Dzisiaj jest 10 maja 2025, 23:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Wiem że zaglądają tu niektórzy nasi dzielni Policjanci , wszyscy jestesmy uzytkowników jak nie ulic to chodnków zastanówmy się co nas boli w tym temacie

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

widziałem na forum jak prześladowaliście kierowców , którzy na parkingach zajeżdżają za daleko i blokuja chodnik , a czy widzieliści jak na ulicy E.Plater naprzeciw kościołaza zgodą władzy zaznaczono kwadrat na przystanek pozostałlo 90 cm chodnika i ponoć władza twierdi ze wszystko jest ok.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Półtora metra, a jak władzia twierdzi, że OK, to niech się poda do dymisji. W Katolandzie włażenie w dupska klechom bez wazeliny, to standart.

Tytuł:
pismak
pismak

ale taxt :lol: hmmm... jak bede przechodzil w pewnym miejscu tio cykne fotke i Wam pokaze jak ludzie parkuja samochody - na calym chodniku!! a nasza SM tylko jezdzi w kolko i nic nie robi :!: :evil: po co oni wogole sa :?: i tak nie moga nikogo nawet aresztowac, a jakby do mnie jakis podszedl i powiedzial ze dostaje mandata za picie piwa w miejscu publicznym to bym sie odwrocil i poszedl :lol: 8) i tak gowno moga hehe... jakby mi zalozyli blokade na kolo to bym przyszedl z brzeszczotem i se wziol na pamiatke ta ich blokade hehe... Ja jestem za zlikwidowaniem strazy miejskiej :D a sianko niech przeznacza na jakas dobra impreze dla mlodziezy. I niech sobie nawet powiesza "glowny sponsor imprezy - straz miejska" hehe :D :D 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Podwórko na rogu Traugutta i Kościuszki,wjazd naprzeciw cukierni.
Po lewej miejsce na pięć,sześć aut.Na wprost oczywiście właściciele garaży mogą parkować frontem do bram,to normalne.
Zakaz wjazdu ,oprócz mieszkańców,też ok.
A teraz najlepsze.Pewna pani stwierdziła,że odpalające auta wpuszczają jej spaliny do mieszkania.Wydeptała ścieżkę do prezesa spółdzielni,również mieszkańca tegoż podwórka(bloku).
W rezultacie po prawej stronie podwórka gdzie mogłoby zaparkować siedem - osiem pojazdów wisi na ścianie znak B-36(zakaz zatrzymywania i postoju).
Sytuacja lekko komiczna.Jedna nawiedzona baba pozbawiła dużą
liczbę mieszkańców miejsc do parkowania.Ot tak sobie bo jej się podobało.Według rozumowania strażnika,który to najpierw zakładał ,a później ściągał mi blokadę,można parkować na trawniku,ale nie pod blokiem.To jest normalne?Moim zdaniem jedna z głupszych decyzji prezesa spółdzielni.
Moze to jakieś sąsiedzkie konflikty ,może coś innego.
Ale czy jedna baba może kilkoma pismami zrobić takie coś??[/i]

rekrut
rekrut

Ernesto ma racje - motorycznie brakuje miejsc parkingowych i to jest przyczyna niepozadku - glowna przyczyna niepozadku, az mi czasem glupio ze parkue swoje auto i mimo tego ze parkuje na parkingu w miejscu do tego przeznaczonym to i tak zajmuje czesc chdnika ale autem tych gabartow poprostu nie da sie inaczej - moze zrobmy cos na rzecz zwiekszenia liczby miejsc parkingowych

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zawsze można wyburzyć pewny lokal na ulicy Warszawskiej 15 i tam zrobić parking ;p

Tytuł:
pismak
pismak

Serio tam ten znak wisi? O_o Nigdy nie zauwazylem, a zawsze wjezdzam w to podworko i tam zostawiam auto jak ide do bankomatu, musze sie przypatrzec. A pana straznika sie nie boje bo nim oni rusza swoje szanowne kufry to juz mnie dawno nie bedzie. Co do tarasowania chodnika: wlasnie tuz przed tym wjazdem, przed sklepem z tymi butami, ciuchami, pewien gentlemen lubi stawiac swoja skode felicje bezczelnie zastawiajac caly chodnik :shock:

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
moze zrobmy cos na rzecz zwiekszenia liczby miejsc parkingowych
już niebawem będzie parking podziemny naprzeciw Staromiejskiego Mostu, a później to już poleci :roll:
A Ty Parkurowiec nie zaczynaj swojej kariery na forum od drażnienia Admina, dobrze radzę :wink:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

A czy ma ktoś jakieś wiadomości dlaczego jestesmy cwiczeni częstym wyłączaniem świateł na skrzyzowaniu na Słowiańskiej(obwodnica). Jka sie człowiek tam zapusci to tragedia , z konieczności wprawo nagłówna i dopiro po nawrocie można jechac.
Moze tam by trzeba zrobic rondo mysle że spece od inzynierii ruchu szybko by płynnośc poprawili na tym odcinku, a również bezpieczeństwo.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

xionc pisze:
Serio tam ten znak wisi? O_o Nigdy nie zauwazylem, a zawsze wjezdzam w to podworko i tam zostawiam auto jak ide do bankomatu, musze sie przypatrzec. A pana straznika sie nie boje bo nim oni rusza swoje szanowne kufry to juz mnie dawno nie bedzie. Co do tarasowania chodnika: wlasnie tuz przed tym wjazdem, przed sklepem z tymi butami, ciuchami, pewien gentlemen lubi stawiac swoja skode felicje bezczelnie zastawiajac caly chodnik :shock:

Tak znak tam wisi od moze 10 dni."Właścicielką "tego znaku jest babka ,która nie pracuje ,więc ma dużo czasu na patrzenie czy aby ktos nie przyparkował na jej "dumie i honorze"czyli kawałku asfaltu.
Ostatnio byli szybko, jakieś 10 minut po zaparkowaniu.Musiała odrazu zadzwonić.
Co do czerwonej Felicji,staje tam dość często.Facet jest dość gruby to pewnie cięzko mu przejść przez tunel z podwórka.Okna ma na ulicę na parterze.Ale najlepsze,że tam mieszkaja jego teście ,a nie on.
Mąż wnuczki opisanych teściów srebrne Audi A4,wcześniej białe,często parkujące też w Łagowie przy skąłdzie opon.
Równiez parkuje w ten sposób.To ich rodzinne parkowanie trwa od kilku lat i nikt nigdzie nie dzwoni.Czasem przechodzień zaklnie i wszystko.A na podwórku 10 metrów dalej pusto bo zakaz:)
Paranoja.
Kilka lat wstecz tez jeden pajac zaczął tam parkowac.
Za jednym razem urwali mu lusterko i przerysowali kilka razy cały bok.Oduczył się odrazu.Ale to pewnie ta rodzinka z partru,bo zajął im miejscówki.

Rozmowa ze strażnikiem tez była ciekawa.
Idę do auta patrze,a tu liścik za wycieraczką i blokada na kole.
Zadzwoniłem,przyjechali.Strażnik już rozpędzał się z wykładem jak to sie ma parkować.
Ja mu powiedziałem,że myślałem,że dach w remoncie to zakaz parkowania.Tak na dobrą sprawe tak to wygląda.15 lat możnabyło tam stawac i nic się nie działo.
Odstąpił od mandatu.Ale mówi do mnie,że zaparkuj pan na trawniku to nic nie bedzie.Trochę mnie to ździwiło ale ok.
Potem mówi ,że odkąd ta babka ząłatwiła tez zakaz to urywaja im się telefony.I jak to oni olaliby takie bzdury,ale jest jeszcze coś.
Na tym podwórku mieszka prezes spółdzielni mieszkaniowej.
Ona ząłatwiał u niego ten znak to jak teraz nie wydzwaniać.
A oni siłą nacisku łańcuszka znajomościu muszą reagowac na każde zgłoszenie,choć każde jest od tej samej nawiedzonej bezrobotnej.
Ludziom jak się nudzi to wychodzą takie kwiatki.

Argumentacja do postawienia znaku jest taka:
Samochód uruchamiający swój silnik bardzo dużo spalin wpuszcza mi do mieszkania.
Przeciez to absurd.Mało kto parkuje tyłem do ściany,a jeśli już to odpala i odjeżdża.Ale tak,tak całe mieszkanie w spalinach.

Tytuł:
pismak
pismak

Ja zbieram tabliczki 8) powiedz mi ktos o jakie miejsce dokladnie chodzi to se tam poleze wieczorkiem i ja adkrece a nastepnie zaniose do domciu :twisted: hehe :) :P dzis chyba bede wyrywal z gleby tabliczki z zakazem wyprowadzania psow, o ktorych jest mowa w innym temacie 8) ...jak nie zapomne :P wiecie - browar robi swoje :lol:

Moze ktos wie jaki jest mandat za kradziez tabliczki z zakazem parkowania :?: :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

alien_zgc pisze:
J powiedz mi ktos o jakie miejsce dokladnie chodzi to se tam poleze wieczorkiem i ja adkrece wiecie - browar robi swoje :lol:

Moze ktos wie jaki jest mandat za kradziez tabliczki z zakazem parkowania :?: :P

Miejsce jest dokładnie opisane w tym wątku.
Weź drabinke ze sobą.
Jaki mandat??:):)

Tytuł:
pismak
pismak

hmmm drabinka :? ne bede ciagnal za soba drabiny przez cale miasto :P moze sasiadka ma :?: :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

bog 180 na skrzyżowaniu - obwodnica światłe nie wytrzymują temperatury, palą się układy elektroniczne. Zresztą temperatury nie wytrzymuje jescze cała grupa innych urządzeń.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.