Dzisiaj jest 12 maja 2025, 22:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: miniżłobek
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jak myślicie, czy w Zgorzelcu potrzebny jest miniżłobek?
U naszego zachodniego sąsiada takie instytucje bardzo dobrze sie sprawdzają. Zwykle jest to prywatne mieszkanie + jedna lub dwie osoby z kwalifikacjami + ubezpieczenia. Miniżłobki są bardzo elastyczne i można dziecko oddać jednorazowo lub oddawać codziennie - kwestia umówienia sie. Ceny są rożne, w zależności od standardów - ale dla każdego coś sie znajdzie.

No właśnie, czy u nas takie coś mogło by sie przyjąć i za ile?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dziękuję Ci. Widzę, że jako nowicjusz na forum, wiele się muszę jeszcze nauczyć. Pozdrawiam

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Widzę, że jako nowicjusz na forum, wiele się muszę jeszcze nauczyć
nie tylko Ty się musisz uczyć, bo mnie także udzielono upomnienia, bez sprecyzowania za co. "Za nieprzestrzeganie regulaminu forum". Ciekawe tylko, którego jego punktu 12, czy 13 ? :grin:
a może któryś z tych został przeze mnie naruszony?:
Cytuj:
4.
Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach forum.zgorzelec.info treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc.

5.
Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach forum.zgorzelec.info treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.

6.
Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach forum.zgorzelec.info przekazów reklamowych.

nie wiem...
tak, czy inaczej: Wesołych Świąt Adminie :smt096

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mysle, ze oddanie gumofilców za darmo jest społecznie niewłaściwe - wiec pkt 6 jak nic! :grin: ;)
Wesołych Świąt Adminie ]:->

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
oddanie gumofilców za darmo jest społecznie niewłaściwe
tak się domyślałem, bo znikł ten wątek :-?
ale
co tu jest niewłaściwego? obdarowywanie się nawzajem, szczególnie w święta, jest moim zdaniem, jak najbardziej właściwe. Czy gumofilce są prezentem nieakceptowanym przez Admina? Być może nie jest to element ubioru, w którym by się czuł komfortowo, siedząc za biurkiem w redakcji zgorzelec.info, ale czy biedny rolnik, wychodzący przed piątą rano nakarmić swój inwentarz pogardziłby takim prezentem? myślę, że nie, tylko rolnik nie ma czasu śledzić forum internetowego, niestety :|
Chyba jednak chodzi o te gumofilce jako takie, bo pamiętam był już kiedyś na tym forum temat oddawania darmowego innym zbędnych, pełnowartościowych produktów, funkcjonował i nikt niczego złego w tym nie widział /łącznie z Adminem/.
Cóż są ludzie, którym gumofilce śmierdzą /nawet nowe/ i z ich salonowym trybem życia kłócą się totalnie.
Ale, żeby Admin?... :roll:
:smt111

zastanawiam się, czy warto walczyć o własne zdanie? tutaj zaś miejsce jest podwójnie śliskie: raz, że kontynuowany jest wątek miniżłobków, gdzie indziej przez Admina zablokowany, dwa, że piszę nie na temat obecnego wątku. Ale gdzie go cholery mam pisać? do świętego Mikołaja?
Tak, że przed samymi świętami, mogę się drugi raz na tych gumofilcach pośliznąć :grin:

Dobranoc

Tytuł:
VIP
VIP

ogłoszenia drobne/oddam podaruję - jest właściwym miejscem na tego typu ogłoszenia. forum.zgorzelec.info jest panelem dyskusyjnym. bombas dwukrotnie zamieścił ogłoszenia o gumofilcach, a my nie rozmawiamy na temat.

Wracamy do meritum, czy kontynuujemy z gumofilcami i zamykamy temat ? :)

Wesołych Świąt :D

Tytuł:
VIP
VIP

odp poszła na pw i proszę o reakcję

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.