[quote=przekorny]że nie urzędnik pisze pod nickiem przekorny, lecz osoba jak najbardziej prywatna. [/quote]
O dzięki Ci Przekorny za te słowa. Turku jak widzisz nie ma najmniejszego znaczenia kim jestem i co robię na co dzień. Czy jestem burmistrzem, jego zastępcą, naczelnikiem, radnym, członkiem PO, PiS-u i SLD, na tym forum -
jestem osobą prywatną. Normalnie dr. Jekyll a zasiadając do komputera zmieniam się w Mr. Hyda. Popadam w schizofrenię połączoną z amnezją. Dzięki temu jestem usprawiedliwiony, jak dajmy na to pan C. S.
Siedzi sobie biedaczysko w pracy, rozwiązuje trudne kwestie powiatowe, kawkę popija i tak mija mu boży dzień. Ledwie jednak próg urzędu przekroczy, oczy mu krwią nabiegają i z każdym krokiem do domu traci pamięć. Już nie jest C.S a przeistacza się w Przekornego, który jest całkowicie innym człowiekiem, Ba nie jest nawet człowiekiem jest kosmitą!!! Jak ja ! Więc Turku nigdy więcej nie pytaj kim jestem, bo być może jestem kolejnym alter ego Przekornego
Makaron on już przecież "obiektywnie" pisał jakiś czas temu, gdy liczył na stołeczek a Gronicz i Platforma mu nie śmierdziała a pachniała fiołkami. Ma chłopina wyjątkową wprawę w zmianie "barw klubowych"
C.S aka Przekorny aka Jakob Sprenger aka Osoba Prywatna - pochyla się nad losem pana Zawady. Pytanie ile osób prywatnych za którą się tak usilnie podajesz wie o szczegółach tego porozumienia ? Może wyjdziemy na ulicę i spytamy się paru osób - kto jest Zawada i dlaczego dostał 30 tyś. (tak na marginesie głupiutka ta Platforma by tyle Pisowi płacić).
Więc C.S aka Przekorny aka Jakob Sprenger aka Osoba Prywatna bredzisz po raz kolejny pokazujesz i udowadniasz że bliska sercu jest maksyma 'Kali ukraść dobrze, Kalemu ukraść źle".
Na koniec news :
Dlaczego C.S aka Przekorny aka Jakob Sprenger aka Osoba Prywatna obraził się na Platformę ? Bo:
- wpierw nie dano mu stołka naczelnika w Urzędzie Miasta
następnie
- nie dano mu stołka w Muzeum, znaczy dano ale poniżej oczekiwań
następnie
- storpedowano wspaniały plan zostania Dyrektorem Biblioteki
Więc C.S aka Przekorny aka Jakob Sprenger aka Osoba Prywatna brzydzi się nepotyzmem, kolesiostwem
co nie przeszkadza mu robić błyskawicznej kariery w starostwie w którym rządzi jego były szwagier. Oczywiście nie należy zapomnieć, że Kali ukraść dobrze. Po paru miesiącach pracy zarabia znacznie więcej niż ludzie którzy pracują tam od lat.
To że 80% pracowników starostwa chętnie by go powiesiła za jaja za szarogęszenie się i kompletny brak wiedzy - ma już drugorzędne znaczenie.