Na wstępie... Bardzo mnie cieszy, że jest kilka osób, które obstawiają mecze.
Jednak dla leniwców polecam grę w internetowych bukmacherach. Są lepsze kursy niż w ziemniakach.
Do tego apeluję. Granie na AKO nigdy nie przyniesie sukcesów. Przerabiałem, to... Szczególnie na początku mnie to kręciło. Niesmak pozostawał, gdy czekasz na ostatni mecz, który zamyka kupon, a np. kurs 1.20 zawala całą sprawę. Dlatego od jakiegoś czasu tylko same single i na prawdę polecam internetowe buki.
Renegat pisze:
Kurde szkoda że tego nie wysłałeś wcześniej jak stacjonarne firmy były otwarte:D:D
Mam nadzieję, że grasz singlami?
Blair pisze:
nooo, temat w sam raz dla mnie Przez bukmacherke juz teraz moge powiedziec ze bede zyc 10 lat krocej, bo tyle nerwow co ja na tym zjadlem to az szok... Co prawda od 3 tygodni mam detox (a co!), do stsa nie chodze od czasu, jak mnie barca zrobila w ch... w meczu ze stuttgartem, ale "na sucho" zawsze mozna potypowac.
Domyślam się, że grasz kupony... Proponuję zmienić styl grania i odczujesz różnicę. STS i inne ziemniaki właśnie żywią się takimi klientami, owszem - internetowi tez. Szczególnie są to osoby, które myślą, że uzyskają wysokie AKO i będą bogaczami... Jednak czas szybko weryfikuje takie plany

A granie jakiegoś hokeja 2 ligi Szwedzkiej, to już parodia...
Panowie... nie gramy nigdy po samych statystykach i kursie! Wiele czynników trzeba brać pod uwagę. Szczególnie w piłce nożnej - chociażby, dla większości głupota, ale - pogoda. Dlatego przy piłce nożnej dużo czasu trzeba tracić na analizę. W koszu mogę poświęcić tyle samo, ale dla mnie to coś co lubię robić. Piłka mnie tak nie kręci, a oglądać później mecz koszykówki, który się zagrało, to czysta przyjemność.
Co najważniejsze. Nie proponuję grać codziennie. Chyba, że ktoś siedzi w jednej lidze, dyscyplinie i jest pewien jakiegoś meczu, to tak. Mniej wtedy boli. Ale szary typer co może wiedzieć o 2 lidze hokeja? Najlepiej zająć się jedną dyscypliną ligą i wszystko będzie w porządku.
Nie ukrywam... Śmieszą mnie właśnie takie wypowiedzi, że Barca to ku*** na necie pełno można znaleźć takich opinii, bo przecież popsuła kupon na AKO 7.xx... Tylko kto rusza kursy za 1.20? Dla mnie kurs na singla, który warto rozpatrzyć zaczyna się od 1.60+. Nigdy niżej.
Wielu myśli, że przyszedł "świeżak" i będzie pouczać osoby, które grają od 'x' czasu.
Sam również gram od 'x' czasu. I dlatego zawsze będę powtarzać - nie grać na AKO.
Pozdrawiam