krytyczny:
Cytuj:
Warto spróbować tak czy inaczej, potraktować to można zabawowo równie dobrze, dla relaksu a przy okazji również poruszyć ważne kwestie...
Ważne kwestie powiadasz?? Jakie to miałyby być Twoim zdaniem??? Stoimy na nierównych pozycjach, nie wiem czy zauważyłeś. Ja nie mogę traktować swoich wypowiedzi w sposób tak nieodpowiedzialny i luźny jak Ty, kolego, ...i dobrze o tym wiesz!!!
Co do formy, jak to określiłeś, "zabawowej" to mam niestety w tej materii smutne doświadczenia. Pewnego razu przy piwku powiedziałem komuś coś, czego powiedzieć być może nie powinienem a krótko po tym moje "stwierdzenie" znalazło się na tym oto forum.
Cytuj:
Optymista. Do tej pory Ci się specjalnie nie udawało.
Jeśli kończę dyskusję z Tobą na jakiś temat i nie odpowiadam, to po prostu dlatego, że w moim przekonaniu temat jest już wyczerpany, moje stanowisko jasno sprecyzowane i dalsza wymiana zdań jest zbędna. Jeśli natomiast Tobie wydaje się, że nie odpowiadam dlatego, ponieważ czuję się pokonany przez Ciebie to ,....może to ja powinienem powinszować Ci,...
OPTYMIZMU i niczym nie zmąconego ( i w moim przekonaniu
nieuzasadnionego) przekonania o swej "wielkości"
Cytuj:
Mam nadzieję że to nie nerwowy chichot...
Ależ zapewniam Cię, że nie był to ani chichot, ani nerwowy. W cudowny sposób rozbawiłeś mnie swoim pomysłem i dobry humorek nie opuszczał mnie, dzięki Tobie w dużej mierze, przez cały dzisiejszy dzień. I za to serdecznie dziękuję!!!