zniknął mi nagle podpis ustawiany w profilu a pojawiający się na dole każdego mojego posta

.
Podpis (ostatnio zmieniony) brzmiał:
XXXXXxx
i kierował do nowego forum założonego przez K....., szefa Ka........., inaczej pubu Pod .....
.
Forum niekomercyjne, stworzone dla użytkowników bywających w tym lokalu i mające w swoim założeniu dać możliwość wypowiedzi uczestnikom tzw. Spotkań Czwartkowych (na których nota bene bywa czasem także Aleksander). Piszącym tu w wątku 'Spotkania Forumowiczów' (choć nie tylko).
Czyżby obawa przed konkurencją?

, a może niechęć do samego Kaktusa, traktowanego na tym forum odmiennie od innych podobnych właścicieli pubów?
'Wolnoć Tomku w swoim domku' - pisał poeta, dobrze jednak pamiętać zakończenie tej przypowiastki.
Postuluję więc przywrócenie mojego podpisu, bo aktualnie odebrana mi została w ogóle możliwość umieszczania w profilu takiej informacji
Nie chciałbym się pożegnać z tym miejscem, tak jak zrobiło to już wielu użytkowników tego forum z podobnych powodów, ale zasady i obyczaje tego miejsca schodzą pomału na poziom trudny do akceptacji.