gobo007 pisze:
Kąpałem się w dużym basenie i woda była czysta i nic w niej nie pływało.
byłam byłam i widziałam liście, worki i płaty farby ! puste plastikowe butelki po wodzie nie znajdują miejsca w koszu tylko między średnim a dużym basenem!
gobo007 pisze:
Z tym porównywaniem do stawu i syfu to już zupełna brednia
tu chodziło mi o to że ta woda w ogóle nie jest filtrowana, nie przelewa się ! jak ją nalali tak będzie się kisić i będą pakować w nią chemie tylko po to żeby można było do niej wejść ! a prysznice to już żenada ! poobcinali po dwa krany z każdej strony wejścia, a woda z nich "leci" a może lepiej cieknie zamiast spłukiwać i ochłodzić ludzi przed wejściem do basenu ! gobo007 byłeś może pod prysznicem ? jeśli tak a nie wątpię w to, to odpowiedz mi ile razy musiałeś ciskać ten pstryczek żebyś mógł się cały spłukać ?! z 5 -6 razy lekko ! ja byłam na basenie ale tylko pod prysznicem bo jak zobaczyłam tą wodę to się przeraziłam ! szkoda że nie zrobiłam zdjęcia małego basenu to zobaczyłbyś wodę jaki faktycznie miała kolor. a co do basenu niemieckiego to wcale dużo czasu nie tracisz, bo dojazd trwa max 15 min, 3,6 euro w porównaniu do 6 zł to żadna przepaść, a dzieci mają zniżki i place zabaw z prawdziwego zdarzenia, w kiblach nie śmierdzi, kostka ułożona po ludzku że sobie stóp nie porozcinasz, trawa zielona podlewana i co najważniejsze równa i bez jakiś chwastów, dużo cienia, zjeżdżalnia i porządek ! nikt nikogo nie wrzuca nie latają te dzieci jakby były ledwo co z "kagańca spuszczone", 20 km od Zgorzelca a ludzie zachowują się NORMALNIE a nie jak sieniawa jakaś, nikogo nie obrażając !
gobo007 wiadomo że nie ma co porównywać basenów po sąsiedzku ale każdy się wypowiada i przedstawia swój punkt widzenia tak żeby ktoś, kto to czyta miał porównanie i zastanowił się zanim pójdzie z dziećmi na basen czy wybrać ten w Zgorzelcu czy jednak zainwestować w kilka euro, 15 min drogi, bezpieczeństwo, jakość i warunki. ja wątpliwości już nie mam żadnych