów to wczesny Gomólka z jego policyjnym państwem i rozdawaniem ale z preferencją swoich, powoli nawet wykańczanie tych co przeciw juz jest podobne.

Tytuł:
VIP
VIP

W tym temacie kontynuujemy rozmowę o wyborach, a temat żałoby został wydzielony bo nie ma nic wspólnego z kampanią wyborczą.

Tytuł:
rekrut
rekrut

nikita pisze:
xionc pisze:
nikita pisze:
dlaczego byli komuniści dalej są przy władzy...??? :? :? właśnie taki gronicz... człowiek bez komunistycznej przeszłości bez dwulicowości powinien zostać burmistrzem...

Ja odpowiem: bo kandyduja a ludzie ich wybieraja, proste. Lud ma co chce, a najwyrazniej nie chcial R.G. w 2002 i potem w 2004. Nawet zmiana partii nie pomogla. Ale teraz sie w koncu przynajmniej czesciowo udalo, wiar wieje w zagiel PO to moze nie zatonie jak kiedys UW.
nic innego nie potrafia robić...pasożyty :evil: dla nich liczy sie tylko koryto...ale na szczęście już się to kończy.....ludzie przejżeli na oczy...mają dosyc zgorzeleckiej sitwy i ''towarzyszy pasożytów''.... :?

Nikita to jakieś takie czerwone imię, kojarzy mi się tylko z komuną

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Pozwolę sobie zamieścić poniższy link,..tak, dla równowagi!!! :smt116

dla równowagi regulamin zabrania materiałów reklamowych, sprowokuj mnie jeszcze raz... /admin

Tytuł:
pismak
pismak

gazeta gadzinowa

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Pozwolę sobie zamieścić poniższy link,..tak, dla równowagi!!!

Tylko że tytuł nie zawiera prawdy. Formalnie pozew złożył tylko Panek i to on przegrał. Więc Szostek mija się z prawdą, wymieniając innych.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Przekorny - pod linkiem, ktory dales oprocz naglowkow nic nie ma - zero tresci. Slaba reklama gazety. Powinny byc przynajmniej kawalki artykulow, czy streszczenia. Mimo,ze nie jestem zwolennikiem prawicy z checia bym zapoznal sie trescia artykulow, a gazety niestety nie kupie.

Tytuł:
VIP
VIP

po pierwsze przekorny zamiecil reklame
po drugie produktu o niskiej jakosci

po trzecie przekorny jest niepokorny a admin ma swoje granice poblazliwosci.. przestrzegam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex:
Cytuj:
po trzecie przekorny jest niepokorny a admin ma swoje granice poblazliwosci.. przestrzegam

Niejednokrotnie widziałem tutaj linki odwołujące do artykułów z tego czy owego czasopisma i nie uznawałeś tego za reklamę. Chciałem pokazać pierwszą stronę gazety ze względu na ciekawą jej zawartość a nie reklamować ją. Gdybym mógł, wymazałbym nazwę gazety choćby ze względu na Ciebie. Twoja antypatia do niej jest znana, niemniej powinieneś przystopować swoje negatywne odruchy na jej widok. :twisted:
Coś przyzwyczaiłeś się za bardzo do "strofowania" mnie a ja też mam swoją granicę pobłażania,... :evil:

Swoją drogą to prawda, pokora nie jest jedną z dominujących cech mojego charakteru...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Twoja antypatia do niej jest znana, niemniej powinieneś przystopować swoje negatywne odruchy na jej widok. :twisted:

O... czyżby była nadzieją właściciela, że w najbliższym czasie odkręci się jakiś kurek... ? Hehe.. znaczy się bardziej niż dotychczas...I urośnie w siłę ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny:
Cytuj:
O... czyżby była nadzieją właściciela, że w najbliższym czasie odkręci się jakiś kurek... ? Hehe.. znaczy się bardziej niż dotychczas...I urośnie w siłę ?

Nic nie wiem na ten temat. Jak wiesz odszedłem stamtąd już jakiś czas temu. Ale może sam zapytasz wydawcę??? Znasz go przecież.... 8)
Chyba, że Twój tekst to początek jakiejś nowej, skandalicznej teorii spiskowej na którą "naprowadził" Cię mój post?? Do roboty więc, do roboty,... :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Chyba, że Twój tekst to początek jakiejś nowej, skandalicznej teorii spiskowej na którą "naprowadził" Cię mój post?? Do roboty więc, do roboty,..

:) rzeczywiście się go spytam... a teorię.. cóż przynajmniej się zastanawiam nad tym co mnie otacza...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny:
Cytuj:
cóż przynajmniej się zastanawiam nad tym co mnie otacza...

Cieszę się, lepiej późno niż wcale,... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mamy więc szansę na dodatkowy glos.... :wink:
Mam nadzieję, że po "dopieszczeniu" swojej nowej teorii zapoznasz nas z nią niezwłocznie!!!! 8)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.