forum.zgorzelec.info http://www.forum.zgorzelec.info/ |
|
Jakość Da Franco http://www.forum.zgorzelec.info/viewtopic.php?f=61&t=4552 |
Strona 3 z 6 |
Autor: | joging [ 11 sty 2014, 13:14 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Niestety też jestem ofiarą tej 'Pizzerii" Swego czasu bywałem tam dość często- pizza nr 20 ze schabem to było "mistrzostwo świata"- w żadnej innej pizerii nie spotkałem takiego zestawu. Nowa właścicielka miała produkt flagowy podany na tacy i niestety nie wykorzystała szansy. Zrozumiałbym może jakby podczas jej nieobecności pracownicy podawali taki placek, ale osobiście podała mi coś takiego jak na zdjęciu. Zwróciłem jej uwagę, że jakbym miał ochotę na Margaritę to bym zamówił, a jeżeli cena jest za niska??? to niech ją podniesie i dołoży trochę więcej schabu- byłbym w stanie dopłacić parę złotych i zjeść to co lubię. Próbowałem robić jeszcze drugie podejście- bez rezultatu. Nigdy więcej Da Franco. Gattonero-ok. Espresso kroją na wszystkim- zamiana składnika np. z oliwek na kukurydzę-dopłata. |
Autor: | Mariusz [ 11 sty 2014, 21:40 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
jak klepałem swojego czasu schab na tą pizzę w tym lokalu to koniecznością było kryć placek całym schabem,miała być pyszna i była |
Autor: | roman77 [ 12 sty 2014, 11:51 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
nie ma skuteczniejszego argumentu dla właściciela, jak omijanie szerokim łukiem tego lokalu przez konsumentów |
Autor: | manzir [ 12 sty 2014, 12:22 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
A ktoś tam jeszcze wogóle chodzi? |
Autor: | szefo11 [ 12 sty 2014, 12:34 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
no fakt pizzeria ta ma swoje czasy świetności już dawno za sobą... a tak przy okazji pizzy to takiej dobrej pizzy 4 sery jak z niemieckiego aldika nigdzie w zgorzelcu nie zjecie |
Autor: | cortland [ 12 sty 2014, 15:17 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
kto jest producentem, jak to się nazywa, ile waży, i po ile stoi... spróbujemy |
Autor: | manzir [ 12 sty 2014, 15:50 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Czy mrożonka może być aż tak godna polecenia??? |
Autor: | pablo74 [ 12 sty 2014, 16:02 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Z całym szacunkiem ale mrożona pizza z Aldika to jak ciepłe piwo na festynie-w plastikowym kubku. |
Autor: | manzir [ 12 sty 2014, 16:23 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
pablo74 pisze: Z całym szacunkiem ale mrożona pizza z Aldika to jak ciepłe piwo na festynie-w plastikowym kubku. No tego właśnie się obawiam Ale kolega tak zachwala ... może nie jest taka zła |
Autor: | szefo11 [ 18 sty 2014, 18:51 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
mrożonka bo mrożonka, ale bije na głowe wszystkie giuseppe, ristorante itp. Pizza nazywa się znaczy firma Mama Mancini Quatro Formaggi i jest pakowana p 2 sztuki w paczce... chyba 2x 350 g za 2,5 euro... nie żebym reklame, ale jak ktoś lubi sobie wieczorkiem zjeść to na prawdę polecam |
Autor: | Janis [ 18 sty 2014, 22:48 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Mrożona pizza przecież to obleśne Ile to na szybkiego zrobić swoje ciasto i wrzucić pare dodatków Swoja to swoja,ale nie ma jak to z pieca w dobrej knajpie |
Autor: | manzir [ 19 sty 2014, 12:38 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Janis pisze: ale nie ma jak to z pieca w dobrej knajpie Tylko, że u nas brak jest takiej knajpy, gdzie można zjeść bardzo dobrą pizzę i to nie z pieca elektrycznego - kilka knajp ma "poprawną" pizzę, ale ideał to nie jest. |
Autor: | Janis [ 19 sty 2014, 18:18 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
manzir pisze: Janis pisze: ale nie ma jak to z pieca w dobrej knajpie Tylko, że u nas brak jest takiej knajpy, gdzie można zjeść bardzo dobrą pizzę i to nie z pieca elektrycznego - kilka knajp ma "poprawną" pizzę, ale ideał to nie jest. Wiesz jaki trzeba miec przemiał w knajpie,żeby zafundować sobie prawdziwy piec do pizzy |
Autor: | manzir [ 19 sty 2014, 18:37 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Pewnie duży Żałuje jedynie, że u nas nie ma takiej knajpy |
Autor: | YELLO_35 [ 19 sty 2014, 21:21 ] |
Tytuł: | Re: Jakość Da Franco |
Janis pisze: Wiesz jaki trzeba miec przemiał w knajpie,żeby zafundować sobie prawdziwy piec do pizzy A może gdyby ktoś miał taki piec to zwiększyłby, jak mawiasz, przemiał... A skoro go nie ma to i przemiału brak |
Strona 3 z 6 | Strefa czasowa UTC+1godz. |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group http://www.phpbb.com/ |