Cytuj:
oddanie gumofilców za darmo jest społecznie niewłaściwe
tak się domyślałem, bo znikł ten wątek
ale
co tu jest niewłaściwego? obdarowywanie się nawzajem, szczególnie w święta, jest moim zdaniem, jak najbardziej właściwe. Czy gumofilce są prezentem nieakceptowanym przez Admina? Być może nie jest to element ubioru, w którym by się czuł komfortowo, siedząc za biurkiem w redakcji zgorzelec.info, ale czy biedny rolnik, wychodzący przed piątą rano nakarmić swój inwentarz pogardziłby takim prezentem? myślę, że nie, tylko rolnik nie ma czasu śledzić forum internetowego, niestety
Chyba jednak chodzi o te gumofilce jako takie, bo pamiętam był już kiedyś na tym forum temat oddawania darmowego innym zbędnych, pełnowartościowych produktów, funkcjonował i nikt niczego złego w tym nie widział /łącznie z Adminem/.
Cóż są ludzie, którym gumofilce śmierdzą /nawet nowe/ i z ich salonowym trybem życia kłócą się totalnie.
Ale, żeby Admin?...
zastanawiam się, czy warto walczyć o własne zdanie? tutaj zaś miejsce jest podwójnie śliskie: raz, że kontynuowany jest wątek miniżłobków, gdzie indziej przez Admina zablokowany, dwa, że piszę nie na temat obecnego wątku. Ale gdzie go cholery mam pisać? do świętego Mikołaja?
Tak, że przed samymi świętami, mogę się drugi raz na tych gumofilcach pośliznąć
Dobranoc