Dzisiaj jest 14 maja 2025, 5:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak
Awatar użytkownika

,,W czwartek (3.09) w Restauracji Kuźnia o godzinie 16:00 odbędzie się pierwsze spotkanie Historycznej Grupy Starszoharcerskiej, która będzie się zajmowała wszystkim co związane z historią średniowiecznego rycerstwa. Nieoficjalnie wiadomo, że nazwa grupy brzmi "Zakute Pały", to jednak ma się zmienić na najbliższym zgrupowaniu.,,

Pomysł padł od Ojca Dyrektora Muzeum , który wesprze nas w działaniach historycznych .
Jednakże czekamy także na wsparcie wszystkich chętnych szczególnie mistrzów krawieckich i mistrzów materialnych.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Harcerze to makulaturę zbierają ,butelki,złom.........a tu się już żebranie zaczyna,a zarobić samemu nie łaska acha nie chce się lepiej poczekać może ktoś coś do puszki wrzuci .............wstydżcie się nazywać harcerzami ..............żenada............ :smt078

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

akitu pisze:
..............żenada............ :smt078

Żenada to takie komentarze... :roll:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

akitu ty pewnie dużo piwa pijesz / tak wnioskuję z twojej wypowiedzi/ , mam nadzieję że w puszkach - podaj adres chętnie pozbieram i do skupu zaniosę :smt058 , będzie parę groszy .
Myślę że powinieneś zainwestować w chmiel lepszej jakości bo ten wpłynął ci na kubki smakowe przy końcu języka zapewne dlatego masz taki cięty język .
Ale niemniej dzięki za niewsparcie - szczere i inteligentne słowa też są dużo warte .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Robert Gruszecki pisze:
akitu ty pewnie dużo piwa pijesz / tak wnioskuję z twojej wypowiedzi/ , mam nadzieję że w puszkach - podaj adres chętnie pozbieram i do skupu zaniosę :smt058 , będzie parę groszy .
Myślę że powinieneś zainwestować w chmiel lepszej jakości bo ten wpłynął ci na kubki smakowe przy końcu języka zapewne dlatego masz taki cięty język .
Ale niemniej dzięki za niewsparcie - szczere i inteligentne słowa też są dużo warte .
piwa nie piję bo nie lubię a takie żebractwo nie powinno się HARCERSTWEM nazywać bo to urąga tej organizacji, :smt075

Tytuł:
rekrut
rekrut

akitu, czy sprawia Ci aż taką przyjemność marudzenie na forum w tematach o których nie ma sie pojęcia? To jakiś nowy sport? Zapraszam Cię na spotkanie 3 września to może uda nam się porozmawiać, a juz na pewno uda mi się rozwiać twoje wątpliwości, a jeśli nie to przynajmniej uciszę Ciebie i Twoje obelgi. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 01 wrz 2009, 19:26 przez Moriax, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
akitu pisze:
..............żenada............ :smt078

Żenada to takie komentarze... :roll:
a ty jak zwykle znowu kawałki wycinasz i bawisz się nimi.......................co ty w dzieciństwie zabawek nie miałeś garnkami się bawiłeś............bo społeczeństwo ostatnio poszło na łatwiznę tylko sponsorów szuka...........lump jak się chce mamrota napić to złom zbiera........dlatego takie robienie czegoś czyimiś rękami dajcie nam a my se kupimy,uszyjcie nam a my se założymy firmując to nazwą HARCERSTWO jest dla mnie żenadą

[ Dodano: Wto Wrz 01, 2009 8:29 pm ]Moriax
i, a jeśli nie to przynajmniej uciszę Ciebie i Twoje idiotyczne obelgi. Pozdrawiam[/quote] na tego typu wypowiedż jest artykuł w kodeksie karnym /grożba karalna/ więc pilnuj się i uważaj jak piszesz i co piszesz

Ostatnio zmieniony 01 wrz 2009, 20:13 przez akitu, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ale kto tu mówi o groźbach (oj, przepraszam. groŚbach) karalnych? Rozmowa będzie o wiele bardziej owocna ;)

@edit.

To wszystko zależy od interpretacji, a że głodnemu chleb na myśli... :P

Ostatnio zmieniony 01 wrz 2009, 19:34 przez Moriax, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Działam na tym forum od lat kilku i wielu było takich pieniaczy i uwierz mi każdy szybko się skończył. Jeśli chcesz zwrócić na siebie uwagę takim podejściem do świata to gratuluje poziomu.Ludzie chcą zacząć działać coś robić to zamiast tylko dużo gadać pomógł byś.

Pozdrawiam

Edit : Troll głodem zginie chyba że będzie się go dokarmiać

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
Działam na tym forum od lat kilku i wielu było takich pieniaczy i uwierz mi każdy szybko się skończył. Jeśli chcesz zwrócić na siebie uwagę takim podejściem do świata to gratuluje poziomu.Ludzie chcą zacząć działać coś robić to zamiast tylko dużo gadać pomógł byś.

Pozdrawiam

Edit : Troll głodem zginie chyba że będzie się go dokarmiać
pieniaczy o czym ty piszesz ............chcą robić ale za czyjeś nie własnymi rękami nie sami zapracować tylko od razu żeby im dać to nie jest normalne,a potem będą ochy i achy jacy to zdolni młodzi ludzie sami się skrzyknęli i sami sobie zrobili......

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

akitu - masz jeszcze 3 szansy na tzw. myśli dnia :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
akitu - masz jeszcze 3 szansy na tzw. myśli dnia :smt044
zląkłem się..................demokracja wolny kraj ..............a ty dalej w komunie..................

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

I mamy zarodek naszych lokalnych ,, wojów'' . Będę w miarę możliwości informował was o naszych postępach i następnych spotkaniach.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Brawo dzieciaki! Popieram. Robert - gratulacje pomysłu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pomysł Ojca Dyrektora Muzeum Łużyckiego , ja tylko wykonawca wraz z nimi , ale dzięki za dzięki .

[ Dodano: Nie Wrz 13, 2009 5:58 pm ]
Drugie spotkanie już się odbyło - niestety nie miałem czasu na robienie zdjęć jednakże został już określony kierunek pracy i zajęć harcerzy w tym uczestniczących .
Postanowili że będzie to rekonstrukcja rycerstwa średniowiecznego , dodatkowym działaniem będzie także prezentacja elementów fantazy .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.