Dzisiaj jest 12 maja 2025, 22:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

no to jesli ktos ma ochote ogladac takie zdiecia to niech sobie wchodzi na stone zgorzeleckiej policji
A ja nie dramatyzuje ! poprostu takie emocje we mnie te zdiecia wywolaly i zreszta nie tylko we mnie.
a zgorzelec info jest portalem informacyjnym a nie naukowym
rozni ludzie tutaj wchodza ! Nie tylko kierowcy ktorym ta nauka jest potrzebna ale dzieciaki tez!

Ostatnio zmieniony 13 maja 2008, 11:33 przez Justyna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ale czemu zakladasz nowy temat? :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Justyna, na jakim Ty swiecie zyjesz? Chcesz miec portal bez przemocy, to albo nie ogladaj zdjec, albo zaloz swoj konkurencyjny.
Dosc czesto lazac po necie trafiam na lokalne portale tysiecy miejscowosci i wiosek w Polsce. Uwierz mi, ze na kazdym z nich mozna znalezc szczegoly, ktore tak Ciebie szokuja. Policja, Straz Pozarna, przejezdzajacy kierowcy robia zdjecia, ktore maja sluzyc jako przestroga - nikt nie robi tego po to, by pozbawiac ofiary szacunku. Skoro jestes tak zszokowana zdjeciami, to po co wchodzilas do galerii, po co powiekszalas miniatury... Czego spodziewalas sie ogladajac miejsca z wypadku? Smierc to czesc naszego zycia, czesto gina nasi znajomi, a im ten ktos jest mlodszy, tym wiekszy ma to na nas wplyw i bardziej nas szokuje. Jestem motocyklista - stracilem kilku znajomych w wypadkach na motocyklu badz tez w aucie... Najwazniejsze jest teraz to, by wyciagnac z tego jakies wnioski, przemyslenia - cenzura proponowana przez Ciebie nic, a nic nie zmieni! Pisalas, ze takie rzeczy mozna poogladac w telewizji - moze i mozna, pod warunkiem,ze ktos ja oglada. Dodatkowo zastanow sie dlaczego Policja przygotowala prezentacje z wypadkow, duzo bardziej drastyczna i prezentuje ja na szkoleniach dla kierowcow, ktorzy chca zmniejszyc liczbe punktow karnych na swoim koncie. Wiesz dlaczego? Bo drastyczne obrazy zapadaja w pamiec i maja wplyw na poprawe bezpieczenstwa. Przedstawione zdjecia sa ok. Nie ma w nich pozbawiania prywatnosci, cierpienia, makr ran czy innych obrazen, nie mozna zidentyfikowac ofiar. Mysle, ze Viper ma i takie zdjecia, skoro byl na miejscu wypadku i wlasnie z szacunku dla ofiar ich nie publikowal.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Justynko przestań zakładać nowe tematy już są chyba ze cztery w tym trzy założyłaś sama.

Tytuł: ...
rekrut
rekrut

Justyno po co tyle postow w jednym temacie?

wydae mi sie ze malo podrozujesz po polskich drogach - ich uzytkownicy sami prosza sie o wypadki - jak mozna na nich wplynac zeby zdali sprawe ze swojego zachowania, przezylas zagrozenie spowodowane przez warita bo mnie nie jednokrotnie dobry samochod, szybka reakcja i duze szczescie uratowalo bo jakis kretyn jechal rosto na mnie, a widzialas zwloki na drodze? po to sie o tym mowi zeby nastepnym tragediom zapobiec - uswiadom to sobie i sie nie wyglupiaj iloscia zakladanych tematow

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

przepraszam nie robie tego specjalnie:) jakos odruchowo kilika mi sie na nowy temat, nie spodziewalam sie wchodzac w temat ze zobacze takie zdiecia a co do konkurencyjnych portali to nie musze bo juz takowy powstal . Moi drodzy na ile takie zdiecia zapadna w pamiec? Skoro myslicie ze kierowcy ktorzy lubia szybka jazde zwolnia przez takie cos to jestescie nawini , a i owszem moze przez jeden dzien noga lekko odstapi od pedalu gazu ale na 2 kompletnie o tym zapomna a przynajmniej pomysla sobie ze to dotyczy wszystkich tylko nie ich i i wiem to nie dlatego ze jak to ktorys z panow powiedzial malo podrozuje tylko dlatego ze znam takich ludzi i wiem jak dziala ich psychika i wielki dobry potral z info nic tu nie pomoze , ale czy ktos pomyslal jak czuje sie rodzina poszkodowanego? jakos nikt mi jeszcze nie odpowiedzial na pytanie czy nadal by tak to bardzo popieral jak by sprawa dotyczyla kogos z jego bliskich!
Gdybym ja tutaj zobaczyla takie foty mojej mamy , brata czy kogolwiek bliskiego ....moze jestem przewrazliwiona.. ale wlascieil potralu swoim samochodem z parkingu juz by nie odjechal..

Tytuł: Re: ...
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Justyna pisze:
przepraszam nie robie tego specjalnie:) jakos odruchowo kilika mi sie na nowy temat

I potem równie odruchowo piszesz? I dopiero po kliknięciu "wyślij" nachodzi Cię refleksja?

Justyna pisze:
jakos nikt mi jeszcze nie odpowiedzial na pytanie czy nadal by tak to bardzo popieral jak by sprawa dotyczyla kogos z jego bliskich!

Ja Ci odpowiem: nadal bym tak bardzo popierał. I powtórzę się: na tych zdjęciach naprawdę nic nie widać! Nic! Kawałek czyjejś głowy - nie do zidentyfikowania czyjej.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

mrbyte pisze:
Justyna pisze:
nie do zidentyfikowania czyjej.

rogera

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

To ja wiem, bo wiem kto był pasażerem. Ale postronny widz nie wiem.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

zwroc uwage ze strona dodawanie nowego tematu niczym sie nie rozni od strony odpowiedzi na juz istniejacy
A skoro bys popieral to twoja sprawa , chyba nie miales jeszcze okazji stracic nikogo bliskiego skoro tak gadasz i nie wiesz jaki to jest bol.
Ja poczula bym sie z pewnoscia zbulwersowana... ale oczywiscie to jest forum i kazdy moze miec swoje zdanie

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Justyna pisze:
A skoro bys popieral to twoja sprawa , chyba nie miales jeszcze okazji stracic nikogo bliskiego skoro tak gadasz i nie wiesz jaki to jest bol.

Błąd. Mój ojciec zginął w wypadku samochodowym. Wiem co to znaczy.

Tytuł:
VIP
VIP

Chemical, co to jest:
Cytuj:
Moją pasją jest ZABIJANIE!
ZABIJANIE ludzi siekierą!
Moją pasją jest ZABIJANIE ludzi kur**!

:shock: :?:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Justyna daj sobie juz spokoj,nie dasz rady wpoic nam swoich racji...zdania na ten temat sa takie same,przestan robic niepotrzebne rozhisteryzowane sceny...

bombas3 pisze:
Chemical, co to jest:
Cytuj:
Moją pasją jest ZABIJANIE!
ZABIJANIE ludzi siekierą!
Moją pasją jest ZABIJANIE ludzi kur**!

:shock: :?:

Tez na to zwrocilam uwage,ale nie zapytalam,teraz przychylam sie do zapytania Bombasa ... Co to jest??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jak to ?? To jest jego pasja :wink:
Przecież napisał to wyraźnie.
Może coś mu się przyśniło ?
Może z czymś :wink: przesadził...?

Tytuł:
VIP
VIP

Pozostałe tematy zostały zamknięte i tu kontynuujemy dyskusję. Niestety chwilowo nie mogę kontynuować dyskusji gdyż jestem w Wałczu, ale wypowiem się odpowiadając na wielkie oburzenie Justyny, która za szelką cenę próbuje pokazać jak bardzo ją irytuje moje podejście do sprawy. Oprócz postów zamieszczonych na forum nie omieszkała wysłać mi na gg durne i obraźliwe teksty, których zadaniem było pewnie wyładowanie swoich uczuć.

Wypadek był i zdjęcia zostały opublikowane. Po poprzednich sytuacjach nauczyłem się już mniej więcej jakie zdjęcia filtrować zamieszczając material. Tym razem uważam, że ganicy nie przekroczyłem. Jeżeli weźmiemy pod uwagę to co powiedziałą Justyna na temat tego że nie chciała żeby ktoś oglądał jej zdjęć w internecie jak miałą wypadek odpowiedź brzmi: to nie siadaj za kółkiem po pijaku i jeździj ostrożnie, bo jak nie ja to ktoś inny opublikuje twoje zdjecia czy tobie się to podoba czy nie, bo łamaniem praw to nie jest.

poprzednie tematy mozna zobaczyć na:
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=1229
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=1231
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... 5&start=60

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.