Dzisiaj jest 13 maja 2025, 8:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

chciałbym pozdrowić osobę która zamieszczała poniższe ogłoszenie.
http://www.bip.zgorzelec.iap.pl/7347,74 ... t6670.html
Ciekawi mnie co to są 'programy ORC', 2 różne programy programy 'Morel'(!) oraz 'Draw' oraz spytać co to jest 'Exel'.
Gratuluję również znalezienia kandydata który spełnia jakże codzienne wymogi formalne - wykszt. średnie informatyczne i wyższe turystyczne :D

Ostatnio zmieniony 01 sie 2007, 21:25 przez petec, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

czy ja śnię ? ludzie, to nowy zgorzelec ? to przecież to samo co za fiedii !!!!!!!!!!
tam sie wszystko mogło zdarzyć, nawet kierownik w jednostce bez matury . a teraz proszę : średnie informatyczne i wyższe turystyczne. co ważniejsze ? turystyka czy informatyka ? przecież dzisiaj przecietnie inteligentny gość ma wiedzę na poziomie sredniej informatycznej i nie musi do tego kończyć specjalnej szkoły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A moze ci, co pracują teraz w UM tego nie wiedza ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Petec chyba usunęli już to ogłoszenie ;p

Tytuł:
obserwator
obserwator

poprawione

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ogłoszenie jest sygnowane nazwiskiem burmistrza Gronicza, no cóż jacy urzędnicy takie ogłoszenia.

jednocześnie okazało sie, że burmistrz nie tylko nie odpowiada na pytania na tym forum ale również go nie czyta...

pozdrawiam pana Łukasza, bo ciężką prace ma przed sobą.

[ Dodano: Czw Sie 02, 2007 10:18 am ]
petec pisze:
Ciekawi mnie co to są 'programy ORC'

za Wikipedią: Ork (ang. Orc) - słowo z łaciny oznaczające demona lub istotę ze świata podziemnego.
:smt044 :smt044 :smt044

Tytuł:
obserwator
obserwator

mnie to jusz grabie opadajom Q2 do dópy s takimi fahofcami

Jak będę czytał takie dyrdymały, jak te zamieszczone na stronach BIP Zgorzelca to w końcu doczytam się, że urzędnik ma cztery rączki i dwie głowy )))))).

Czy ja mogę dostać bana i zakaz wchodzenia na stronę BIP Zgorzelec? Czy mogą dostać bana wszyscy, którzy chcieliby tam wejść.
Lepiej zamknąć stronę niż wstydzić się za burmistrza i jego grupę.
NAŚMIEWAJĄ SIĘ Z NAS JUŻ NA CAŁYM ŚWIECIE !!!
Moji koledzy cieszą się, że uciekli z miasta rządzonego przez takich fachowców. W końcu ucieknę i ja.

Cytat ze strony:

„Pakiet Office (Exel, Word, Publisher); znajomości biegłego posługiwania się programami komputerowymi: Adobe Photoshop, Morel, Draw; obsługi programów ORC, umiejętności przygotowania stron internetowych, zarządzania panelem administracyjnym w portalach typu CMS; umiejętności oceny i wykorzystania walorów turystycznych regionu; znajomości rozporządzenia Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie Biuletynu Informacji Publicznej.”

Mam prośbę Szary zmotłoszony ludu pracujący miast i wsi.
Wytłumacz mi proszę co autor miał na myśli pisząc zdanie o biegłym posługiwaniu się programem komputerowym Morel ..... też chciałbym biegle posługiwać się Morelem i brzoskwinią

Co to Draw? Ja takiego czegoś nie znam.
I chyba nikt nie zna, więc nie będzie możliwe znalezienie kogokolwiek.

Jeśli ogłoszenia piszom takie bezmuski to nie dziwię się dlaczego ten uszont podupada.

JAKI BURMISTRZ TACY URZĘDNICY !!!!!!!!!!

Za komuny obowiązywała ponoć zasada, że ludzie od roboty, byli od roboty i nigdy nie awansowali ale też żadna władza ich się nie pozbywała, bo byli od roboty i na niej się znali. Od brania pieniędzy była garstka i ona się zmieniała przy zmianie władzy.
W chwiuli obecnej prawdopodobnie nabrano tulu fahofcuf, że nie ma kto pracować ale do piniondzy to som wszystkie.

Wg wszelkich znaków na zieni i niebie to takie ogłoszenie zostało podpisane przez burmistrza.
Wniosek.
Burmistrz nie wie co podpisuje.
Nie zna się na niczym i podpisuje wszystko to, co mu podsuną.

Ja zrobię print screen strony i poczekam.

A MOŻE KTOŚ PODSUNĄŁBY BURMISTRZOWI JEGO REZYGNACJĘ ZE STANOWISKA?

Pewnie podpisałby nie wiedząc nawet, co podpisuje wzorem innych rzeczy albowiem już dzieci w przedszkolu wiedzą, co to jest Morel i Draw.

SZARY LUDU odpowiedz:
Czy jeśli warunki wstępnej selekcji są do pupki, to cały nabór jest zdupcony?

Za nasze pieniądze oczywiście te zabawy się robi i nikt tego nie kontroluje.
Nikt nie odpowiada

pozdrawiam
Ball Kani

Tytuł:
obserwator
obserwator

a co do 'programów ORC' sprawa wypozycjonowała się na 1szym miejscu w google ;)
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=program+ORC&lr=

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Czy zauważyłeś ze wypozycjonowało ci sie bip um Zgorzelec?
Mysle że chodziło o Oracle

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Pierwsze dwa linki to Zgorzelec BIP i nasze forum :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

a mi się nasze forum nie pokazuje...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jak nie kopniesz w D U P Ę :grin:

To nic nie zrobią.

Nadal cytat ze strony( poprawiony już kilkakrotnie):

„Pakiet Office (Ecxel, Word, Publisher); znajomości biegłego posługiwania się programami komputerowymi: Adobe Photoshop, Corel, Draw; obsługi programów OCR, umiejętności przygotowania stron internetowych, zarządzania panelem administracyjnym w portalach typu CMS; umiejętności oceny i wykorzystania walorów turystycznych regionu; znajomości rozporządzenia Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie Biuletynu Informacji Publicznej.”

TY NIEUKU, który prawdopodobnie po znajomości dostał się na urzędniczy stołek i przygotowujesz mierne pisma miernemu burmistrzowi, tu zwracam się do osoby odpowiedzialnej za przygotowanie pisma, które podpisuje burmistrz ucz się. W końcu to jest jedyny czas, kiedy możesz się czegoś nauczyć. Prawdopodobnie w okresie edukacyjnym rzucałeś kamieniami w szkołę i w pupie miałeś naukę a teraz my wszyscy ponosimy tego skutki i staramy się Ciebie nauczyć ale nie dla Twojego dobra, lecz ze względu na to, że prezentowane przez Ciebie rzeczy na oficjalnych stronach Urzędu Miasta Zgorzelec przyniosły nam do tej pory tylko i wyłącznie poniżenie w świecie i wstyd w Polsce.
Śmieją się z nas ludzie, bo urzędnicy nie znają się na podstawowych obowiązkach, do których zostali postawieni na stołkach. :grin:
Będą śmiać się nadal, jeśli takie rzeczy będziemy publikować.

Ponieważ akurat mnie czytasz, i reagujesz na zasadach odruchów Pawłowa, to mam jeszcze jedną prośbę:

Skup się.

Mocno się skup.

Ale nie popuść przy tej koncentracji.

A teraz spójrz na cytat u góry.
Widzisz na czerwono zaznaczone dwa wyrazy?

To teraz delikatnie usuń przecinek rozdzielający te dwa wyrazy.

Teraz z najwyższą starannością zbliż się do spacji rozdzielającej te dwa wyrazy i też ją wykasuj.

Nie bój się, że powstały twór będzie miał taki głupawy wygląd.

Pójdź na stronę:
http://apps.corel.com/int/pl/
to strona autorska programu

tam zobaczysz jeszcze lepszy wygibas, a mianowicie to:
CorelDRAW

Jeśli otrzymałeś podobny wyraz, to jest już dobrze. Jeśli nie, kombinuj dalej od początku.

Wg wszelkich oznak na ziemi i niebie to właśnie o ten program Tobie chodziło i znajomość jego była warunkiem koniecznym do spełnienia.

Pozwól, że powstanie nazwa składająca się z dwóch wyrazów

Na Twoim miejscu to ze wstydu obiłbym się własną pięścią.
Zwolniłbym się z urzędu, ogolił pod pasem i poszedł do szkoły.

Moja rada na przyszłość. Jak będziesz miał opracować jakieś pismo, to zwróć się najpierw do osoby, która się starała o posadę ale ze względu na brak znajomości nie dostała stołka, ona Ci to zrobi z pewnością za darmo albo bardzo tanio a TY i nasze władze na ignorantów tematycznych wychodzić nie będą

Ciekawi mnie czy burmistrz za każdym razem podpisuje to pismo. Ja na jego miejscu już po pierwszej pomyłce wywaliłbym takiego pracownika na zbity pysk. W końcu pokazał w tym piśmie kompletną nieznajomość informatyki u burmistrza. :grin:
We wtorek ma być jakieś posiedzenie, zapytam z ciekawości burmistrza ile razy podpisywał to pismo. :grin:
Jak powie, że raz, to znaczy, że osoba tutaj zmieniająca treści, robi to bezprawnie.

Nie dziwię się teraz, że jako ignorant tematyczny, dyletant kompletny, w czasie kampanii wyborczej mógł bełkotać coś o tanim albo bezpłatnym Internecie. W końcu, jak się na czymś ktoś nie zna, to mówi, co mu ślina na język przyniesie. :grin:

Pozdrawiam
Ball Kani

Znowu zrobiłem print screen do wykorzystania na później

a tak z ciekawości mam pytanie:
Na czym zna się nasz burmistrz?
Bo nie wiem

Tytuł:
obserwator
obserwator

bog180 pisze:
Czy zauważyłeś ze wypozycjonowało ci sie bip um Zgorzelec?
Mysle że chodziło o Oracle

na 100% chodziło o to: http://pl.wikipedia.org/wiki/OCR
siem literki przestawiły Jedynie Słusznemu Edytorowi.
Zresztą w linku podanym przez Ball Kani juz jest poprawione.
A Ecxel się pisze "Excel" Szanowny Edytorze.
Zresztą wszystkie błędy podano w 1szym poście.

Tytuł:
rekrut
rekrut

SŁUCHAJCIE, ALE CZY JA DOBRZE TO WIDZE?? OGŁOSZENIE JEST DODANE NA STRONIE 3.08.2007(100% WCZEŚNIEJ GO NIE BYLO BO SLEDZE TE OGŁOSZENIA SYSTEMATYCZNIE), A LISTA KANDYDATÓW ZROBIONA JEST DNIA 31.07.2007? ZWATPIŁAM PRZYZNAM SZCZERZE, BO OGŁOSZENIE WAŻNE JEST NIBY DO 17.08.2007, TO Z KAD TA LISTA? WYPROWADŻCIE MNIE Z BLĘDU PROSZE...

Tytuł:
rekrut
rekrut

ok wyprowadzam cię z błędu
SKĄD TA LISTA - a no z kątowni
ąęóśłćńżź się nie będę czepiał ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ale ty Ball Kani się czepiasz, jesteś bardzo upierdliwy w tym temacie. A może Ty jesteś sfrustrowany , bo sam chciałbyś na to stanowisko, tylko kto takiego chama zatrudniłby u siebie w pracy....... :P :P . Nie przyszło ci do głowy, że może ktoś popełnił zwykłą literówkę przy pisaniu..... Czepiasz się tego Łukasza czy jak mu tam, a to nie jego wina tylko tego co pisał. Skończ już ten temat bo to jest już nudne.

Dodano: Nie Sie 05, 2007 8:36 pm
nie bądź taki wkurzony, życie jest takie piękne i nie warto się tak przejmować pierdołami...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.