Chuck Norris jr
Cytuj:
Aleksandrze, już raz to forum zadołowało dość mocno, potem trochę się odbiło, teraz, kiedy pojawi się jakaś konstruktywna konkurencja, może się już nie odbić. Szkoda by było, mimo wszystko, bo jakiś sentyment dla zgorzelec.info we mnie pozostał, choć coraz go mniej.
Bombasie vel Paździochu vel Chuck Norris jr vel ,... "kto wie jeszcze jaki nick" - jeśli wspomniałeś o zadołowaniu, miałeś zapewne na myśli okres, w którym ostentacyjnie opuściłeś to forum, kiedy Alexowi nie spodobało się, że reklamujesz swoją knajpę, i kiedy otwarcie opowiadałeś się przeciwko forum próbując podbuntować przeciw niemu innych???
Z całą pewnością natomiast moment "odbicia się" datuje się na okres kilku dniu po Twoim "buncie", kiedy to jako Chuck Norris jr,.... wśliznąłeś się tutaj,... klikając dalej swoje teksty - oficjalnie w dalszym ciągu udając "obrażonego" na to forum??!!
A teraz z kolei ukryta groźba w postaci słów,... "szkoda by było, mimo wszystko, bo jakiś sentyment dla zgorzelec.info we mnie pozostał, choć coraz go mniej",.. hmmm.
Może spisz swój własny regulamin, taki, żebym np. ja wiedział co w Twoim mniemaniu można tutaj pisać, na jaki temat, w jakim tonie itd., coooo?
Albo idź dalej - stwórz swoje własne forum, nazywając je np:
"Weźmy się i zróbcie"