Dzisiaj jest 10 maja 2025, 16:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Czy uroczystość nadania imienia JP II Mostowi Miejskiemu była:
- sukcesem organizacyjnym Władzy 38%  38%  [ 5 ]
- niepowodzeniem organizacyjnym 62%  62%  [ 8 ]
Liczba głosów : 13
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Do ESK 2010
cyt,,A już szczególnie ostatnie zdanie znakomitego kuby wręcz demaskuje nas jako zaplutych karłów reakcji,sługusów imperializmu, którzy po to tam zostali wysłani, aby szerzyć zamęt, określenia przyswojone doskonale na wykładach marksizmu-leninizmu
Czy naprawdę czas się zatrzymal? Przecież to jest naprawdę chore. Wyraźnie widać kto z tych WUML- owskich wykładów zapamietał najwięcej- i w czyjej pamieci wryły się tak głeboko,że karmi się nimi do dzisiaj. Mój udział w dyskusjach jako kuby miał z załozenia pomóc wyjasnic uczestnikom forum niektóre kwestie zwiazane z działaniami podejmowanymi przez miasto. Stał się niestety okazją do wylania kubła pomyj przez chorego z nienawiści internautę. Nie mam zamiaru uczestniczyć w słownej bijatyce, której jedynym celem jest obrzucanie innych impertynencjami. Do rzeczowej dyskusji ESK 2010 trzeba niestety dorosnąć. Mnie osobiście twój infantylizm nie bawi.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czas się nie zatrzymał, właśnie dlatego, że są nowe czasy, osobom publicznym przyglądamy się wnikliwiej. Od przeszłości i historii się nie ucieknie, rozumiem, że niektórzy woleliby do przeszłości nie wracać, jednak nigdy bym się nie spodziewał, że przypomnienie kariery w LWP można potraktować jako kubeł pomyj i impertymencje, przecież inni ludzie są z takich faktów dumni. Zgadzam się, że do rzeczowej dyskusji trzeba dorosnąć....A tak na marginesie rzeczowej dyskusji, prosiłbym o RZECZOWE wyjaśnienie o Partnerstwie Publiczno-Prywatnym na Przedmieściu Nyskim, tak rzeczowo, zgodnie z odpowiednią ustawą.

Tytuł:
VIP
VIP

Podziękujmy Januszowi za osiągnięty cel :? Właśnie rozmawiałem z kubą, który zrezygnował z uczestnictwa w tym forum w zwiazku z wypowiedziami ESK2010. Osobiście w pełni popieram także krytycznego, który już wcześniej stwierdził:
Cytuj:
Esk2010 : oddzielił bym osobiste wycieczki od meritum sprawy kto kim był w przeszłości nie ma najmniejszego wpływu na sposób organizacji. Nawet gdyby rzecznik był członkiem Opus Dei to i tak nie dało by to gwarancji zadowolenia wszystkich.

Musimy pamiętać, ze obecnie liczy sie to co ktoś robi i czy robi to dobrze. Co ma przeszłość do teraźniejszości ?!? Janusz, czy nie uważasz, że zbyt mocno próbujesz rozliczać w tym przypadku kubę i traktujesz go nie w porządku tylko dlatego że jest związany z Urzędem Miasta ?

Kuba brał udział w dyskusji i niektóre wnioski były przyjmowane bardzo poważnie, czego dowodem jest to, że wiele razy wypowiedzi użytkowników były drukowane i zanoszone do Burmistrza, czego sam byłem świadkiem. Efekt był taki, że dzięki temu Burmistrz wiedział o rzeczach, o których dyskutujemy. Czy można mieć lepszy sposób na komunikację z Burmistrzem niż ten, który właśnie straciliśmy ?

Nie wiem jak chcesz to zrobić, ale moim zdaniem kuba powinien powrócić na to forum. Dlatego może masz na to jakiś pomysł ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ani jednym słowem nie obraziłem kuby, również nie użyłem nieprawdziwych bądż kłamliwych sformułowań, a kuby nie rozliczam z niczego, jedyne co mogę przyznać to, że część moich sformułowań była złośliwa. Dla dobra wspólnego ja mogę zamilknąć na forum dając miejsce kubie.

Tytuł:
VIP
VIP

A czemu zawsze musi być "albo... albo..." czy nie może być podejścia typowego jak prawdziwy biznesmen ?

"Kompromis" to jest bardzo ważne słowo, które pozwala zasiąść przy jednym stole i przede wszystkim umożliwia rozmowę na jednej płaszczyźnie. Czy i w tym przypadku nie może być zastosowany ?

Tu nie powinno być złych ani dobrych, bo każdny z nas ma swoją funkcję i swoje ambicje, ale mimo to spotykamy się na forum aby swoje podejście do spraw i innych rzeczy przedyskutować... Bez zagrywek a'la Gołota.

Mam dość godzenia ludzi, czy nie potraficie sami się dogadać ? Głupio mi nawet, że ja - tak młody i niedoświadczony w stosunku do Was ma taką funkcję. Weźcie się panowie w garść i spróbujcie w końcu się dogadać, bo inaczej ani jeden ani drugi nigdy nie będzie zadowolony i przy pierwszej lepszej okazji będzie mu sie "wylewała żółć".

Enter ![/b]

Tytuł:
rekrut
rekrut

Przecież ja nie stawiam sprawy "albo...albo..."Przyznaję, że byłem czasami złośliwy, lecz to pod moim adresem zaczęto używać niewybrednych określeń. Kompromis...kto z czego ma zrezygnować?
Nigdy nie zrezygnuję z mówienia prawdy i przedstawiania faktów, zrezygnuję ze złośliwości i "osobistych wycieczek".

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ty ESK caly czas sie czepiasz cos przeszkadza a co takiego zrobiles dla tego miasta? chyba nic szczegolnego bo bylo glosno i smiesznie, a jesli chodzi partnerstwie Publiczno-Prywatnym na Przedmieściu Nyskim, tak rzeczowo, zgodnie z odpowiednią ustawą. to chyba jeszcze nie doczekalismy sie wirtualnego urzedu wiec idz sobie i zdobadz te info 8) jak chcesz :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
ty ESK caly czas sie czepiasz cos przeszkadza a co takiego zrobiles dla tego miasta?
Stefanie. forum jest do wymiany poglądów, mnie również czasem spotykają tu mało przyjemne sytuacje. Nie obrażam się jednak, bowiem wiem, że racja zawsze kiedyś tam wygrywa. Powstało tu miejsce, na którym różni ludzie wypowiadają różne kwestie, nieraz nacechowane emocjami. Jeśli komuś naprawdę zależy na tym, aby spory tu wiedzione przekładały się na lepsze jutro nas wszystkich w tym mieście, nie powinien z byle powodu zabierać zabawek i się wynosić. Takie jest moje zdanie. Można się z nim nie zgadzać, ale należy rozróżniać wagę spraw i spróbować zachować do nich pewien dystans. Wszyscy się kłócą w tym kraju, może zróbmy tak, aby choć w Zgorzelcu ludzie próbowali się dogadywać. Bo z czego to miasto ma być znane :?: :?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.