makaron pisze:
widocznie energetyka to działka przekornego
Przykład tego
artykułu dowodzi, że moje podejrzenia dot. odpowiedzialności burmistrza za oświetlenie (jak również częsty jego brak) na ulicy Broniewskiego nie były bezzasadne - potwierdziła je również Energia Pro. Ale dla ciebie to i tak bez znaczenia, bo ty tutaj jesteś od tego wacku, żeby bronić burmistrza przed wszelkimi zarzutami i od czasu do czasu próbować nam wmówić, że zrobił coś, czego nie zrobił, jak np. załatanie drogi należącej do DZDiK...
[ Dodano: Sob Kwi 24, 2010 11:39 pm ]Po ukazaniu się artykułu dot. dziwnej izolacji słupów oświetleniowych na ul. Broniewskiego,... błysnęło światło - niestety, na jedną noc. Broniewskiego ponownie pogrążyła się w otchłani ciemności - i trwa to już kilka dni. Ponieważ burmistrz miasta Zgorzelec odpowiedzialny jest za oświetlenie ulic w granicach gminy miejskiej,.. zwracam się z prośbą o usunięcie nieustannie powracającej niedogodności związanej z awarią oświetlenia.
Ponieważ jednak poznałem już "niemoc" naszego włodarza w dziedzinie rozwiązywania spraw przeróżnych (a prośbę swą skierowałem pro forma) - zwracam się również, czy może przede wszystkim, do radnych, którzy otrzymali mandat od społeczeństwa w okręgu, w którym leży wzmiankowana ulica.
Radnymi takowymi są są m. in. Artur Bieliński (przewodniczący Rady Miasta) i Marek Wolanin (wiceprzewodniczący).
ps. sorki za ponownego posta pod już napisanym mojego autorstwa, ale jakoś musiałem podbić temat...