Nadine, Nie jestem niczyim adwokatem. A jakbym miał być to raczej Twoim by bronić Ciebie przed osobami, które mogą zasypać Cię postami, że nie zainteresujesz sie tematem, o którym piszesz i piszesz bzdury
To może pare inforamcji wyjaśnijących. Organizatorem Streetballu w mieście nie jest burmistrz czy Urząd Miasta!!! Streetball organizuje
stowarzyszenie (nie pamiętam nazwy) które od samego początku to organizowało. A jak wiadomo
stowarzyszenia są organizacjami pozarządowymi czyli nie mającymi nic bezpośrednio wspołnego z żadną władzą w Polsce. Proszę, zwrócicie się o informacje na temat streetballu do pani Kosickiej, która jest jedną z osób która od początku się tym zajmuje. Burmistrz miasta może co najwyżej być sponsorem tej imprezy. Organizowac to on sobie może... grilla dla znajomych

Pytałem wcześniej o informację bo myślałem, że może burmistrz oświadczył, że np. nie pozwoli na zamknięcie ul. Warszawskiej gdzie to się odbywa. Z tego co czytam to gadacie o plotkach, które ktoś rozpuszcza.
Nadin, opowiedź mi o swojej działalności społecznej. Może bym się przyłączył

[/b]