Jak nie kopniesz w D U P Ę
To nic nie zrobią.
Nadal cytat ze strony( poprawiony już kilkakrotnie):
http://www.bip.zgorzelec.iap.pl/7347,74 ... t6670.html
„Pakiet Office (Ecxel, Word, Publisher); znajomości biegłego posługiwania się programami komputerowymi: Adobe Photoshop,
Corel, Draw; obsługi programów OCR, umiejętności przygotowania stron internetowych, zarządzania panelem administracyjnym w portalach typu CMS; umiejętności oceny i wykorzystania walorów turystycznych regionu; znajomości rozporządzenia Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie Biuletynu Informacji Publicznej.”
TY NIEUKU, który prawdopodobnie po znajomości dostał się na urzędniczy stołek i przygotowujesz mierne pisma miernemu burmistrzowi, tu zwracam się do osoby odpowiedzialnej za przygotowanie pisma, które podpisuje burmistrz ucz się. W końcu to jest jedyny czas, kiedy możesz się czegoś nauczyć. Prawdopodobnie w okresie edukacyjnym rzucałeś kamieniami w szkołę i w pupie miałeś naukę a teraz my wszyscy ponosimy tego skutki i staramy się Ciebie nauczyć ale nie dla Twojego dobra, lecz ze względu na to, że prezentowane przez Ciebie rzeczy na oficjalnych stronach Urzędu Miasta Zgorzelec przyniosły nam do tej pory tylko i wyłącznie poniżenie w świecie i wstyd w Polsce.
Śmieją się z nas ludzie, bo urzędnicy nie znają się na podstawowych obowiązkach, do których zostali postawieni na stołkach.
Będą śmiać się nadal, jeśli takie rzeczy będziemy publikować.
Ponieważ akurat mnie czytasz, i reagujesz na zasadach odruchów Pawłowa, to mam jeszcze jedną prośbę:
Skup się.
Mocno się skup.
Ale nie popuść przy tej koncentracji.
A teraz spójrz na cytat u góry.
Widzisz na czerwono zaznaczone dwa wyrazy?
To teraz delikatnie usuń przecinek rozdzielający te dwa wyrazy.
Teraz z najwyższą starannością zbliż się do spacji rozdzielającej te dwa wyrazy i też ją wykasuj.
Nie bój się, że powstały twór będzie miał taki głupawy wygląd.
Pójdź na stronę:
http://apps.corel.com/int/pl/
to strona autorska programu
tam zobaczysz jeszcze lepszy wygibas, a mianowicie to:
CorelDRAW
Jeśli otrzymałeś podobny wyraz, to jest już dobrze. Jeśli nie, kombinuj dalej od początku.
Wg wszelkich oznak na ziemi i niebie to właśnie o ten program Tobie chodziło i znajomość jego była warunkiem koniecznym do spełnienia.
Pozwól, że powstanie nazwa składająca się z dwóch wyrazów
Na Twoim miejscu to ze wstydu obiłbym się własną pięścią.
Zwolniłbym się z urzędu, ogolił pod pasem i poszedł do szkoły.
Moja rada na przyszłość. Jak będziesz miał opracować jakieś pismo, to zwróć się najpierw do osoby, która się starała o posadę ale ze względu na brak znajomości nie dostała stołka, ona Ci to zrobi z pewnością za darmo albo bardzo tanio a TY i nasze władze na ignorantów tematycznych wychodzić nie będą
Ciekawi mnie czy burmistrz za każdym razem podpisuje to pismo. Ja na jego miejscu już po pierwszej pomyłce wywaliłbym takiego pracownika na zbity pysk. W końcu pokazał w tym piśmie kompletną nieznajomość informatyki u burmistrza.
We wtorek ma być jakieś posiedzenie, zapytam z ciekawości burmistrza ile razy podpisywał to pismo.
Jak powie, że raz, to znaczy, że osoba tutaj zmieniająca treści, robi to bezprawnie.
Nie dziwię się teraz, że jako ignorant tematyczny, dyletant kompletny, w czasie kampanii wyborczej mógł bełkotać coś o tanim albo bezpłatnym Internecie. W końcu, jak się na czymś ktoś nie zna, to mówi, co mu ślina na język przyniesie.
Pozdrawiam
Ball Kani
Znowu zrobiłem print screen do wykorzystania na później
a tak z ciekawości mam pytanie:
Na czym zna się nasz burmistrz?
Bo nie wiem