Dzisiaj jest 13 maja 2025, 5:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

Zacznę grzecznie.
Teeeeeeeee Adminnnn… :grin:

Mam propozycję.
Poważną propozycję.

Admin napracowałeś się. Stworzyłeś forum dla „władzuni” ułatwiając im kontakt z pieprzoną „szarą masą”, jaką i ja jestem a „władzunia” ma Cie w pupie to mi obojętnym kalafiorem zwisa.
TY, chcąc przysłużyć się społeczeństwu latasz za nimi, jak kot z chorym pęcherzem, i starasz się wetknąć im do gardła to, co najchętniej użyliby do czynności podefloracyjnej (o sranie mi chodziło).

To, natomiast, że ja i takie głupki jak ja uwierzyły deklaracjom i wypisują tutaj dyrdymały, których poza nimi nikt nie czyta, jest faktem i wkurza mnie absolutnie. Czasami któryś donosicieli zabierze stąd i położy na biurku „władzuni” informację, że „szary lud” trzeba obłaskawić pieprzonym dobrym słowem o to wszystko z ich strony.

W związku z tym, że niejaki Gronicz o imieniu Rafał, mając w pupie wcześniejsze obiecanki, macanki, nie pokazuje się tutaj, nie odpisuje, traktuje Ciebie, wg mnie, jak hmmmmmmmm _ _ _ _ _ , nas jak _ _ _ _ _ , stawiam, na początek wniosek o zawieszenie wpisów tematycznych na tym forum.

Niech jeden z drugim wie, od kiedy nas mają w pupie.
Podczas kolejnych wyborów im przypomnę.

Uważam, że nie będzie źle w ten sposób ukarać „władzunię”.

KTO MNIE POPIERA

I CHCE NA POCZĄTEK ZABLOKOWANIA MOŻLIWOŚCI WPISÓW PRZEZ BURMISTRZA.
NIECH SIĘ WPISUJE

Podkreślam.
Na początek wyrzućmy go z forum. No może zawieśmy.

Pozdrawiam
Ball Kani

pismak
pismak
Awatar użytkownika

popieram taką inicjatywę przeciw populistycznej władzy :) :smt028

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Oczywiście! Przesłuchanie należy definitywnie zaczynać od wyrwania języka!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Po mojemu to burmistrz sam się wyrzucił. Trudno wyrzucić kogoś kogo nie ma....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

właśnie, sam się wyrzucił choć czuję że nie zostanie wybrany nan przyszłą kadencję bo ludzie na niego plują niemiłosiernie ( najwyżej że będzie mała frekwencja i wiekszosć głosów zostanie " kupionych") :) :P

Tytuł:
VIP
VIP

Ball Kani. Ostrzeżenie za wulgaryzmy. Co do treści... no cóż... z elokwencją nie zabłysnąłeś, choć w kilku miejscach można podjąć próbę przychylenia się do pewnych stwierdzeń. Jednak ogólnie uważam, ze post jest napisany bez zastanowienia, a ty lubisz tylko sobie pokrzyczeć i nic nie robisz w tej sprawie tylko czekasz, aż ktoś zrozumie i zrobi to za Ciebie.

Żeby nie było, że jestem stronniczy zadam pytanie do uczestników: zamknąć temat ?

Tytuł:
pismak
pismak

Nh

Ostatnio zmieniony 30 sty 2012, 0:04 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

mieszczuch pisze:
NIE. Obowiązuje wolność słowa, a "wulgaryzmy" są bardzo delikatne.
I tu jestem jak najbardziej za, forum jest po to żeby wyrażać swoją opinię a nie zamykać temat za tematem.A jeśli chodzi o Pana Gronicza kiedyś była mowa o nowych boiskach z tartanu do końca roku szkolnego bodajże.Na chwilę obecną boisko buduje się koło Emilki ale np. Norwida, czy też SP5 tam jest bardzo dużo sympatyków koszykówki.Dzień w dzień przychodzi czasami ponad 20 osób a kosz tylko 1 który spełnia najmniejsze normy.Cóż pozostaje czekać nic nie można na siłę ale mam nadzieję, że wreszcie te boiska zostaną zmodernizowane i nie będzie już przesiadywania 30min na murku tylko żeby sobie porzucać do kosza;/

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ball Kani:

Rozumiem Twoje rozgoryczenie,...biorąc pod uwagę wcześniejsze posty dot. Pana Cebuli i zajmowanego przez Niego stanowiska,... ale powinieneś zapanować na emocjami i nieco chłodniej rozważyć wszelkie za i przeciw tego pomysłu.

Żeby głębiej nie wchodzić w temat,...proponuję zamknąć go i przestrzec wszystkich użytkowników, przed pochopnymi wnioskami dotyczącymi blokowania wszelkich wypowiedzi lub ich braku.

Jeśli akceptujemy fakt istnienia demokracji, wszelka cenzura, w tym znaczeniu blokowanie wypowiedzi, która jest również,..wypowiedzią, jakkolwiek rozmaicie interpretowaną,...jest z gruntu jej łamaniem!!!
Krzyk, wrzask,...piętnowanie decyzji które z racji zablokowania nie mogą być dementowane czy prostowane przez Burmistrza,...??? Czy to jest wyjście?

Ball Kani,....różne bzdury już tutaj wypisywano,...ale równie idiotycznej nie pamiętam!!!

Jeśli chcemy być poważnym forum, którego ambicją jest wpływanie na politykę, jakąkolwiek, uprawianą przez władze miasta, wykasujmy w ogóle ten temat i wypowiedź autora,...

Chciałbym być przy tym dobrze zrozumianym,....
Uważam, że brak kontaktu z mieszkańcami na tym forum, do którego Burmistrz Gronicz się zobowiązał, jest poważnym błędem i podważeniem zasady wiarygodności!!!!
Mam nadzieję,...że to czasowy, mający uzasadnienie natłokiem pracy,... błąd,... :(

Tytuł:
obserwator
obserwator

Przekorny moim zdaniem powinieneś iść do lekarza od pamięci. Niech Ci ją wydłuży albo poproś kogoś, żeby Ci przeczytał forum w kolejności chronologicznej a przekonasz się że moja sugestia jest słuszna. To w stosunku do niektórych poprzednich idiotycznych wypowiedzi. A moze Ty poprostu nie rozumiałeś poprzednich niektórych wypowiedzi? Dobra. Koniec z darmową poradą lekarską dla Przekornego. :grin:

przekorny pisze:
Rozumiem Twoje rozgoryczenie,...biorąc pod uwagę wcześniejsze posty dot. Pana Cebuli i zajmowanego przez Niego stanowiska,...

Nie rozumiesz nic ale nic to nie szkodzi. Ty jesteś Przekorny a ja nie staram się być złośliwy. :grin:
Przekorny, mnie Cebula interesuje tyle, co przedwczoraj zjedzone truskawki. Poprostu od czasu do czasu klient daje ciała swoimi posunięciami albo brakiem tych posunięć, że żal ściska moją ulubioną część ciała. Dla mnie on może być, ale na swoim. Za moje pieniądze nie powinien błaźnić urzędu. I tyle. Wyrażam jasno swoje zdanie i będę wyrażał w myśl demokracji opinię o jakości wykonywanej pracy przez klienta postawionego nieopacznie na stanowisku urzędniczym.

przekorny pisze:
Jeśli akceptujemy fakt istnienia demokracji, wszelka cenzura, w tym znaczeniu blokowanie wypowiedzi, która jest również,..wypowiedzią, jakkolwiek rozmaicie interpretowaną,...jest z gruntu jej łamaniem!!!

Tu znowu nic nie zrozumiałeś.
Jeśli ktoś ma mnie w pupie (a przyrząd ten nie jest wulgarny) to zaproponowałem, żeby miał takie same prawa, jak każdy z nas.
To, że admin ułatwił mu odpowiedzi na zadawane przez nas pytania, to wydawało mi się doskonałym posunięciem. Potwierdził to zresztą sam zainteresowany.
Trzeba nam jednak wiedzieć, że tak samo jak słomiany ogień został rozpalony, tak samo szybko wygasł.
Demokracja nie ma tu nic do rzeczy. Nikt mu nie blokuje dostępu do forum. Mnie co najwyżej można zablokować dostęp ale z zupełnie innych powodów.

Niejaki Gronicz, chwilowo zwanym burmistrzem, olał nas zupełnie.
Nie jest tłumaczeniem, że nie ma czasu.

Przekorny Ty nie chcesz zrozumieć, jakie zadanie ma urzędnik wybrany przez ludzkość i co znaczy jego słowo i jego obietnica.

Jak będą wybory, to zobaczysz cudowne wydłużenie doby.
Nagle znajdzie się czas na załatwienie spraw mieszkańców (znowu jakiś chodnik wyremontują albo postawią jakieś durnowate latarnie oświetlające niebo a nie ulice i chodniki) znajdzie czas na chodzenie po forum i nie tylko tym forum ale i pozostałych. NIE WOLNO PRZECIEŻ ZADNEGO WYBORCY POMINĄĆ !!!!
Każdy może przecież postawić krzyżyk przy danym nazwisku.

Niech się wypowiada na tym forum, jak każdy inny.
Trzymanie wątku pod tytułem i zgodne z poniższą instrukcją :

Cytuj:
Jeśli Rafał Gronicz - pytania i odpowiedzi
zasady wypowiedzi na tym dziale: konkretne pytanie. Każde pytanie ma mieć osobny temat. Pytania niepełne będą usuwane.

stają się, po przerzeanalizowaniu idiotyczne.

Banda oszołomów najpierw zadaje pytanie, później inne oszołomy odpowiadają. Prowadzona jest dyskusja przez osoby merytorycznie nieuprawnione do odpowiedzi.
A miały być tylko PYTANIA ......

Przekorny wiesz co to jest pytanie?
Jest to zdanie zakończone znakiem zapytania ... o takim ? a jak żle widzisz, to masz ? .
Widzisz, jak się poświęcam?

Wniosek.
Zmienić instrukcję do wątku. Wprowadza w błąd uczestników liczących na wypowiedź zainteresowanej osoby a dostaje głupkowate dyskusje forumowiczów.
W takim wątku nie chciałbym innych odpowiedzzi widzieć niż zainteresowanego.
W takim wątku powinny pozostać tylko nasze pytania.
Wg mnie wątek zatracił swój sens przez wpisywanie się z odpowiedziami bandy.
Likwidacja, lub zablokowanie tego wątku ma być karą za czcze obietnice.
Zrozumiał????
I nie tłumacz "władzuni". Dzień bez wazeliny, jest dniem straconym?

Kasowanie moich wypowiedzi nie należy całe szczęście w myśl demokracji Przekorny do Ciebie.
Nie chce mi się robić wycieczek osobistych. Nie to forum
A poza tym, to ja się nie boję. :grin:

pozdrawiam
Ball Kani

ps.
Czy mnie się wydaje, czy uczestniczę w teatrze marionetek? :grin:

:grin: :grin: :grin:
znowu się przez Was spóźnię :grin:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Proponuje wypowiedzi Bell KAni przenieść do nowego działu okratowanego jak w zoo dla niebezpiecznych zwierząt.
Ta jak ją nazywasz "banda głupkowatych forumowiczów" będzie głosowała gremialnie na Gronicza , Fiedorowicza albo na cokolwiek zeby ustrzec sie dostania się do władzy czy wogóle do urzedu takich ludzi jak Bell Kani. Juz widze jak wygladałby decyzja wydana przez urzednika Bell Kanii dla głupkowatego petenta. Zaczynałaby sie od urzadzenia niewulgarnego na pierwszej stronie.
Ja głupkowaty forumowicz uważam ze żadna demokracja nie usprawiedliwia takich postów , obrażanie i sypanie wulgaryzmami nie jest oznaką demokracji tylko chamstwa, prostactwa i głupoty.

Tytuł:
obserwator
obserwator

bog180 pisze:
Ta jak ją nazywasz "banda głupkowatych forumowiczów" będzie głosowała gremialnie na Gronicza , Fiedorowicza albo na cokolwiek zeby ustrzec sie dostania się do władzy czy wogóle do urzedu takich ludzi jak Bell Kani.

Ale ja do tej andy należę.
Ja się z tą bandą utożsamiam.
Boli mnie to, że nic nie mogę zrobić w sprawie.
Boli mnie to, że musze czekać aż cztery lata (no już teraz mniej) aby naprawić swój błąd.

Czy to nie wystarczający powód do frustracji?

pozdrawiam
Ball Kani

Bog w sumie, to nie pcham się do władzy.

A że jestem krwiożerczo wulgarny to ... takim mnmie trzeba kochać.

Wydaje mi się, że lepszy wulgarny cham niż skurczybyk o miłej aparycji wsadzający nóż w plecy z uśmiechem.
Wbrew pozoron Ty wiesz co się możesz spodziewać po chamie. Nie jest to już tak oczywiste po "garniturku""

I CHCIAŁBYM ABY MNĄ RZĄDZILI MĄDRZY :grin: :grin: :grin:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ball Kani pisze:
lepszy wulgarny cham niż skurczybyk o miłej aparycji wsadzający nóż w plecy z uśmiechem.

:smt023
ja tez jestem za tym by pytania do burmistrza przesunąć do zwykłego forum, a jak sie jakieś konkretne pytanie wykluje, to można nawet pismo wysłać :smt026 (Alex nawet ma specjalny wzór z logo forum :grin: )

Tytuł:
rekrut
rekrut

:)

Ostatnio zmieniony 15 cze 2007, 17:50 przez życzliwy_on, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cóż,..czy będę krytykował poczynania obecnej władzy czy nie,..zdecydują ich działania i moje własne widzimisię.
Cóż Ty możesz wiedzieć o moim doświadczeniu,...anonimie???

Pomysł z zablokowaniem po prostu wydał mi się idiotyczny,...bo być może właśnie to ułatwiłoby późniejsze,... wytłumaczenie braku wypowiedzi.

Co do Ciebie,...nick wskazuje na wcześniejsze bogate doświadczenia w,..podpisywaniu się nim pod różnymi bzdurami. ;-)

Zapewne nigdy nie ujawnisz się,..więc od razu kończę z Tobą jakąkolwiek polemikę. ]:->

Swoją drogą,...znowu kolejna, niesprawdzona bzdura,...
Nie jestem kierownikiem administracyjnym,... :grin:

Tryskasz jadem którego źródła nie jestem w stanie, na dzień dzisiejszy, umiejscowić.
I założę się, ze nie odważysz się nigdy rzucić mi w oczy swoich,.... teorii. Prawda??? :smt021

Tym właśnie różnimy się,..ja wszelkie słowa krytyki, jakie przed i po wyborach umieszczałem tutaj,...wielokrotnie powtarzałem adresatom prosto w nos.
Ale zgaduję,..że Ciebie nie stać na tego typu działanie,...człeczku,..życzliwy,.. :smt082

:smt044 :smt082

Wyczuwam rozgoryczenie,...i chyba tylko jedna osoba mogłaby w ten sposób je okazać,...
Żałosna,....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.