z_drw pisze:
No i niech ktoś powie, że Zgorzelec to nie jest dziwne miasto.
hehe... zawsze mowilem ze Zgorzelec miastem cudow jest
Renegat pisze:
Benzyna do Sopotu droga więc ktoś musiał zafundować za drobną reklame na najlepszym w mieście poratlu ( bez słodzenia ). Ze strony finansowej Alex dobrze zrobił ale co z moralną stroną tego ?? Kasa nie jest najważniejsza , i tu pojawia się stare pytanie " Mieć czy Być " .......
&&&
Asiek_Isia pisze:
No aż mi się na usta ciśnie , że są ludzie sprzedajni. Kasa jest ważna i każdy sponsor dobry ...niestety gdy się ma firme i chce ją utrzymać to moralność można soebie w d... wsadzić. Chcemy czy nie . Tak jest. I tu mieć bierze góre nad być.
hmmmm.... to jest Alexa praca, wiec nie dziwie sie ze skorzystal z mozliwosci wyjazdu do Sopotu i sponsoringu od naszego "kochanego" burmistrza. Zawsze jest tak, ze jezeli ktos oferuje pomoc to sie nie odmawia

...wg mnie zbedna jest tylko ta fotka

:evil: ...bez przesady

Dziwne jest jeszcze to, ze jak ostatnio (przez ostatnie lata) nie bylo slychac o istnieniu burmistrza, to nagle pojawil sie wszedzie, zaczal interesowac sie wszystkimi imprezami w miescie, "sponsorowac" co sie da, rozwieszac gdzie sie da swoja piekna facjate... podsumowujac to wszystko mozna rzec, ze mieszkancy Zgorzelca sa przesladowani przez burmistrza Fiederowicza - a co najciekawsze, sami sobie za nasze wlasne pieniadze to zazyczylismy glosujac kilka lat temu na nijakiego Mirka...

tylko kto by przewidzial, ze burmistrz upadnie tak nisko i na bezczelnego bedzie sie reklamowal wszedzie gdzie to tylko mozliwe rozwieszajac bez zadnego skrepowania swoje fotki

<żygi>
Ja osobiscie widzac na co ida moje pieniadze NAPEWNO NA NIEGO
NIE ZAGLOSUJE :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
BOMBAS NA BURMISTRZA :!: :!: :!: