Dzisiaj jest 14 maja 2025, 1:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35, nie wiem co masz na myśli z tym dokopywaniem, ale sądzę, że odezwał się w Tobie Twój bałwochwalczy stosunek do kolegów Dyrektora i Prezesa.

Na innych forach piszą ludzie o braku obiektywizmu na naszym forum, o dziwnych zachowania modów, wycinających wątki w zależności od własnego widzimisię czy potrzeby np. wsparcia kolegów. Myślę, że to Ty w ogromnej mierze winny jesteś takim osądom.

I już służę przykładem...

W jednym z wątków raczyłeś uznać za stosowne pouczenie forumowicza maxsiu, stając w obronie poprawności pisania. Oto Twoje słowa, kończące upominanie człowieka:

Cytuj:
Stosujmy jednak polską (i poprawną) pisownię.

Stałeś się jednak ślepy, kiedy to Twój "maestro" raczył napisać nieco wcześniej takie oto zdania:

PiotrArcimowicz napisał:

Cytuj:
Serio ? Naprafdę ? Ale masz rację. Pierfszy był Szwagier, ja byłem drugi to burmistcz Fiedorowicz jest trzeci. Jednak zważając na to, że kolega Szwagier startuje na stanowisko BUR-MISTRZA to będe sie upierał, że ja byłem pierfszy.

Ortografią się nieprzejmuj, niemam tyle czasu co Ty na cyzelowanie postuf na forum. :) Liczy się sens prawda ? To jak z kandydatami.

Więc albo się wcale nie odzywaj, albo zachowaj choć cień pozoru, że jesteś odpowiednim człowiekiem do pełnienia funkcji moderatora,... i Twoje uwagi w stosunku do wszystkich forumowiczów podyktowane są li tylko troską o utrzymaniem porządku.

EOT

ps. nie widziałem powodu aby zakładać nowy wątek dot. Sylwestra organizowanego przez UM, który byłby aktualny,... zaledwie kilka godzin. Ale Tobie przecież tak naprawdę nie chodzi o wątek,... prawda?? ;-)

Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, 14:52 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Kolejne fakty przytocz - bo te się słabo bronią :smt044

Obiektywny nigdy nie byłem - podobnie jak każdy inny user.
Obiektywizm to mit drogi Czarusiu :roll:

PS. No to skąd ta Twoja nerwowość? ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Kolejne fakty przytocz - bo te się słabo bronią :smt044

Obiektywny nigdy nie byłem - podobnie jak każdy inny user.
Obiektywizm to mit drogi Czarusiu :roll:

PS. No to skąd ta Twoja nerwowość? ;)

Słowo "obiektywizm" jest w cudzysłowie, "bystry" Arusiu. :smt082

Co do faktów, sam ich dostarczysz,.. a póki co,... spieszę Cię poinformować, że jeśli chodzi o moją rzekomą nerwowość,... tutaj, jak i w większości przypadków, pobłądziłeś. Tacy jak Ty wzbudzają u mnie raczej mieszaninę rozbawienia i pobłażliwości...
Ale Ty rzeczywiście,...bawisz mnie jak chyba nikt inny... :smt044

Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, 15:09 przez przekorny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Na temat obiektywizmu forum z dnia na dzień jest gorzej ......
Dużo się tu zmieniło od czasu gdy się tu zarejestrowałem i nie wszystko koniecznie na lepsze

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie sądzę żeby, ten człowiek cokolwiek zrozumiał zresztą widać to po jego postach brak ogłady i samokrytyki kompromituje się z każdym kolejnym postem.To tyle bo więcej pisać niema sensu Menele mają więcej godności i honoru niż on. :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Brawo Przekorny

wreszcie ktoś to powiedział prosto i na temat.
czasami oczy bolą od wypocin moda i raz tylko skomentowałem jego płytkie wywody do nowego usera. Na więcej nie miałem siły choć pewnie i tutaj sobie pozwoli na co nieco.
ale mimo to życzę szczęśliwego nowego 2010 roku dla wszystkich.

:smt058 :smt050 :smt030 :P :lol: :smt023

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

ktoś pisze:
życzę szczęśliwego nowego 2010 roku dla wszystkich.

Dołączam się do życzeń :smt030

przekorny pisze:
Ty rzeczywiście,...bawisz mnie jak chyba nikt inny...

I vice versa - cieszę się , że możemy sobie wzajemnie rozrywki dostarczać ;)

Tymczasem szykuję się witać 2010 rok :)

PS. DETEKTYW - nie klonuj nicków... :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panowie, czy to jest wasze prywatne forum? W jaki temat się nie wejdzie to jesteście wy, stali bywalcy i dokopywacze. To forum rzeczywiście schodzi na psy, wasze prwaten animozje już wszyskich męczą, a jeśli ktos nowy coś ma do powiedzenia to wysiadka! Myślę, że trzeba się zastanowić nad sesonwością tego forum

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To forum śmierdzi od podszewki politycznym bagnem. Kiedyś było fajne, niezależne, a teraz... Ehh, szkoda słów.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ogolnie forum zeszlo na psy, nie ma co sie oklamywac. Alex nie ma juz nic wspolnego z reporterka. Zajmuje sie glownie reklama i wszystkim tym, co przynosi kase. Kiedys mozna bylo sie dowiedziec czegos o wydarzeniach, wypadkach w regionie. Teraz mozemy poczytac smetne artykuly sponsorowane. Konkurencyjna strona z poczatku zupelnie slaba i rzadko aktualizowana teraz moim zdaniem jest numerem jeden jesli chodzi o Zgorzelec. Jesli juz pojawia sie jakies info, to ma to miejsce po kilku dniach od publikacji na konkurencyjnych portalach. Dno i 3 metry mulu. Dodatkowo polityczne marudzenie, szczegolnie w wykonaniu Przekornego jeszcze bardziej pogarsza sytuacje. Otwierajac niektore tematy na forum mam za kazdym razem nadzieje, ze Przekornego w danej dyskusji nie zobacze, bo skonczy sie to jak zawsze: osobistymi wycieczkami i pisaniem totalnie nie na temat.

Ostatnio zmieniony 01 sty 2010, 20:39 przez gobo007, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Ogolnie forum zeszlo na psy, nie ma co sie oklamywac. Alex nie ma juz nic wspolnego z reporterka. Zajmuje sie glownie reklama i wszystkim tym, co przynosi kase. Kiedys mozna bylo sie dowiedziec czegos o wydarzeniach, wypadkach w regionie. Teraz mozemy poczytac smetne artykuly sponsorowane. Konkurencyjna strona z poczatku zupelnie slaba i rzadko aktualizowana teraz moim zdaniem jest numerem jeden jesli chodzi o Zgorzelec. Jesli juz pojawia sie jakies info, to ma to miejsce po kilku dniach od publikacji na konkurencyjnych portalach. Dno i 3 metry mulu.

No i z tym również się zgadzam. Ludzie z forum uciekają, nowi nas nie lubią i krytykują na innych forach co jest przykre. Alexowi kiedyś .....kiedyś zależało a teraz??? Szkoda patrzeć jak z biegiem czasu niszczeje tu wszystko. Jestem tu kilka lat ale nigdy nie było tak źle jak teraz. :(

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex zakładając ten portal, to forum deklarował swoją bezstronność. Okazało się inaczej. Ugrzązł w błocie zgorzeleckiej polityki, a pogrążyło go obstawienie się ludźmi czującymi sie w polityce jak gupiki w akwarium. Facet się sprzedał, co tu dużo mówić.
Co było, to se ne wrati.
Jagna, a może by tak ożywić forum "Pod Krukiem" ?? Czy jest taka możliwość??

Tytuł:
pismak
pismak

viper126pzgc pisze:
Facet się sprzedał, co tu dużo mówić.

Każdy się sprzedaje. Nie każdy o tym mówi.
To tak jak z pierdzeniem.

viper126pzgc pisze:
Jagna, a może by tak ożywić forum "Pod Krukiem" ??

Teraz to narobiłeś pod drzwi właściciela i zapukałeś z pytaniem: Czy ma papier do podtarcia.
Nieładnie wg mnie.

viper126pzgc pisze:
Czy jest taka możliwość??

Możliwości są zawsze.
Sądzę jednak, że Ty na zadnym forum nie zagrzejesz miejsca, bo nie umiesz walczyć z przeciwnościami.

Zachowałeś się jak dziecko rozwydrzone, które ostentacyjnie zabiera z piaskownicy zabawki i chce pójść gdziekolwiek, starając się popsuć zabawę pozostałym.

Oświadczam, że
Nic mnie nie łączy z właścicielami i administratorami tego forum, poza tym, że wypięli się na mnie i nie chcieli udzielić pomocy w kontakcie z niejakim Marko, przez co zostałem zmuszony do osobistych kontaktów z nim w sprawach dotyczących spraw lokalnych.

P
G

i oczywiście ...

Tytuł:
pismak
pismak

Grzegorz pisze:
Oświadczam, że
Nic mnie nie łączy z właścicielami i administratorami tego forum, poza tym, że wypięli się na mnie i nie chcieli udzielić pomocy w kontakcie z niejakim Marko, przez co zostałem zmuszony do osobistych kontaktów z nim w sprawach dotyczących spraw lokalnych.

Na złe Ci to nie wyszło, przynajmniej poznałeś osobiście jednego z radnych, ba nawet wiceprzewodniczącego rady (zakładam, że sie wcześniej nie znaliście).

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Grzegorz pisze:
Zachowałeś się jak dziecko rozwydrzone, które ostentacyjnie zabiera z piaskownicy zabawki i chce pójść gdziekolwiek, starając się popsuć zabawę pozostałym.

Czy, gdy komuś piaskownica nie pasuje, to nie ma prawa pójść sobie do innej, gdzie piasek lepszy i babki dorodniejsze??
W tej piaskownicy mozna sobie ręce g...em pobrudzić, więc się zabieram stąd. Fajnie by było gdyby cudowni admini bezpowrotnie usunęli mój profil i wszystkie wpisy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.