YELLO_35
Cytuj:
Zawsze przy takich okazjach jakiś kompleks z Ciebie wychodzi...

Swojego czasu pełen dumy oświadczyłeś na tymże forum, że nosisz TYTUŁ moda. Rozbawiło mnie to na tyle, że choć jak pewnie zauważyłeś, raczej unikam "dyskusji" z Tobą (co dla części forumowiczów jest zrozumiałe), postanowiłem zrobić tym razem wyjątek i wytłumaczyć Ci, że nie jest to
tytuł, lecz jedynie
funkcja jaką pozwolono Tobie pełnić tutaj. Najwyraźniej jednak masz kompleks z powodu braku tytułów, skoro na siłę próbowałeś przerobić tę funkcję na tytuł.
W związku z powyższym, nie jest to mój kompleks, lecz Twój, Panie "Utytułowany".
------------------------------------------------------------------------------------------
ale to przecież nie z Tobą chcę tutaj dyskutować...
Czy któryś z czytelników forum słuchał występu Roy Bennet Group (czy jak to się tam pisze) i wypowie się na temat jego jakości??
Bo mi osobiście jakoś ten rodzaj "muzyki" średnio pasuje do Jakubów. Nie słuchałem tego "koncertu", chciałbym więc zasięgnąć opinii kogoś, kto na nim był. Być może "wkomponowali się" utworami do klimatu Jakubów, braci rycerskiej, kramików kupieckich i całej tej przedmiejskiej jarmarcznej otoczki ... ?