Mysle ze warto napisac taki temacik tu na forum, bo zwykle ludzie pisza o tym co sie im nie podoba.
Ja dla odmiany pisze o czyms milym, co mnie spotkalo no pare minut temu doslownie
Mianowicie czesto bywam w primie z kolegami (czasami samemu tez).
Czasami mam ze soba lapka, no i necik w telefonie niestety.
I otuz prosze panstwa, coz za mila niespodzianka, ujazd ma pomysly
W Primie zamontowano bowiem punkt dostepowy WiFi (a wiec w pelni darmowy, bezprzewodowy internet). Co wiecej, wszystko jest legalne i jest to pomysl wlasciciela. I musze przyznac, calkiem w porzadku to dziala
Ze wstepnych ogledzin stwierdzam ze predkosc lacza to okolo 1Mb/s wiec calkiem niezla predkosc, w sam raz zeby sobie wpasc przed/czesciej po... Pracy, spokojnie przeczytac poczte, czy poczytac WWW przy piwku
Pomyslalem tez, ze skoro jest punkt dostepowy, to mozna by sobie pograc w jakies gry typu CS, chociaz to moze dla mlodszych. Wracajac do lacza, to jest w miare stabilne, pewnie neostrada. Punkt dostepowy dziala w stanardzie 54Mb/s i z tego co zauwazylem ma QoSe, wiec nawet jak bedzie pare podlaczonych klientow to nie beda sobie raczej przeszkadzac. Cieszy tez ze sygnal dociera poza wnetrze lokalu, pod parasole

I na moim lapku jakosc sygnalu byla dobra
No i ogolnie popieram strasznie taka inicjatywe, i ciesze sie ze wywodzi sie zmoich rejonow
Nie wiem czy dobrze mysle, ale to chyba pierwsze takie miejsce w Zgorzelcu, gdzie mozna zaserwowac sobie kawe, i internet jednoczesnie, nie placac ani zlotowki za to drugie
Polecam wszystkim, ktorzy tak jak ja, lubia dobre piwko i necik
Oby wiecej takich pomyslow!