Blog180 nie mylisz się
Zabrałem głos w temacie latarni.
Zabrałem głos w temacie projektu, który od samego początku był do pupki a osoba, która ma nadzór nad tym aby bubla nie puszczać do realizacji odwala knoty i wali kaczany zbolałe wprowadzając okropeczne oświetlenie do naszego miasta.
W związku z powyższym ja mam coś do Cebuli, Ty powinieneś mieć i wszyscy, którzy zapłacili za ten bubel powinni mieć coś do Cebuli.
Nie sądzisz chyba, że będziemy załamywać ręce i biadolić, jakie to złe oświetlenie jest w Zgorzelcu.
Jeśli możliwym jest znalezienie winnych złego oświetlenie to wydaje mi się chyba słusznie, że trzeba napiętnować ich i przestrzec innych aby nie dawali się w kanał wpuszczać zatrudniając nieodpowiedzialne osoby.
Nie wyobrażam sobie, że taki jegomość po zmarnotrawieniu moich pieniędzy pójdzie gdzieś indziej i będzie walił knoty.
Blog180 … no trochę wyobraźni.
A moze boli Cię może prawda?????
Nowych wątków nie mam zamiaru zakładać bo sami je założycie ku chwale Zgorzelca.
Jak admin zacznie mnie ciąć … to pójdę tam, gdzie jest wolność słowa.
Co do pytania o inne knoty Cebuli to sądzę, że rzeczywiście nie ma co w temacie oświetlenie wyciągać knotów, które dał Cebula w innych tematach, a jemu podległych. Nie lubię buraków …….. o przepraszam nie lubię cebuli i czosnku. A co do Cebuli nic nie mam. Niech sobie żyje. Cebula to sezonowe warzywo.
Admin !!!!! możesz moje pytanie o buble Cebuli wyciąć w poprzedniego postu i nie będę miał Ci tego za złe.
pozdrawiam