Wczoraj założyłam nowy temat:
-Kto w Zgorzelcu robi w miare tanio strony internetowe.
Prosiłam o polecenie kogoś kto dla stowarzyszenia kulturalnego ( nie dla firmy tylko dla organizacji pożytku publicznego) zrobiłby tanio stronę internetową.
Dzisiaj temat jest już wycięty przez admina, w priv admin mi to w ten sposób wyjaśnił:
Cytuj:
na przyszłość proszę nie zamieszczać tego typu ogłoszeń drobnych, gdyż od tego jest katalog firm, a "tanie" strony godzą w interes naszych reklamodawców, a więc firm, które płacą w Zgorzelcu podatki.
admin,
Uczciwiej by było gdybyś adminie taką informacje podał w wątku i zamknął go, a nie wycinał go i poza plecami sprawę wyjaśniał.
Rzetelność dziennikarska wymaga należytej staranności. Prawda?
PYTAM się w takim razie ?
Jak się ma do tego temat:1. DOBRY GINEKOLOG W ZGORZELCU
I opisywanie po nazwiskach lekarzy np.
Cytuj:
Korchutowa to baba, której życzę tyle samo stresu , ile moja żona przeżyła po wizycie u niej. Przecież ona u wszystkich kobiet widzi tylko raka i nic więcej.
Cytuj:
Dr Pawełkiewicz też jest specjalistą i dobrym człowiekiem ,a jeżeli można mieć zastrzeżenia ,to właściwie tylko do jego wyglądu.Nie polecam natomiast dr Korchutowej ,wystrzegajcie się jej kobietki ,bo ona w swym zawodzie ani człowieczeństwem ,ani powołaniem nie grzeszy.
Cytuj:
a więc do doktora Zosika więcej nie zawitam [b]gdyż czułam się jak zarzynana świnia na taśmociągu, nie będę wyjaśniać o co chodzi bo nie jest to miejsce na wyjaśnienie.
Cytuj:
Na sam wyglad Pawelkiewicza mozna dostac odruchu wymiotnego heh. Zdazylo mi sie go widziec w szpitalu jak szedl do pacjentki w fartuchu umazanym krwia. Bleee. Od razu wyobraznia dziala! Opinie na jego temat slyszalam rozne, jedne kobiety chwala, inne nie. Ostatnio jakos slysze same negatywy.
Ankieta :
Którego ginekologa polecasz?2.AGROWCZASY:
Cytuj:
Zakładając ten temat mam nadzieję dowiedzieć się gdzie można spędzić czas obcując z przyrodą z dala od miejskiego zgiełku i tysięcy ludzi. Czas wydaje się odpowiedni, aby zastanowić się nad miejscem letniego, a może wiosennego wypoczynku na łonie natury
3.INTERNET W ZGORZELCU I OKOLICACH
Cytuj:
czy ma ktos internet w tomkowie?jestem krotko przed tym zeby sobie u nich podlaczyc neta ale niewiem czy sie oplaca.mam zamiar wziasc predkosc 128.moze ktos mi powie jak wyglada ta predkosc w rzeczywistosci!?szybko sie sciaga/szybko sie strony buduja?
i ankieta
Cytuj:
Który zgorzelecki dostawca Internetu jest wg Ciebie najlepszy ?
4.Ślub i wesele...
...czyli polecane przez Was lokale, kamerzyści i wszystko co związane z tematem
5.Najlepsze restauracje
Cytuj:
Piszcie o ulubionych restauracjach, ich specjałach, no i o cenach, rzecz jasna.
itd.
No to jak to jest ? Można pytać jw. a nie można zapytać o kogoś kto robi strony internetowe ,bo można taka informację znaleźć w katalogu firm, a czy podawane ceny wyżej wymienionych wątkach to nie godzą w interes firm, lekarzy itp.? Gdzie tu sens i logika?
A może zrobić ankietę - KOGO POLECASZ DO ZROBIENIA STRONY INTERNETOWEJ
Równi i równiejsi. Normalnie fowark.
![]:->](./images/smilies/077.gif)