YELLO_35 pisze:
Ustalmy jedno - jeśli spotkania forumowiczów dotyczą również ustaleń dotyczący SZEF-a to dobrym zwyczajem jest informowanie również w tym wątku o tych spotkaniach Nie doszłoby do sytuacji z Kubą... (notabene lekko zirytowanym )
Z pewnością, po ostatniej sytuacji z lekko "podirytowanym" Kubą nie omieszkamy i tu o tym wspomnieć

Swoją drogą, nic się nie stanie jak Kuba i inni zajrzą czasem do innych wątków na forum
YELLO_35 pisze:
Informować powinna osoba zakładająca wątek - a zarazem najbardziej zaangażowana w rozwój Stowarzyszenia - czyli Jarek
i nie musi to być Jarek, bo jest on zaangażowany na równi z innymi zainteresowanymi w powstanie i ew. późniejszy rozwój stowarzyszenia

YELLO_35 pisze:
Ja od siebie dodałbym , że również mile widziane byłyby osoby nie posiadające przysłowiowej "wypasionej lustrzanki"
Mój ulubiony Modersie! A czy gdziekolwiek jest wspomniane, że osoby bez "przysłowiowej, "wypasionej lustrzanki" nie będą mile widziane???
YELLO_35 pisze:
Bardziej liczy się pasja i chęć zdobycia wiedzy niż to czy kogoś stać na porzadny aparat
Przecież nikt nigdzie tego nie zanegował, ani nie próbował w ten sposób tego ująć...
YELLO_35 pisze:
A , że nie tylko aparat w tym wszystkim się liczy to pewnie niejeden plener pokaże
Zdajemy sobie z tego sprawę i liczymy, że nam to udowodnisz
![]:->](./images/smilies/077.gif)
(Swoją drogą Belushi nie posiada lustrzanki i jakoś nie widzi przeszkód, by przystąpić do stowarzyszenia...
YELLO_35 pisze:
Bo przyznam szczerze , że gadanie tylko i wyłącznie o sprzęcie mnie nieco męczy...
No, tak... Ty w swoim sprzęcie nie bardzo Masz co wymienić, czy dodać toteż rozumiem, że może to Cię nużyć... Jednak, znakomita większość, która o tym rozmawia zawsze coś nowego "dla siebie" wynosi...
![]:->](./images/smilies/077.gif)
Zrzędliwy się ostatnio robisz Modersie